Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 21.03.2016.
20:26
Vestionline A
Hrvatska stranka prava (HSP) zatražila je od najviših hrvatskih državnika da ne budu popustljivi kada je reč o srpskoj saradnji sa Haškim tribunalom i reformi pravosuđa kao uslovu za pristupanje Srbije pregovorima sa Evropskom unijom.
Ponedeljak 21.03.2016.20:44
Usla dva Hrvata u avion koji leti do Njujorka. Jedan sedne na sediste do prozora a drugi u sredinu. Taman pre poletanja na sediste do prolaza pored njih sedne jedan Srbin. Samo sto je izuo cipele i malo se raskomotio, kad ce Hrvat pored prozora: - "Mislim da cu da ustanem da si donesem jednu koka - kolu", na sto ce Srbin: - "Nema problema - ja cu ti je doneti da se ne izvlacis odatle." Cim je otiso Hrvat uzme jednu njegovu cipelu i pljune u nju. Kad se Srbin vratio sa koka - kolom drugi ce Hrvat: - "I ja bih rado jednu koka - kolu", dok Srbin ode da i njemu donese a drugi Hrvat mu odmah pljune u drugu cipelu. Srbin se vrati sa koka-kolom i tako su svi uživali u letu do njujorka. Dok je avion sletao u Njujork Srbin obu cipele i shvati sta su ovi uradili i na to ce: - "Pa dokle ce ovo da se nastavlja? Ovo neprijateljstvo medju nama... ova mrznja...ovo pljuvanje u cipele i pišanje u koka-kolu?"
Ponedeljak 21.03.2016.20:46
Sastali se Srbin, Hrvat i Musliman da smisle kako bi mogli posaditi drvo mira, a da se niko ne uvredi. Kaže Hrvat: - Ja bi posadio kajsiju! Ova dvojica odgovore: - Ne slažemo se zato što ima ono kaj. … Srbin kaže: - Hajde onda da posadimo breskvu! Ova dvojica odgovore: - Ne može jer ima ono bre. Dođe Musliman na red i kaže: - Hajde, da svima bude fer, da posijemo vinovu lozu. Ova dvojica pogledaše jedan u drugog i slože se. Sutradan zove Hrvat Srbina i kaže: - Jesi ti vidio kako nas zeznu obadvojicu jučer! - Što? – pita Srbin. - Pa vinova loza, em zelena, em se obrezuje!
Ponedeljak 21.03.2016.21:00
Zar Hrvatska nije usla u EU zbog civilizacije, kulture i tako to?? :D))) Hrvatska "pretila" EU preko drugoga (po tradiciji njihovog mentaliteta i po obicaju) jer je ekonomski i finansijski prsla - dok migranti ostaju.
Ponedeljak 21.03.2016.23:39
"danijel Srb " !!! koja ironija !!! To je tragedija srbskog naroda : izda- jnici (nemogu da verujem da vesti-online smatraju reče izdaj-nik kao nedozvoljenu ! Znači da je i istina nedozvoljena !!!) ne samo što su izdali svojku krv i veru , nego traže da se ona uništi i nestane ! Ali nedamo se . Tu smo i još dugo ćemo dokazivati svetu , pored svakog podmuklog udara sa spolja ili unutra, da smo hrabri , časni i slobodni !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)