Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 21.03.2016.
15:10
Vestionline A
Novi hrvatski ministar branitelja je general Tomo Medved, za kojeg je u ponedeljak glasalo 88 poslanika Sabora, 30 je bilo protiv, a 15 uzdržanih, prenela je HINA.
Ponedeljak 21.03.2016.16:52
Ust,aše su uvijek u svojem programu imale pljačku. I one iz prošlosti i ovi banditi danas. Nekad su ust,aše išle po selima i klale sve što su stigle kako bi otimale stoku, namještaj i sve čega su se mogli dočepati. Pljačka je bila sastavni dio ust,aške politike. Od kokoši do zlatnih zuba domaćina usta,šama je bilo sve iskoristivo. Današnje us,taše ne idu po selima i ne vade zlatne zube svojim žrtvama. Oni naprave firme koje rade po principu "mazni i zbriši" pa ucjenama i reketom dolaze do poslova da bi nakon kolektiranja strpali novac u svoj džep. Za krinku koriste "domoljublje" i zastavu. No, koliko god se trudili - oni su samo primitivna i polupismena bagra kojoj je pljačka i kriminal primarna djelatnost. Kada već postoje takve bande, trebale bi završiti u zatvoru, a ne da s uvjetne slobode prijete i stvaraju preduslove za nove ratove i klanja. Jedino u takvim okolnostima ta bagra i može pljačkati. Naša greška, mali previd. Oni su partneri s gradonačelnicima i predsjednicima Sabora. Upsssss......a onda ništa. Prije ćemo završiti mi u zatvoru jer smo ovo napisali, nego pljačkaši i njihovi politički zaštitnici za zločin koji su počinili.
Ponedeljak 21.03.2016.16:52
Oni traže dozvolu da slobodno mogu pozivati na ubojstva bilo koga u ime "Hrvatske". To je ust,aštvo i ništa drugo. Pod krinkom "slobode govora" traže slobodu za ub,ijanje i kl,anje. Ova ekipa koja je danas na vlasti u kombinaciji s onima koji su ih na tu vlast postavili bi pok,lali sve ljude koji ne dijele njihove us,taške stavove, samo da smiju i da imaju priliku. Ako vam nije jasno kako je došlo do ostvaranja Jasenovca i logora smrti u NDH, samo pogledajte ovu ekipu danas. To je to.
Ponedeljak 21.03.2016.16:55
Хрватски зверски менталитет се не мења кроз векове. И кад се појавио неки поштен Хрват и проговорио о уст,ашким злочинима (нпр. Лордан Зафрановић), хрвати су га протерали из земље. Говорећи да су злочине учиниле само Уст,аше ми им наносимо воду на воденицу, јер то исто говоре и хрватски политичари. Ево један добар цитат из књиге Слободана Турлакова: Рачуна се да је било око 500 уст,аша, и да им је у Италији главни логор био у Липарију. Кад се има у виду шта се све изродило из НДХ, онда се то никако не може довести у везу са тако малим бројем уст,аша, већ са једном огромном количином потенцијалне злочиначке енергије, која је само чекала тренутак да се сручи на Србе. Уст,аше су само дигле брану. Прогон Срба од часа проглашења Бановине Хрватске, 26. авг. 1939., био је тек генерална проба за оно што је уследило, после 10. априла 1941.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)