Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 13.03.2016.
20:16
Vestionline A
Intervencija Rusije u Siriji protiv Islamske države direktno je zaustavila formiranje države na način koji je ranije primenjen na Kosovu, kaže predsednik Srbije Tomislav Nikolić.
Nedelja 13.03.2016.20:36
Војислав Шешељ : Николић , Вучић и Дачић су гори издаајници и од досманлија . Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ поново је вечерас у Новом Саду оптужио др Зорана Ђинђића, Томислава Николића, Александра Вучића, Ивицу Даћића за “злодела која су починили сопстевном народу”. - Ђинђић је и деведесетих година, али и за време своје премијерске позиције био повезан са разним криминалцима. Годинама је сарађивао са сурчинским клааном, па су припадници овог криминалног клана били привилеговани за време његове владавине. Учествовао у разним кривичним делима и отмицама - казао је Шешељ и додао: -Бог никоме не опрашта. На највећи српски национални празник на Видовдан изручио је Слободана Милошевића хашком казамату где су га убили- казао је Шешељ чикајући Демократску странку “ако сме да га оптужи и покуша да оповргне Ђинђићеве трагове”. Шешељ је Ђинђића упоредио са Јосипом Брозом рекавши да између њих двојице нема никакве резлике, јер су и један и други своје политичке противнике слали у Хаг. - Највећу издају Ђинђић је починио кад је ухапсио Слободана Милошевића и када га је на Видовдан испоручио Хагу, због тога га је стигла божија казна - рекао је Шешељ и додао да, иако се често није слагао са политиком Милошевића, мора признати да се Милошевић пред Хашким трибуналом показао као јунак. Војислав Шешељ изјавио је вечерас да је СРС "кренула у акцију" да изнуди расписивање ванредних избора на свим нивоима још у току ове године. Шешељ је на скупу на новосадском Спенсу, а поводом промоције његових књига написаних током притвора у Хашком трибуналу, рекао да су излаз из актуелне кризе у Србији једино избори на републичком и на покрајинском нивоу. "(Бојана) Пајтићева влада у Војводини није ни легална ни легитимна, није легална јер је промењен изборни систем и због тога се одмах морају расписати нови избори, а није легитимна зато што је ДС добила неупоредиво мање гласова на последњим изборима у односу на претходне, на основу којих је на власти у Војводини", поручио је лидер радикала. Он је казао да су у “новије време гори издаајници од досманлија су Томислав Николић, Александрар Вучић и Ивица Дачић”. - Николић се кити купљеном дипломом а не зна ни који је факултет завршио. Док се хвали да је испите полагао за време пауза у Европском парламенту где је био посланик, наводно телефонски. Ништа мањи издаајник и злотвор од њега није Александар Вучић. Он по налогу својих послодаваца са запада након што је са Дачићем предао Космет сада пљачка пензионере и оглобио српску сиротињу, издао - рекао је Шешељ на представљању својих књишких дела у новосадском Спенсу.
Nedelja 13.03.2016.20:38
Тако је Томо - Права изјава, у право време и на правом месту !
Nedelja 13.03.2016.20:39
U stanu Tome Nikolića zvoni telefon. Javi se Dragica.: Halo, jel to stan Nikolić? Dragica: Jeste. Mogu li dobiti Tomu? Dragica: A ko ga traži? Njegova drugarica s' fakulteta. Dragica: Marš, kuurvetino! Moj Toma nikad nije iš'o na fakultet!
Ponedeljak 14.03.2016.00:55
леле ал си вицкаст. а знаш за онаи де ти син зарадијо милијони од гајбе??? слободан милошевић је херој на сви срби католици и муслимани!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)