Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 09.03.2016.
10:08
Vestionline A
Danas se navršava 25 godina od martovskih demonstracija 1991. u Beogradu. Taj datum je istovremeno i početak vaninstitucionalne političke borbe opozicije, koja je 2000. godine rezultirala smenom vlasti i početkom konsolidacije demokratskog sistema u Srbiji.
Sreda 09.03.2016.12:47
Da slavimo,ali ne ovo devetopmartovsko razbijanje nekad srpske prestonice(danas Srbija nema svoju prestonicu)Beograda,već uspeh i uspon SPO koji od tadašnjeg članstva danas broji dva člana:Vuka i Danu-e narod je ipak shvatio namere ovih i njima sličnih.Živela sloboda,smrt faššizmu!
Sreda 09.03.2016.12:55
Прекосутра је десет година од убиства Слободана Милошевића .Нека је лака земља Српском хероју СЛОБОДАНУ МИЛОШЕВИЋУ .
Sreda 09.03.2016.13:00
Gospodo džabe smo krečili . Zahvaljujući Tadiću vaskrsao je Dačić a kasnije je taj isti Tadić po nalogu ambasadora napravio SNS . Danas taj ološ vlada mnogo gore nego devedesetih . Nažalost .
Sreda 09.03.2016.14:12
Vi znači podržavate papa mačora.Tu notu kroz vaše diskusije ne zapazih,ali:G.-din Vojislav Koštunica,jedini gospodin na našoj politikoj sceni.Meni je bio veoma obećavajuća ličnost još osnivanjem Demokratske stranke pod predsedništvom Dragoljuba Mićunovića:Vojislav,odmeren pametan elokventan obrazovan,mnogo je obećavao.Onda je prohvatio kvislinšku dužnost predsednika da bi Djindjiću otvorio vrata vlasti.I od tada kreću sve nevolje.Đinđić je Srbiju mrzzeo a Koštunica mu je omogućio da je strmoglavi.To mu je velika bvelika greška i neoprostiva.Jer Đinđić srboubbica nikada nijje smeo sesti u srpsku fotelju.
Sreda 09.03.2016.13:45
Šta se promijenilo od 9. Marta? Banda pljačkaša plaćenih od USA i Europejaca predvođeni Vukom Draškovićem, Đinđićem, Lečićem i ostalim “europejcima” – domaćim iz-daj-nicima, napravili su nam “majdan” usred Beograda, srušili su nam državu, silom su oteli vlast, op-lja-čkali državu „ka’ skakavac što polje opusti“, oteli sun am i uništili naše banke, uništili su i prodali naša sredstva za rad (sve fabrike i komplet industriju), prirodne resurse su prodali pa ih sad zapadnjaci preprodaju, nauku i obrazovanje su uništili, poljoprivredu su doveli do propasti, naše živote su učinili bezvrijednim. Pokrali su, opljačkali i silom oteli sve što su mogli i doveli nas do dužničkog ropstva. To se promijenilo od 9. marta pa sada živimo tu ućeranu “demokratiju” koju su počeli da nam “ućeruju” 9. Marta a konačno su nam je naša peta iz-daj-ničko-lopovska kolona ućerala 05. Oktobra uz pomoć bombi NATO kolonizatora i surovih pljačkaša. Kolonizovali su nas naši DOS-ovci za račun zapadnih „dobrotvora” i sada nas zajedno sa njima temeljno pljačkaju i pljačkaće nas sve dok ih puškom ne otjeramo. Oni sami otići neće otići.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)