Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 18.02.2016.
16:12
Vestionline A
Američki predsednik Barak Obama verovatno će sledećeg meseca posetiti Kubu, u okviru nastojanja dve zemlje da normalizuju odnose posle pet decenija hradnoratovskog neprijateljstva.
Petak 19.02.2016.07:31
Ipak mislim da je Obama svo vreme svog mandata (narocito drugog) stavio akcenat na privredu i standard gradjana Amerike i sankcijama Rusiju zavio u crno . Americki standard gradjana je danas - "drugi svet" - wonderland . Zive kao nikad do sada . Uvek su u odnosu na ostatak sveta ziveli visokim standardom i u izobilju ali ovo danas je vrh tj. neka druga galaksija za neku poluazijsku gologuzu - Rusiju . Obama vraca Ruse u redove za lebac !!! Vodi vrlo vrlo mudro globalno-miroljubivu politiku i "GAZI" Rusiju drugim , korisnijim , sredstvima ... ne trkom i izazovima naoruzanja ///ovih dana se i Zeman(komunjara-rusofil) oglasio tj. u ime Rusije skerlice kako su sankcije NEproduktivne -sta se onda koj moj javlja ako idu u korist Rusije !? Sta njega "boli" za Rusiju ?/// . Obama im razdire privredu ... unistava rubljicku ... urnise budzet ... druga godina za redom - recesija ....(da ih sankcije ne pogadjaju - e to moze da trube Vestima oniline) pa jedan jedini Googl jaci je od ruskog budzeta , a Mc Donald`s bi ih smazao za frustuk .... Ajde sad rusofili (odskora i Asadisti), kazite jedan ruski brend , a da se ne zove kalasnjikov i vodka .... kad Rusima malo krene privreda oni sav profit spiskaju u oruzje i alkohol - rat rat i samo rat ... Obama ih je vise nego "procitao" i sad ih zabavlja ratom u Siriji (tu i tamo Ukrajinom) - vrlo originalno ... Putin je patoloski paranoja i to Obama vrlo vesto koristi "pretnjom" Ukrajine , Turske , Saudijske Arabije , Pakistana , Jordana , Nato-m ... a u medjuvremenu urnise im privredu - standard gradjana osudio na nivo 15 veka !? Obama je fenomenalan (ideja mu savrseno funkcionise - plan izuzetan) - zavrnuo slavine svih tokova gasa ... a SLAG na tortu je CENA nafte !!! To je nevidjena ( Obamina ) obmana u svetu globalne politike tj. globalne ekonomije - nesvakidasnji biser i primer par excellence ... slobono se moze reci - jedinstven !!! Danas je u Rusiji glavna tema - kako preziveti sa deviznom rezervom , a ako je potrebno nacece onu i "zlatnu rezervu" . Obama ih razdire - iznutra , a uposlio ih je ratom i to je sada Rusima - glavno zanimanje !!! Izolacija , nezaposlenost , kriminal , korupcija , alkohol i beda je ruska svakodnevnica ... (stara dobra ruska vremena) ... a kremaljski pacov izolovan od sveta vec je poceo sam sebi da gradi kavez !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)