Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 12.02.2016.
08:42
Vestionline A
Svetske sile dogovorile su u petak, rano ujutru, prekid neprijateljstava u Siriji, koji treba da stupi na snagu za nedelju dana, ali ipak nisu uspele da postignu dogovor o potpunom prekidu vatre niti okončanju ruskih vazdušnih udara. Na sastanku koji je trajao više od pet časova dogovoreno je i dostavljanje hitne humanitarne pomoći u opkoljene sirijske gradove.
Petak 12.02.2016.10:05
Uspesi sirijske vojske neće obezbediti pobedu sirijskih vlasti, već je neophodno doći do mirnog rešenja konflikta i skoncentrisati se na borbu protiv terorista - ističe Keri. Vidi, vidi, napravili ID i sada odjednom treba mirnim putem da ode Asad, jer silom, razaranjem i divljaštvom nije išlo ! Ostaje nejasno šta ameri uopšte rade na nekakvoj konferenciji o Siriji ?
Petak 12.02.2016.11:20
haahhahaahahah kakva panika na zapadu Pa Asad je sa rusima razorio americku pesadiju i oni polako nestaju. Zapad je svoje vojne neuspehe na bojnom polju znao vesto da ispravi za pregovarackim stolom jer su sa druge strane uvek po pravilu bili visestruko slabiji od njih. Eeeeee ovaj put je sve drugacije,sa druge strane je neko ko je u svakom smislu jaci i superiorniji tako da taktika pregovora nece dati nikakvog rezultata. Napred Putine je bi zapadna go vna!!!!!!!!
Petak 12.02.2016.12:59
sve sto je Asad razorio svoju zemlju i potamanio svoj narod ... a o tome da ce Putin ikog vise jebbati - pitanje je dana kad ce "uluteti" vojna i antidiktatorska islamska koalicija - Egipta, Sudana, Jordana, Maroka, Kuvajta, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara i Turske (od 150 000 pripadnika) oslobodice Siriju ISIS-a i Asada , a posle toga podela ratnog PLENA !!! A Putinu ce biti dozvoljeno da sve to posmatra sa 10 000 m "visine" !!!
Petak 12.02.2016.11:20
" ... razaranjem i divljaštvom ..." !? o cemu ti pricas , pogledaj nasta lici Sirija !!! ??? , ISIS je mala maca u odnosu na ova dva kremaljsko - sirijska inkubatora ZLA !!! ???
Petak 12.02.2016.11:22
Jel vi VIDITE ko sedi u sredini i na koga se cekalo par sekundi - samo da se ZNA ko je ko !!! ??? Od uslova Lavrova i primirja u Martu ... ni "p" ... ni "m" ... da da da za Ruse i Lavrova 01 . Mart ce poceti sledece nedelje hahahaha ................................. Uvek kad vidim ćirka ja se setim njegove konstatacije - a to me nemerivo razveseli :- //sve su to Potemkinova sela - Rusi nemaju "leba da jedu".// ............................. Vidi se da mu je Keri ... sve po spisku , naravno u cetiri oka - i njemu i onom "ludom Neronu" iz Kremlja ( smirio se vrtiguz Lavrov !!! ).................................. " ... e da iz Sirije ne beže civili već okupatori." hahaha Lavrovu . zene , deca , invalidi , starci ... "okupatori" !? hahaha ... Sta ono rece Lavrov , a moje usi nemogase "verovati " sta cuju !? "NE moze ni jedna strana da se diskriminira ili protezira" ...sto u prevodu znaci - i Rusija ce biti primorana (pod pritiskom - cijim !? ... pa ZNATE rusofilcici) da primi sirijske azilante -i to bez pogovora !!! Porodicu Basar al Asada !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)