Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 02.02.2016.
11:34
Danas, Vestionline A
Ukoliko naprednjaci formiraju i sledeću vladu posle izbora, gotovo je sigurno da Ivica Dačić neće više biti ministar spoljnih poslova.
Utorak 02.02.2016.11:45
Vejvoda je agent CIA još iz velike Jugoslavije. Ako on bude u vladi, slijedi nam ponovo 27. mart ali ovaj put bez Engleza.
Utorak 02.02.2016.12:10
Иван Вејвода – најплаћенији страни агент. Београд – Српски народни покрет НАШИ обавештава јавност да је најплаћенији амерички агент који финансира и координира пројекте изградње и јачања независног Косова – Иван Вејвода, први човек за спровођење програма Balkan Trust for Democracy (Балкански фонд за демократију) који је у власништву Сједињених Америчких Држава управљан под буџетом америчке државне агенције УСАИД. Захтевамо од надлежних органа моментално затварање канцеларије Balkan Trust for Democracy у Београду као противуставне и незаконите организације која јавно ради на изградњи независног Косова и финансира рад шипттарских организација директно из канцеларије у Београду, као и хапшење Ивана Вејводе и свих одговорних за тешка кривична дела вишегодишњег подривања уставног поретка Републике Србије. Канцеларија организације Balkan Trust for Democracy у Београду је оперативни центар кроз који буџетом од преко 50 милиона америчких долара јавно финансира целокупан шипттарски НВО сектор на окупираној српској територији Косова и Метохије у сврху јачања квази-државе Косово, а под координацијом Ивана Вејводе лице задужено за управљање новцем за кампање промоције и јачања независног Косова је Натан Коешал (Nathan Koeshall) који је стациониран у Београду и ради у београдској канцеларији Balkan Trust for Democracy. Неки од пројеката које финансира Балкански фонд за демократију су и „Подршка завршетку процеса надгледане независности Косова“ који спроводи Косовски институт за политичко истраживање и развој, а затим су ту и Косовски демократски институт, Косовска иницијатива за стабилност, Интерњуз Косова, Омладинска иницијатива за људска права Косова, Косовска фондација за грађанско друштво, Косовски Омладински Савет, односно, свеукупно у последњих три године је финансирано преко 30 пројеката и шипттарских невладиних организација, а реч је о буџетима вредним више десетина милиона америчких долара којима шипттарске организације и пројекте изградње независног Косова, из Београда финансира и координира Иван Вејвода и Балкански фонд за демократију. Иван Вејвода је иначе био и саветник премијерима Зорану Ђинђићу и Зорану Живковићу, као и дугогодишњи директор Сорошевог Фонда за отворено друштво у Србији, а данас је унапређен и ангажован у фондацији The German Marshall Fund of the United States која је и основала Балкански фонд за демократију, где ради као потпредседник одељења за Програме фондације, паралелно координирајући рад београдске канцеларије, док је актуелни директор канцеларије у Београду Гордана Делић. Balkan Trust for Democracy, односно, Балкански фонд за демократију је организација основана 2003. године са почетним буџетом од 25 милиона америчких долара од стране три организације познате по блиским везама са ЦИА и другим обавештајним службама, због чега су и забрањене у неким земљама, а то су УСАИД, The German Marshall Fund of the United States и Charles Stewart Mott Foundation.
Utorak 02.02.2016.12:29
Ако се ово обистини Србија више неће постојати. Србијо буди се , морамо изаћи на гласање јер гласамо за нашу будућност без издајн-ика.
Utorak 02.02.2016.14:02
Potpredsednik nemačkog Maršalovog fonda i direktor tamo nečeg za demokratiju na Balkanu Ivan-sve je rečeno o njemu u par reči.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)