Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 24.01.2016.
22:51
klix.ba A
On je trenutno najvažniji i najpoznatiji živi naučnik, pionir je u razumevanju crnih rupa i značajan učesnik u razbijanju sveukupne misterije svemira.
Ponedeljak 25.01.2016.02:41
Ako pitate bilo koga sa zapada ko su naj veci naucnici svih vremena, odgovorice da je to :Ajnstajn , hopkins i pronaci ce jos nekog zapadnjaka. Tesle bo se sjetili kad bi im ponestalo njihovi a o drugim Srbskim naucnicima ili Ruskim da se i ne prica. Anglo -saksonci su veci nac//isti i od njemaca.
Ponedeljak 25.01.2016.03:59
Boze dragi da se prekrstim sa tri prsta kao pravi Srbin i sacuvaj me sektastva ! ... Covek koji tvrdi da je svet nastao iskljucivo zbog Srba (jasno mi je , razotkrio si da je Adam Srbin nego nesto si mi nejasan oko Eve !?) , da se Zemlja okrece(verovatno ti imas svoju teoriju i zbog koga) jer to Srbi tako hoce , a svet opstaje iskljucivo zbog dobre volje Srba i Rusa (sad je ostalo samo da se razjasni da li je Bog Srbin ili Rus ???) moze biti samo SEKTAS .... - KOJI su ti dokazi potrebni , pa pitanje svih pitanja je postojanje LOGIKE tvojim glupostima !? ..... Opijas se glupostima , citatima kao :- " ... Srb izgleda gramatički kao najbolje obeležje za sve narode istog porekla i jezika ... " - i ti sad TVRDIS kako je (citat Jakoba Grima pisca bajki) "OBELEZJE" istorijska cinjenica !? .... da bavarski slavista tvrdi da su Srbi stari narod i praoci svih Slavena - istorijska cinjenica samo ZATO sto je to otstampao tj. osvanulo u casopisu iz 1837 godine !? ... Ti si prvoklasni dzabalebaros koji skupljajuci izjave i citate pojedinaca ("s brda s dola " ) u besposlici izgradio svoju saljivo-mracnu TEZU :- da serrija naroda potice od Srba kao npr:- Kozaci (verovatno sto "ludo" ginu uime Rusa kao "hrabar" narod - razlog vise da su potomci Srba) , (da Luzucki Srbi nisu posledica migracije naroda primera danasnjih migranata vec ZNAK i cinjenica da su to crtaci granica JOSVECEvelike Srbije) , Tracani , Indusi , Vendi , Nemci (drugacije Alemani ,Goti) , Skiti (Cigani) , Trabili , Iliri , Dardani , Anti , Poljaci , Trojanci , Pelazgi , pa Kinezi nas pominju ..... to tvoje izlaganje mi ozbiljno lici na ona lupetala sto idu od sela do sela i trube neko sektastvo (pa Boze - covece i danas zive poznati i bogati Srbi , srpski kraljevi , princevi itd itd itd rastureni i rasejani po celom svetu , a sto zasigurno NE znaci da je to SRPSKO CARSTVO !?) ..... jos samo da "podgrejes" teoriju po kojoj je zemlja ravna ploca - a da su Srbi "ispeglali" istu , kao Sosa testo za rezance . Ah ta planetarna nepravda prema srpskom narodu , a mi Bogom dani - od nas CEO ljudski rod postade , a sad neki izrodi svetom da vladaju !? Boze nepravde !!! ...Istinoljubivi - Dzaba ti teorija verovatnoce kad si trecerazredni SEKTAS !?
Ponedeljak 25.01.2016.13:57
Posebno je znacajno svedocanstvo Laonika Halkokondila, “Serblos Tryballos,autem gentem esse totius orbis antiquissimam, compertum habeo.” “Srbi Tribali,narod najstariji i najveci od svih naroda,pouzdano znam.” Znacajno je napomenuti da Kedren, narod Zete i Južnog primorja naziva samo Srbima. Pišuci o ratu izmedu bugarskog cara Samujla i zetskog kneza sv. Vladimira, Zetu naziva: "Trymalya kai archotato Serbias mere." U vezi sa ovim Racki objašnjava: U tekstu je Trymalia jamacno umjesto Trybalia, od puka Tryballoi, kojim su imenom Bizantijci cesto Srbe nazivali

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)