Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 10.01.2016.
11:14
sputniknews.com A
Svečana proslava Dana Republike Srpske, koja je 24. put održana u prisustvu Vlade Srbije, razlikovala se od prethodnih i po tome što je održana posle odluke Vrhovnog suda BiH o neustavnosti praznika i uz nečuveni poziv američkog ambasadora da "RS uskladi svoj praznik sa Ustavom BiH" i upozorenje srpskom premijeru da treba da shvati "osetljivost trenutka".
Nedelja 10.01.2016.12:08
Zašto im smetamo? Smetamo im zbog toga što su Srbi jedini narod u srcu Evrope koji se nikako ne uklapa u njihovo viđenje i planiranje sveta i njegovog poretka. Smetamo im što smo jedini predstavnici bele rase koji su posle II Svetskog rata pucali na Amerikance. U Vijetnamu su to bili pripadnici žute rase, u Somaliji crne, u Avganistanu, Libiji, Iraku arapi i muslimani. Smetamo im zbog našeg iskonskog osećanja pravde, koji nosimo u genima i zbog čega smo jedini narod na svetu koji, za razliku od njih koji ratuju uvek za zemaljsko carstvo, spreman na žrtve za carstvo nebesko. Srpsko osećanje pravde oni su se uvek trudili da suzbiju nametanjem svoga prava. A po tom pravu Srbi nemaju prava na pravdu.
Nedelja 10.01.2016.12:19
Potvrđena su nedavna pisanja ruskih medija da će Moskva poslati vojne jedinice na Kosovo do kraja ove godine najkasnije. Naš sagovornik iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije napominje da je to istina. Naš sagovornik ističe da Rusija već izvesno vreme planira da pod izgovorom Sirije, otpočne i evropske vojne operacije u cilju suzbijanja islamista kojih ima najviše na Balkanu. On ujedno napominje da Rusija samo čeka perfektno vreme za to, a moguće je da smišljaju i izgovor, pa čak i to da će napraviti krizu u cilju da bi je posle rešavali. Rusija bi trebala da pošalje svoje specijalne jedinice za suzbijanje terorizma na Kosovo ali i BIH koji bi tražili teroriste. Ono što će prethoditi ovome jeste i slanje obaveštajnih timova koji će pripremiti teren ali i proceniti bezbednost i rizik po članove budućih ekspedicija. Zanimljivo je i što se poklapa sa gore navedenim jeste što je pred novu godinu ministar spoljnih poslova Rusije, Sergej Lavrov najavio intezivniju borbu u Evropi kroz obaveštajno terenski rad sa ciljem da se spreči stvaranje terorističkih ćelija u Evropi koji će se sasvim sigurno okrenuti i protiv Rusije.
Nedelja 10.01.2016.13:34
Istinu zbori ali je napravio "LASPUS" što bi rekli moji Crnogorci. Ima tri srpske države. I Crna Gora je srpska država. Montenegro nije država. To je Milov atar koji nam je oteo ali ćemo mi to "VRNUTI" nazad.
Nedelja 10.01.2016.18:02
RS NIJE DRZAVA Bosna i Hercegovina je drzava svih naroda i vjera koje zive u njoj .Dodik je samo dobar sebi a ne narodu koji je gladan bolje bi bilo da ga nahrani a ne da sije mrznju u bosni .Nek napravi vec jednom nesto pozitivno a ne da lupeta samo na prazno i glumi spasioca RS a ustvari narod sve gladniji i siromasniji .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)