Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 09.01.2016.
15:13
Tanjug, Srna A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je u Banjaluci da Republiku Srpsku niko neće moći da ukine dekretom, jer dekretom nije ni stvorena.
Subota 09.01.2016.15:37
Srbija je uvek tu, sa vama - poručio je premijer Vučić na proslavi Dana Republike Srpske, i podsetio da je i Dejtonskim sporazumom propisano da Srbija štiti Srpsku.........."Srbsko" rukovostvo je potpisalo Vens-Ovenov plan i bilo garant bezbjednosti Srba u RSK. Vidili smo kako nas je iz//dajnik milosevic branio. Ni ovom nevjerujem.
Subota 09.01.2016.15:40
Vučić je rekao da uz sve različitosti naroda na ovim prostorima, zajednički život jeste osnovni uslov za budućnost u kojoj nikada niko neće biti sam, te da su Srbi, Bošnjaci i Hrvati u Srbiji i BiH sudbinski vezani jedni za druge, jer su živeli i živeće zajedno vekovima......................Zivi ti sa njima zlotvore . Zar nisu i Srbi bili u TKZ hrvatskoj narod pa ih sad ne spominje.
Subota 09.01.2016.15:45
Isplate li nam se svađe i sukobi? Ko je od nas više izgub//io odraslih ljudi, dece, domova? U Prvom i Drugom svetskom ratu i u sukobima 90-ih izgu//bili smo svi - rekao je Vučić. ..................Kako prasac nema ni malo stida da uporedi Srbske milionske zrtve( koje su ucinili upravo ti koje spominje) sa zrtvama tih krvoloka. Koliko ja vidim oni su profitirali na nasim zrtvama a jedino je Srbija izgu//bila.
Subota 09.01.2016.16:16
On je samo jedan od mnogi koje je nasljednik udbe DB "delegirao" da nam sole pamet i mute vodu. Kad oslobodimo nas Beograd od ; vatikansko-masonsko -komunisticki naplavina tek tada ce mo da ugledamo sunce Slobode.
Subota 09.01.2016.15:53
Na Balkanu nema velikih i malih, nemoj da se prebrojavamo, tek tada ćemo da vidimo kako i koliko smo i jedni i drugi i treći mali, a sukobima i ratovima nismo postajali ni veći, ni bogatiji - istakao je Vučić.......................Zasto da se ne prebrojimo. Da se nezna da je u tkz hrvatskoj zivilo prije zadnjeg rata milion Srba. ??? Mozda ne zeli da se zna koliko malo hrvacana zivi u bih i koliko stvarno ima muslimana a koliko Srba. ??? Koliko godina vec namjestaju zadnji popis. ??? Na kraju zasto ne zele da iznesu tacne podatke koliko Srba zivi u Srbiji??? Nesmiju valjda nasi neprijatelji da se osjete inferiornim a Srbi izgleda nesmiju znati koliko ih ima da "nedaj boze" pomisle da im pripada vise nego nam njegovi mentori udjeljuju. ??? Vostani Serbie..............
Subota 09.01.2016.16:05
Kako nam lopov pakuje u "patriockoj" besjedi sve ono sto pase nasim dusmanima. Gospod nam je dao da vidimo i cujemo a mi izgleda uporno odbijamo da se sluzimo tim osjetilima . Ako nam je du//pe postalo glavno osjetilo ( na vjecni stid roda nasega) onda neka nas i dalje u oci laze i obmanjuje. Da nam Gospod Bog blagosovi narod i zemlju Republike Srbske a ovi licemjeri su prolazni.
Subota 09.01.2016.16:05
ne može ljigavac da ne opljune po Srbima... onako ku*rvanjski, podmuklo, kakvim ga je ćaća napravio... cr*kni više gmaze jedan podmukli !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)