Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 21.12.2015.
09:46
Tanjug A
Ruski predsednik Vladimir Putin kritikovao je intervencije Zapada na severu Afrike i na Bliskom Istoku. - Ne možete tek tako da uvodite svoju verziju demokratije i dobra i zla ljudima drugih kultura, druge vere i tradicija, i to na taj mehanički, automatski način - istakao je Putin.
Ponedeljak 21.12.2015.15:01
Uze mi Putin misli iz glave - kao i mnostvu svetske populacije koja vise ne spava otvorenih ociju.
Ponedeljak 21.12.2015.19:02
Ajde ajde liliPutinci vas Dr.rkajlo "superstar" !!! Ko sad zeli da nametne vrednosti EU i da joj "preporucI" sta i sa kim joj je CINITI ? Putinova jedina preokupacija je NAORUZAVANJE Rusije . U ritmu aktivno-pasivno zveckanje oruzjem tj. pretnja posle 50 godina i isto toliko gradjenja "MOCI" ................ reci da EU politika nije samostalna je u najmanju ruku licemerna (za Bugarsku ili Madjarsku , Cesku , Slovacku , Poljsku , Balticke zemlje -sada i Ukrajinu - SIGURNO kompliment) . STA bi taj Dr,rkajlo voleo - kako bi to trebalo EU da vodi politiku ??? Kao Madjari posle upada RUSA , kao Cehoslovacka posle upada RUSA ili kao DDR posle berlinskog zida !? ... i dalje ista prica , a ZNA da im takva politika NIJE isla do sada . Neka se potrudi da proizvede nesto za svoj narod , da se potrudi da mu se "skinu" sankcije , uradi nesto povodom plasmana gasa , nafte .... da izvuce iz izolacije Rusiju i saradjuje sa ostatkom sveta ... NEKA se samo on mane EU da ne dozivi jos poneku Ukrajinu !? Onaj koji svoj narod svede na nivo stada , strada u stampedu !!!
Ponedeljak 21.12.2015.19:02
Pokusaj Putina je vise nego providan kad pokusava , "konstantim bacanjem koski", da unese nemir i medjusobno posvadja clanice EU . Toliko je primetna i naivna namera istog da je unapred osudjena na neuspesan pokusaj :- "pisi propalo" ! Drugo .... U godisnjem intervjuu sa 1392 akreditovana novinara izjavio je da je u jednom momentu ozbiljno razmisljao o upotrebi nuklearnog oruzja (citaj, aneksija Krim) !? Posledica njegovih reci je momentalo "zatvaranje" evropskog neba . Ovo se moze svrstati u najveci idiotizam ruske propagande tj. pretnji ! Oduvek se tvrdilo da je skrojen od Staljinovog sinjela ali postupci su ocigledni i ukazuju suprotno , a to je da ZELI po svaku cenu da dovrsi "delo" Nikite Hruscova i unisti civilizaciju (svi znamo sta znaci nuklearni rat) ! liliPutinci dzaba vam urlanje da je Putin ("samaricanin") spas za covecanstvo i "aktivista MIRA" , kad pod izgovorom "svetska nepravda" - vodi rat unistenja covecanstva . Svakodnevna retorika da ce biti PRINUDJEN na "nuklearni RAT" vodi ka njegovom monstruoznom CILJU "Putin poslednji vladar covecanstva" (posle Putina - Zemlja vasionska prasina)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)