Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 18.12.2015.
10:44
rs-lat.sputniknews.com A
Prioriteta Vlade Srbije u narednoj godini biće smanjenje nezaposlenosti, a cilj je dostizanje 15 odsto u odnosu na sadašnjih 17,6 ili 26, kolika je nezaposlenost bila pre tri godine, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić i izrazio uverenje da će Srbija "sledeće godine biti u prvih 40 zemalja u svetu".
Petak 18.12.2015.11:03
Обећања лудом радовања.ДОС и ОТПОР су 2000.год. обећавали да се само скине СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ одмах живот као у рају.Све странке после 5 октобра су обећавали све и свашта и ни једно обећање нису извршили.Србија после 5 октобра има мање предузећа мање становника,најмање плате и пензије у Европи а динар је најслабији у Европи.Србија из дан у дан све више дужнија.америчка демократија ником није добро донела већ корист имају само дивљи запад који је изазвао рат на Балкану.САД : "Завади па владај ".У Скупштину Србије после 5 октобра све странке раде за Вашингтон и Брисел и свој џеп.
Petak 18.12.2015.11:56
Да те ја питам нешто,јел си ти мало ћакнут . Кажеш:каква је ситуација код вас у хрватској".тврдиш да ја живим у Хрватској ????? ма ти си дебело ћакнут.
Petak 18.12.2015.11:24
smanjenje nezaposlenosti ? sa 14.000 pripremljenih otkaza u zdravstvu, školstvu i javnim preduzećima ? Zabranite vučiću da koristi futur i dobićete samo sliku, bez tona....
Petak 18.12.2015.12:00
tek što piči proizvodnja mikro čipova i aviona.... a i FAP radi u 3 smene.... ma prosto ne može da se postigne? Dok u realnosti - filijale RFZO potvrde o izdatim markicama za overu zdravstvenih knjižica štampaju na korišćenim papirima, pa ih još i seku makazama na pola, da uštede ?
Petak 18.12.2015.11:35
Zaista, kuda smo mi to juče krenuli, na koji smo se voz ukrcali, kuda idemo? Zna li to iko da nam kaže? I, kad ćemo tamo, gde smo nepovratno krenuli, stići. I, šta će nas tamo, kad stignemo, sačekati? Odgovor na jedno pitanje dobili smo već jutros. Brzina će, javljaju iz Brisela, zavisiti samo od nas! Koliko shvatam, oni će, kao i do sada, postavljati uslove, mi ćemo klečati i klimati glavom. I samo od toga koliko ćemo biti dobri, koliko ćemo brzo prihvatati ultimatume, toliko ćemo brzo gaziti pravo u Uniju. Čitao sam jutros i pregovaračku poziciju Brisela za „kosovsko poglavlje“ broj 35, koje je juče slavno otvoreno. Zapazio sam da tamo, na bog te pita koliko mesta, kako je prenela naša štampa piše „u skladu sa zakonima samoproglašenog Kosova“, i još da otvaranje novih poglavlja može biti „zamrznuto“, a već ispregovarana poglavlja zatvorena, ako „normalizacija odnosa Srbije i Kosova zaostane za napretkom u drugim oblastima“. Dakle, voz u koji smo se ukrcali mogu da zaustave kad god procene da „zaostajemo u normalizaciji odnosa sa Kosovom“, i, kud ćemo tada, kad na bespovratnom putu, ostanemo na sred pruge, a sa vagona otkače lokomotivu, zna li iko u Srbiji jutros da objasni. A, šta ćemo onda, šta ćemo kad nam zamrznu poglavlje? Kud ćemo onda kukavci sinji, kad druge alternative nemamo? Hoćemo li pesnicama u prsa, što smo na put uopšte kretali, ili ćemo zastoj otkloniti tako što ćemo ponovo na kolena! Pre bih rekao da će biti ovo drugo!
Petak 18.12.2015.13:12
- Uspeli smo da Srbiju spasemo od bankrotstva smanjenjem fiskalnog deficita na nivo Mastrihta i ako uspemo da taj nivo zadržimo i naredne godine mi sa deficitom više nećemo imati problema - rekao je premijer Srbije.........................................Umjesto da je proglasio bankrot on se fali izmisljenim brojkama i gura zemlju u jos veci ambis i duznicko ropstvo. Vostani Serbie...
Petak 18.12.2015.15:13
Pre neki dan Shiptar Vucici je rekao,da ce Srbija za pet godina imati standard kao Svajcarska. Kako znamo,CH spada u prvih tri zemalja,sto sr tice velikog standarda. A sada trubi,da ce Srbija biti izmedju prvih 40zemalaja,sta je tacjno?? U ostalom,moran da se smejem,od 5. oktobra,od kada je blesavi narod doveo LOPOVE na vlast,1.5 Mio radnih mesta su izgubljena u Srbiju,a samo blizo 200000 novih je postalo. A ovaj IDIOT trubi,da je smanjena nezaposlenost :-)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)