Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 04.12.2015.
15:02
Vestionline A
Iako je tradicionalista, Vojislav Šešelj nije glup, zna da mora da prati dostignuća savremene tehnologije i nove medije, jasno mu je koliko su danas bitne društvene mreže. Svestan svega toga, lider radikala je već neko vreme aktivan na Tviteru a sada je otvorio i profil na Instagramu. Okačio je tamo nekoliko selfija i pridružio se tako armiji starletana (ne možemo da kažemo "starletama", jer je muškarac).
Petak 04.12.2015.17:46
А какав је народ Србије ??? Мазге,Магарци .Народ Србије је веровао у бајке ДОС када дође америчка демократија да ће се живети као у рају.Да ће плате и пензије бити као у Швајцарској,Немачкој и Британији.Србија је роб запада од 5 октобра 2000.год. тада је ушо фашиизам у србију .
Petak 04.12.2015.20:05
Vojo Šešelj je moralna protuva! ------ 22.05.2007., utorak ------ Žarka Karišika UDBI je cinkario Vojislav Šešelj "Magistar" kad su bili, tj. dok su bili asisenti na Sveučilištu u Sarajevu ----- Kontaktirao sam dr. Žarka Karišika Durmitaru vezano uz prethodni post o Magistru Šešelju i evo što mi je odgovorio: Dragi gospodine Peratoviću, ---- Hvala Vam na pismu. ----- Još 1979. imao sam utisak da Vojislav Šešelj pokušava da me špijunira za SDB i ignorisao sam sve pokušaje s njegove strane da se sa mnom sprijatelji. Shvatajući još tada da je Vojo moralna protuva nikada mu nisam dozvolio da se sa mnom rukuje. Ovdje u Sarajevu, koliko mi je poznato, niko od novinara nije pokazao nikakvu zainteresovanost za šire upoznavanje javnosti o Šešeljevoj špijunskoj prošlosti. U decembru 2006. godine boravio sam u Beogradu i mnogim dnevnicima i nedeljnicima nudio sam da sa mnom imaju intervju i da Šešelj bude razgolićen, ali ni jedna redakcija se za prikazivanje Šešelja u istinitom svjetlu nije pokazala zainteresovanom. Imao sam utisak da ne žele zbog toga imati neprilike s fanatizovanim radikalima. U prilogu Vam dostavljam kratak izvod iz moje knjige Moralna zora rudi nad Durmitorom u kojoj sam prenio faksimile Šešeljevog kartona iz SDB a i prokomentarisao tu njegovu aktivnost. --------------------------------------------- Uz srdačan pozdrav! ------- Žarko Karišik
Petak 04.12.2015.20:10
U Šešeljevoj laboratoriji prevara i zabluda stvoren je virus Vučić&Nikolić, koji razara Srbiju. ----- Vojislav Šešelj je stvorio Aleksandra Vučića. ------ Stvorio ga je po obličju i podobju svome. ------ Pre nego što me upoznao s Vučićem, Šešelj me upozorio: „Vučić deluje pristojno, mlad je i moderan, ali pazi se, pokvaren je, podao i osvetoljubiv“. ----------- Zbog tih osobina, zajedničkih, uspešno su sarađivali sve dok Vučić, mutirana vrsta politikantskog virusa, nije procenio da će bez Šešelja lakše realizovati lične ambicije. ------------- Pre toga, 15 godina su najteže nacionalne nesreće koristili za sticanje imovine, moći i uticaja. Zajedno su parazitirali na velikorspkim parolama pod kojima su milioni normalnih ljudi ginuli i ubijali, ostajali bez članova porodice, kuća, para, budućnosti… ---------- U tom lešinarskom poslu, Vučić je savršeno odgovarao Šešelju”. ------------- Predrag Popović 05/11/2014

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)