Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 04.12.2015.
14:55
sputniknews.com, Vestionline A
Sara Vagenkneht, poslanica Bundestaga iz redova nemačke Levice, kritikovala je odluku Vlade da pošljale vojsku u Siriju, u borbu protiv terorista Islamske države. Ona je istakla i da, ako ne bude koordinacije sa Rusijom u borbi protiv džihadista, to može da bude okidač za početak trećeg svetskog rata!
Petak 04.12.2015.16:09
EU je u koaliciji sa SAD i do sada smo vidjeli rezultate, neki su se jako obogatili, a obični smrtnici nastradali ! Rusija je jedina nada u pravedniji svijet za buduće generacije !
Petak 04.12.2015.18:42
Cista ruska folirancija ... ruska propaganda !!! NISTA od Bacuski !!! NE mogu Bacuske SAMI protiv ID i zato nam predstavljaju drugaciju realnost - suprotno onoj na terenu ... bi Bacuske da nam uvale "kiselo grozdje" ... a uz to trube jednu te istu frazu "Ameri duze od godinu dana , a Bacuske za 3 meseca saterase ID tj. ID vise ne postoji .... ha ... ha ... ha ... te unisteno vise od 7000 objekata , te pobbijene razne muhadzedinske vodje , te presecen lanac trgovine naftom ... (otkad Bacuske "izigravaju rat" stradalo- pola sveta ... putnici avioni u Ukrajini , Egiiptu pa Pariz ....koliko je proruskih i ruskih matuski zavijeno u crno ???) ... sto bi kazao onaj incesoid "armata" - "ima se moze se" ... Patuljcina je isti Staljin (nije badava deda Spiridon bio Staljinov rob tj. kuvar - prao mu je "buljlju") isti se proglaso pobednikom Drugog rata sa bilansom od oko 40 000 000 zrtava (iskljucivo protiv Svaba) - to se zove cist MAZOHIZAM (dok se Hitler mogao "pozaliti" sa "samo" 6 000 000 zrtava-ali protiv celog sveta)-tipicno za ruske tragikomicare !!! Danas Patuljcina za samo 3 meseca "izigravanja rata" ima veoma "pozavidan" BILANS :- 1 putnicki avion , 300 zrtava , 1 suhoj , 1 pilot , 1-na odrubljena glava , koliko proruskih i ruskih matuska je zavio u crno ??? .... kazem ja isti Staljin !!! Mora se priznati , toliko zrtava Ameri ne bi "sakupili" ni za 10 godina ratovanja - svaka cast za Bacuske !!!
Petak 04.12.2015.19:43
ПЕДОФИЛЧИНО, иди п-о-д-у-д-л-а-ј сину...не може дете да заспи!!! Видиш да се овде распадаш од муке, ко шумећа таблета!!!
Petak 04.12.2015.19:40
Тачно, госпођо Саро али највећа лудост је ратовати против Руса!!!
Petak 04.12.2015.19:49
Bundestag odlucio da Torada lete sirijskim nebom !!! Bozija volja ! Sta se desava sa Bacuskama -Patuljcina , SAMO , laje li laje ??? ... Ukrajina NITI placa NITI kupuje gas (puni ko` brod dooooooo proleca) , od turskog toka ni T , od Joznog jos manje (dubok zaborav) ....SLAG na torti dolazi od Kineza - OTKAZ "istorijskog gasnog sporazuma" (Patuljcina dobi kinesku kurrcinu - NITI zna sta ga je snaslo) ........ Boze dragi pa sta se desava sa ovim Bacuskama - CIRKUSIJADA ? ..... sad krenuse na ID - i Britanci i Francuzi i Holandjani i Nemci .... a Turci iz prikrajka vrbaju pa "podmazuju" - PODRAZUMEVA se :- pod budnim okom tj. potpuna kontrola Amera !!! Zaista cirkusijada .... kakva je to "ruska interesna prcija" - nju gazi ko i kako hoce .... nekad bese RAZBUCAN kao "Bugarska skupstina" ili BUSAN kao "svajcarski sir" , a danas JEBBAN kao Rus u Siriji !!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)