Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 27.11.2015.
09:26
dailymail.co.uk A
Ruski predsednik Vladimir Putin optužio je SAD za saučesništvo u obaranju ruskog aviona na granici Sirije i Turske, ističući da su Amerikanci znali tačno mesto i vreme prolaska oborenog aviona.
Petak 27.11.2015.09:51
Djeluj sam i nikakva koalicija sa genetskim izda/jnicima ! Uđi i instaliraj se u Siriji, nude ti je sami Sirijci ! Drugo, obarajte svaki tuđi avion, koji nije pozvat od sirijske Vlade za pomoć ! Kraj priče, jer vas svi zajedno mrze, kao i nas Srbe, samo što vama mogu da ...onaj !
Petak 27.11.2015.10:10
Брате Путине дивљи запад не може да те гледа.Запад жели да подигне револуцију у Москви да вас скине а затим окупација највећег природног богатства на свету Сибира.Православци су трн у око фашиистима.Брате Путине будите будни и дању и ноћу јер САД и НАТО желе рат са Русијом.
Petak 27.11.2015.10:26
Putin: Ameriku možemo uništiti za manje od pola sata... Bili smo spremni dići nuklearnu uzbunu kad se Krim pripajao, nismo znali kakva će biti reakcija, rekao je Putin za dokumentarac o aneksiji. Putin: Ameriku možemo uništiti za manje od pola sata... Na sjeveru Europe počinju ratne igre: prvo su Norvežani započeli najveću vojnu vježbu od završetka hladnog rata u pokrajini Finnmark koja graniči s Rusijom, angažirano je pet tisuća vojnika i 400 vozila. "Udruženi Viking" Na odgovor ruskog predsjednika Vladimira Putina nije trebalo dugo čekati: ruska Sjeverna flota dignuta je na iznenadnu provjeru borbene gotovosti koja će obuhvatiti gotovo 40 tisuća vojnika, 41 ratni brod, 15 podmornica, puno više od norveške vježbe Udruženi Viking. Ruski ministar obrane Sergej Šojgu objasnio je kako upravo na sjeveru Rusija mora posvetiti pažnju novim prijetnjama vojnoj sigurnosti zemlje. U ruskom tumačenju tako vježbe i alarm članica NATO saveza zbog ruskog posezanja za tuđim teritorijem, pokušaj odvraćanja Rusije da ne krene i na baltičke zemlje preokreće se u Moskvi u prijetnju Rusiji. A otamo stižu novi zabrinjavajući tonovi. Pušten je u javnost dokumentarac u kojem Putin priznaje da je bio spreman na nuklearnu konfrontaciju zbog Krima! – Nije odmah bilo jasno kakva će biti reakcija na aneksiju Krima. Zato sam na samom početku morao dati direktne naredbe vojsci – rekao je Putin, rekavši i kako je bio spreman dići nuklearnu uzbunu. Citiraju se i Putinove riječi izrečene na banketu u prosincu 2011. uoči predsjedničkih izbora u ožujku 2012., u nazočnosti znanstvenika i novinara iz cijelog svijeta. U opuštenoj atmosferi Putin im je, očekivano, govorio o tome koliko je baš on nužan Rusiji, a onda ih iznenadio. – SAD želi dobro odnose s Moskvom samo zato što znaju da je Rusija jedina koja može uništiti Ameriku za pola sata, ili i manje – rekao je. Tada su riječi vjerojatno shvaćene kao čavrljanje uz piće, sad, kad je Krim anektiran, izazivaju drugačije reakcije. Javna laž postala norma.. NATO pokušava spriječiti eskalaciju ruskih pretenzija na susjedne zemlje i dovlačenjem vojne opreme u baltičke zemlje, ali to samo diže tenzije na višu razinu. Suradnik ubiijenog ruskog oporbenog vođe Borisa Njemcova Ilja Jašin napisao je na Faceu kako je sad jasno koliko su vrijedile Putinove riječi kad je govorio da Rusija nije poslala vojnike na Krim, a onda to priznao. "Nuklearni rat može uništiti ljudsku civilizaciju, svatko to razumije osim Putina", piše Jašin, ističući kako je Putin pokazao da mu je javna laž norma. Proteklih deset dana nije ga bilo u javnosti, web je bio prepun mnogih nagađanja gdje se nalazi, no danas se pojavio na sastanku s kirgistanskim predsjednikom Almazbekom Atambajevim.
Petak 27.11.2015.19:21
Amerika i Turska - u jednosmernoj ulici sve do corsokaka. Jel prodje bar jedan dan da Amerika ne dobije po pi-cki?? :D))

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)