Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 22.11.2015.
14:50
Tanjug A
Lideri zapadnih zemalja, koji su se prošle nedelje u Turskoj sastali na marginama samita G20, složili su se da produže sankcije Rusiji uvedene zbog njene navodne umešanosti u konflikte na istoku Ukrajine za šest meseci, do jula sledeće godine, rekao je neimenovani evropski diplomata.
Nedelja 22.11.2015.15:00
Продужују се санкције Русији зато што се наводно Русија меша у Украјини.Дали има нека држава света у коју се не меша САД .Нема .САД дају санкције Русији како би дошло до веће инфлације у Русији и тако да народ Русије не буде задовољан својим животом и онда револуција против Путина а затим окупација Русије.Русија је трн у око фашиистичком западу.Запад жели велика природна богатства Сибира .
Nedelja 22.11.2015.15:43
I hodajucim laicima je jasno da ove sankcije naspram Rusije nemaju veze sa medjunarodnim zakonom. Uostalom, i poslednja teroristicka akcija Ukrajine u snabdevanju struje iz Ukrajine ka Krim-u je dovoljan primer da se fas-isti koriste teroristima u cilju odrzavanja svoje "dominacije".
Nedelja 22.11.2015.16:24
Ко је крив за потапање Обреновца, бројне жртве и огромну штету? НАТО... Ко је крив што су тенкови и амфибије претопљени у смедеревској железари? НАТО... Ко је крив што је Косово и Метохија светски центар трговине дрогом и људским органима? НАТО... Ко крши резолуцију 1244, држи Косово и Метохију под окупацијом, и ко злочинцима и терористима прави државу и војску? НАТО... Ко је у савезу са фашиистичким организацијама из II светског рата – устаашама, ханџаровцима и балистима разбио Југославију, за све оптужио Србију и српски народ и од те лажне оптужбе не одступа? НАТО... Ко контролише Хашки трибунал који је већ скривио смрт 18 истакнутих Срба, а остале осудио на 1000 година робије? НАТО... Ко је планирао, организовао и водио операцију „Олуја” којом је збрисана Република Српска Крајина? НАТО... Ко је извршио агресију на Републику Српску 1995? НАТО... Ко је игноришући Савет Безбедности УН и користећи хиљаде авиона и ракета, осиромашени уранијум и касетне бомбе, а у садејству са терористима, извршио 78-дневну агресију на СРЈ, Европу и међународно право, убиијајући мушкарце, жене и децу, уништавајући привреду, инфраструктуру, школе, болнице, храмове и избегличке колоне, стварајући трајну хуманитарну и еколошку катастрофу и наносећи директну маатеријалну штету од преко 100 милијарди долара? НАТО... Ко је тиме извршио највећи злочин у Европи у другој половини XX века и наставио са обесним злочинима у Авганистану, Ираку, Либији, Сирији у очајничком покушају да сачува светску доминацију лихварског капитала? НАТО... Ко је крив што се српски народ нашао подељен у неколико држава и протеран са својих вековних територија, посебно на Косову и Метохији и у Српској Крајини? НАТО... Ко је започео убрзано разарање српских државних институција првом „обојеном револуцијом” и пучем? НАТО... Ко је крив што је у Србији од 2000. године до данас преминуло 400.000 људи више него што се родило и што се становништво Србије смањује за пола процента, односно 35.000 људи годишње? НАТО... Ко контролише спољну, безбедносну, развојну и финасијску политику Србије и има своје официре у свим безбедносним, војним и државним структурама Србије? НАТО... Ко ратује против историје, породице, духовности и морала у Србији егзитима, геј-парадама, нарккоманијом, проституцијом и свођењем радника на робове? НАТО... Ко извлачи корист од преко седам милијарди евра које се сваке године исиисају из Србије? НАТО... Ко има „право” да ненајављено и некажњено користи територију, инфраструктуру и ресурсе Србије, „право” које је Србија одрицала највећим силама и због тога ступила у два светска рата? НАТО... Ко је ових дана одвео српске војнике на маневре у Немачкој, заједно са војницима из Хрватске, Албаније и „Косова”(!), а већ у јуну спрема сличне маневре у Бујановцу, у време опасног заоштравања односа Запада са Русијом? НАТО... Ко је тај са којим је, и у новцу и у људским животима, скупље сарађивати него не сарађивати? НАТО...
Nedelja 22.11.2015.16:57
Путин треба да овог клемпавог чамуугу отера у к*рац и да настави ближу сарадњу са земљама БРИКС-а, од запада нема више ни мојега, прднули су у чабар.
Nedelja 22.11.2015.18:09
Pa zapad se ne bori protiv ter,orizma već ga podstiče.Zato i produženje sankcija jer je Putin krenuo na njihov nuzproizvod i razotkrio njihove namere.
Nedelja 22.11.2015.20:30
Добро је! Што дуже санкције, то Русија све јача .....и ВЕЋА!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)