Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 18.11.2015.
19:46
telegraf.rs A
Na današnji dan 1985. godine prestao je da se u kragujevačkoj Fabrici automobila Zastava proizvodi “fiat 750″, odnosno u narodu poznatiji kao “fića“.
Sreda 18.11.2015.21:38
Kupio covek novog BMW-a pa resio da ga malo provoza. Izadje on tako u grad i stane na semaforu, kad ono BUM. Okrene se on i vidi ficu. Pogleda svoj auto i vidi slomljena stop svetla, spojler, branik iskrivljen. Krene on ljutito prema vozacu fice. Uhvati ga za kragnu, kad on zavapi: - Nemoj bre, prijatelju. Pogledaj sta vozis, a ja nemam para. Smiluj se! Ovaj se smiluje i pusti ga. Staje malo kasnije na drugom semaforu i opet BUM. Okrene se i ne moze da veruje, opet isti fica! Krene on sada sa zeljom da ubiije onog drugog, ali ovaj opet zakuka: - Nemoj brate, molim te, imam zenu i troje dece. Ovaj se opet smiluje i pusti ga. Krene i opet, na trecem semaforu, BUM. Okrene se vozac BMW-a, a onaj otpozadi iz fice mu mase: - Idi, idi, ja sam!
Sreda 18.11.2015.21:41
Fića u Americi Došao Srbin u Ameriku sa fićom, parkirao ispred jedne prodavnice, a ostavio uključen radio u fići. Idu dva momka crnnca, zastali gledaju i kaže ovaj jedan: - Strava, čoveče, nikad nisam video ovoliki radiokasetofon.
Sreda 18.11.2015.21:43
– Novi BMW stoji na semaforu, kad odjedanput otpozadi fića udari u njega. Na kontrolnoj tabli BMW-a učitava se: – „Found new hardware click here to install.“
Sreda 18.11.2015.21:47
Kupio lik novi BMW, voza se po gradu, pravi sranja, ima auto sa najboljom opremom... i tako naiđe na semaforu tik uz Fiću. Gledaju se vozači i ovaj iz BMW-a poče da provocira: - voziš tu karivolicu, a gledaj što je auto: SRS, ASC; BSS, ABS; DC... - imaš li ti frižider u tom BMW-u? - upita vozač Fiće pokazujući mu frižider u svojim kolima. Ovaj kad to vidje malo postiđeno dade gas i odjuri. Nakon par dana opet se sretnu negdje u gradu i vozač BMW-a se odmah ponosno pohvali novim detaljem u BMW-u - frižiderom! - dobro, dobro, a imaš li ti u tom BMW-u ovakav šporet? - ??? NE! - reče u čudu frajer iz napucanog BMW-a vidjevši šporet u Fići i ode očajan. Nekoliko dana ga nije bilo nigdje po gradu, odveo auto u Njemačku na servis da mu ugrade i šporet i nakon toga se vraća sav sretan i traži po cijelom gradu tipa sa Fićom da mu se pohvali, traži ga tako cio dan, potroši cio rezervoar goriva i najedanput na nekom parkingu ugleda Fiću. Na Fići zamagljena stakla, on priđe i kuca, ništa, ponovo kuca, opet niko ne otvara, samo se unutra čuje neko čudno šuštanje. On povika: - Ej, prijatelju, da vidiš kakav sam šporet ugradio u BMW! kad nakon toga izlazi lik iz Fiće umotan u peškir, sav mokar i ljutito odbrusi: - I ti me zbog toga vadiš iz kade!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)