Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 03.11.2015.
20:05
rs.sputniknews.com A
Ništa tako jasno ne ukazuje da Vašington nema strategiju u vezi sa Sirijom, kao ubrzano širenje američkih operacija u regionu. Donedavno je predsednik Barak Obama odlučno tvrdio da američka vojska neće stupati na sirijsko kopno. Ipak sada je to opovrgao objavom o upućivanju 50 vojnih specijalaca u Siriju, smatra analitičar Fajnenšel tajmsa Eduar Luj.
Utorak 03.11.2015.21:15
Pa cela američka politika,ako se to može nazvati politikom,je jedan veliki blef.Njihova strategija se sastoji u razaranju država i sistema na najbesprizorniji način:udariti po malim zemljama,rasturiti im infrastrukturu,dovesti ih u bedu još veću od bede u kojoj su bili.Pred velike igraće američki vojnik nesme stati.On je obučen da udari na nejač koja mora u stavu murno stati da ga slučajno ovaj obučeni amero-specijalac ne promaši.Ameri su najveće zllo današnjice.
Utorak 03.11.2015.23:41
"Šta može da uradi 50 specijalaca u Siriji?"....ништа али нису успели да сакупе више комплета пелена. Још траже по пустињи оне храбре бојовнике из Јемена па не би било баш згодно да им засветли још један такав победнички ореол. О оним славним пливачима, маратонцима са крстарице Доналд Кук, излишно је и говорити!!!
Sreda 04.11.2015.00:30
Ако их предводи Рамбо а подржава Авганистанска флота, онда је то озбиљна ствар!!!!
Sreda 04.11.2015.06:08
Svi znamo da je za Srbiju ODLUKA jednostavna - sve ostalo je obmana naroda radi opstanka politicara na vlasti :- moze da se privezemo za Rusiju i zaboravimo na investicije i PACIFIZAM , ili da se otarasimo vec jednom tih mitomanskih licemera i ponasamo se kao SVE (bukvalno sve) druge drzave u Evropi .... crtate , pisete , opisujete Evropu , a kada ste normalno mogli po njoj da proputujete , druzite se , trgujete , zabavljate se - pre 30-40 godina (pricao vam tata - da bi iz provincijske perspektive mogli da PROCENJUJETE) -( ili oni auslenderski licemeri kojima je Evropa pruzila sve -ako nisu iskoristili sami su krivi , a isti da su ostali u Srbiji najvise bi pljuvali po njoj ) !? Kada ste poslednji put bili u Francusku , Veliku Britaniju , Spaniju , Italiju , Nemacku , Holandiju , Dansku , Svedsku , Norvesku da bi mogli da rasudjujete i govorite o tim drzavama tj . ljudima ... crtate , pisete , opisujete Rusiju , a 99,99% vas nikada videlo Rusiju nije niti se druzilo , trgovalo , a kamoli putovalo i "zabavljalo" se po njoj ... Pa zar ne shvatate da Evropa svojim iskrenim i privrzenim clanicama misli najbolje (sta se desilo sa RASIPNOM Grckom?-Evropa je spasila bankrota - akcenat na RASIPNISTVO) . I pored velikih sistemskih razlika , sta radi Velika Britanija - docekuje Si Djinpinga kao CARA jer misli na svoj narod i obezbedjuje ulaganja i finansiranja ... Francuska (ne stideci se) kleci pred zalivskim despotijama i usput prodaje Mistrale Egiptu . Nemacka se "posvadjala" sa Amerikom (da bi njenim gradjanima bilo bolje) da bi odrzala rusko-kinesko trziste ! Za Nemacku (velika) CENA svega - servrska spijunaza , izbeglicka kataklizma, izduvni gasovi Folksvagena ... E moji jadni rusofili - svet se menja iz korena i ne postoji vise lazne mitomanije - vec SAMO ko je uz nas bicemo mu od pomoci . (to ne vazi za ruske "prijatelje" osim ako nisu od ogromne koristi - kao Zimbabve) .... Ko ne razume neka proseta do Slovenije (uporedite je danas sa SFRJ) , Madjarske , Rumunije , Bugarske i uporedite vreme pod ruskom cizmom i danas . Uporedite danas Jermeniju , Kahzastan , Tadzikistan , Uzbekistan , Kirgistan ... (sve privrzene Rusiji) i ranije - ISTO !!! Rusiju "BRIGA ZA" Srbiju . Rusija mora da gleda kako da se suprotstavi SAD i zato salje turiste po Egiptu , a ne po Srbiji . Muslimanska drzava strateski vaznija tj. interes -ili INAT- na prvom mestu ....Mora da se zna , tako i Srbija, da Egipat nikada ne bi izgradila Suec da nije Francuza-Engleza , ali i da je danas borba za interes "bezbojan" .... INTERES s`vremenom zaboravlja SVE , a to je izuzetno izrazeno kod Rusije

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)