Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 03.11.2015.
12:28
Vestionline, Tanjug A
Ako je sudeći po izjavama srpskog premijera Aleksandra Vučića i ambasadora SAD u Srbiji Majkla Kirbija, odnosi naše zemlje sa Amerikom nikad nisu bili bolji (samo da to ne čuju Rusi ili ne daj, bože, neko iz Evropske unije).
Utorak 03.11.2015.13:04
Ovaj Vučići je jedini u Srbiji koji vjeruje u neke reforme...., a izvanredne odnose ima i sa Ramom, što ništa nije začudžjuće ! Sikter klošaru !
Utorak 03.11.2015.19:10
I to topla "braca", admine ne brisi mi komentar - demokratija zavisi od tolerancije sto je vucic bezbroj puta to vec i dokazao.
Sreda 04.11.2015.05:42
Svi znamo da je za Srbiju ODLUKA jednostavna - sve ostalo je obmana naroda radi opstanka politicara na vlasti :- moze da se privezemo za Rusiju i zaboravimo na investicije i PACIFIZAM , ili da se otarasimo vec jednom tih mitomanskih licemera i ponasamo se kao SVE (bukvalno sve) druge drzave u Evropi .... crtate , pisete , opisujete Evropu , a kada ste normalno mogli po njoj da proputujete , druzite se , trgujete , zabavljate se - pre 30-40 godina (pricao vam tata - da bi iz provincijske perspektive mogli da PROCENJUJETE) -( ili oni auslenderski licemeri kojima je Evropa pruzila sve -ako nisu iskoristili sami su krivi , a isti da su ostali u Srbiji najvise bi pljuvali po njoj ) !? Kada ste poslednji put bili u Francusku , Veliku Britaniju , Spaniju , Italiju , Nemacku , Holandiju , Dansku , Svedsku , Norvesku da bi mogli da rasudjujete i govorite o tim drzavama tj . ljudima ... crtate , pisete , opisujete Rusiju , a 99,99% vas nikada videlo Rusiju nije niti se druzilo , trgovalo , a kamoli putovalo i "zabavljalo" se po njoj ... Pa zar ne shvatate da Evropa svojim iskrenim i privrzenim clanicama misli najbolje (sta se desilo sa RASIPNOM Grckom?-Evropa je spasila bankrota - akcenat na RASIPNISTVO) . I pored velikih sistemskih razlika , sta radi Velika Britanija - docekuje Si Djinpinga kao CARA jer misli na svoj narod i obezbedjuje ulaganja i finansiranja ... Francuska (ne stideci se) kleci pred zalivskim despotijama i usput prodaje Mistrale Egiptu . Nemacka se posvadjala sa Amerikom (da bi njenom narodu bilo bolje) da bi odrzala rusko-kinesko trziste ! Za Nemacku(velika) CENA svega - servrska spijunaza , izbeglicka kataklizma, izduvni gasovi Folksvagena ... E moji jadni rusofili - svet se menja iz korena i ne postoji vise lazne mitomanije - vec SAMO ko je uz nas bicemo mu od pomoci . (to ne vazi za ruske "prijatelje" osim ako nisu od ogromne koristi - kao Zimbabve) .... Ko ne razume neka proseta do Slovenije (uporedite je danas sa SFRJ) , Madjarske , Rumunije , Bugarske i uporedite vreme pod ruskom cizmom i danas . Uporedite danas Jermeniju , Kahzastan , Tadzikistan , Uzbekistan , Kirgistan ... (sve privrzene Rusiji) i ranije - ISTO !!! Rusiju "BRIGA ZA" Srbiju . Rusija mora da gleda kako da se suprotstavi SAD i zato salje turiste po Egiptu , a ne po Srbiji . Muslimanska drzava strateski vaznija tj. interes -ili INAT- na prvom mestu ....Mora da se zna , tako i Srbija, da Egipat nikada ne bi izgradila Suec da nije Francuza , ali i da je danas borba za interes "bezbojan" .... INTERES s`vremenom zaboravlja SVE , a to je izuzetno izrazeno kod Rusije

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)