Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 22.10.2015.
09:12
Danas A
Sociolog Ratko Božović, u izjavi za Danas, oštro kritikuje predsednika Srbije i njegov stav prema izjavi predsednika SANU o nezavisnosti Kosova.
Četvrtak 22.10.2015.09:26
Komunjare placene od strane novih imperijalista seju defetizam po Srbiji .
Četvrtak 22.10.2015.09:42
Ne bih rekao... ovde je sve na šatro - šatro nacionalisti svojim "izlivima" šatro nacionalizma skupljaju poene u dogovoru sa ovima koji ih napadaju.. A jednima i drugima je cilj - isti... Naravno, niko nije ni primetio (kamoli odreagovao) da je rešeno da "kosovo" na nivou ambasadora (šta god to značilo) potpiše SSP ? Ista ekipa radi ovu polupismenu stoku ovde već 25 godina...
Četvrtak 22.10.2015.09:29
Ne moze se Kosticu spocitavati manjak patriotizma jer kako stvari stoje Kosovo ni de fakto ni de jure nije vise u rukama Srbije . Dokle cemo se busati u grudi ,pozivati na mitove ,a nacija nam nestaje - covek je samo kazao da se treba okrenuti buducnosti !? Ako Vucic , Nikolic , Dacic (stav drzave) LAZU da NE treba priznati Kosovo - onda neka potraze siguran put van EU , a onda mora se biti spreman na zrtvu i na teska severokorejska odricanja , etiopijske uslove zivota i totalnu izolaciju ... Iluzija je da nas iza coska ceka Putin i "ruski kavijar" !!! ... kosovska apokalipsa ne datira od juce , nasi kosovski Srbi su debelo naplatili napustanje Svete srpske zemlje- njihova megalomanija je najvise doprinela da je Kosovo danas ono sto jeste !!! Kosovski Srbi koji su se mnogo ranije prodali (MNOGO MNOGO ranije - pre 1999 godine) tj. srpski srebroljupci su se debelo okoristili i prodavali srpsku Svetu zemlju desetostruko skuplje od trzisne cene !!!
Četvrtak 22.10.2015.09:52
"Dokle cemo se busati u grudi ,pozivati na mitove ,a nacija nam nestaje - covek je samo kazao da se treba okrenuti buducnosti !? " ?? Zar stvarno veruješ da Oni pre nas koji su se busali u grudi, verovali u mitove i NISU HTELI DA BUDU RROBOVI, nisu mislili na budućnost ?? Zar stvarno veruješ da je "neverovanje u mitove" uslov opstanka ? Znaš li JEDAN organski-kroz istoriju potvrđen narod- da ne veruje u sopstvene mitove ? Primer : Čuo si za Leonidu i mit o Spartancima ? A sećaš li se kako se zvao onaj ko je "preživeo" taj boj ?
Četvrtak 22.10.2015.20:19
Sta ce on da kaze, zar ne vidi da mu je dusa vec na nos izasla. Gde mu je prosla mladost kao akademiku, zasto nije nesto uradio do sada. Samo je vazno da se pic-kece, nije bitono sta.
Subota 28.11.2015.12:55
Tu netreba nista dodati,sv je receno,ali nazalost ima ljudi koj jos veruje na neistinu ! Probljem je utom sto Brisel dozvolio Beograd i Prishtinu da komentiraju dogovor po zelju gradjana a ne ISTINU.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)