Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 19.10.2015.
16:23
Tanjug A
Ruski borbeni avioni izveli su tokom 24 časa 33 vazdušna napada na 49 ciljeva Islamske države u Siriji i uništili glavni trenažni centar ove terorističke organizacije, izjavio je danas portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov.
Ponedeljak 19.10.2015.18:53
Ako se Putin prihvatio "posla" zasto mu je potrebna sardnja sa Belom kucom i koordinacija letova nad vazdusnim prostorom Sirije ? Valjda se u tako vazan poduhvat ulazi potpuno SPREMAN !? Posle 3 nedelje konstantnog bombardovanja (sa vode i iz vazduha-kako kazu) da se zakljuciti da Putin nije resio ni problem Damaskog pasaluka , a daleko je i od toga da je naneo znatne gubitke ID kao sto to rusoljupci zele da prikazu . Zelja je i da se prikaze da je ova intervencija Putina humana . Daleko od toga , motivi ruske intervencije su geostrateski , propagandni i borba za nacionalni interes Rusije - briga njih za ISIS u Siriji (iskreno - da li je Putin iskorenio mudzahedinski ekstremizam u svojoj zemlji ? Slican ako ne i veci problem Putin ima u samoj Rusiji) . Putinova avantura obice se Rusiji o glavi jer Putin ovo cini kako bi kupio domace javno mnjenje i prikrije urnisan budzet .... Zapad mu polako ali sigurno okrece ledja , a to je ogromano trziste i veliki gubitak za Rusiju ! Sirija vise ne postoji i nece ikada vise postojati u takvom obliku kakva je bila pre 2011 godine !!!
Utorak 20.10.2015.06:39
Rezimirati ruski uspeh posle jedne (prve) pale bombe (ruske) i svega sto se desava trenutno u Siriji vrlo je smelo i naivno i od samog autora ovog teksta !!! Ako se Putin prihvatio "posla" zasto mu je potrebna sardnja sa Belom kucom i koordinacija letova nad vazdusnim prostorom Sirije ? Valjda se u tako vazan poduhvat ulazi potpuno SPREMAN !? Posle 3 nedelje konstantnog bombardovanja (sa vode i iz vazduha-kako kazu) da se zakljuciti da Putin nije resio ni problem Damaskog pasaluka , a daleko je i od toga da je naneo znatne gubitke ID kao sto to rusoljupci zele da prikazu . Zelja je i da se prikaze da je ova intervencija Putina humana . Daleko od toga , motivi ruske intervencije su geostrateski , propagandni i borba za nacionalni interes Rusije - briga njih za ISIS u Siriji (iskreno - da li je Putin iskorenio mudzahedinski ekstremizam u svojoj zemlji ? Slican ako ne i veci problem Putin ima u samoj Rusiji) . Putinova avantura obice se Rusiji o glavi jer Putin ovo cini kako bi kupio domace javno mnjenje i prikrije urnisan budzet .... Zapad mu polako ali sigurno okrece ledja , a to je ogromano trziste i veliki gubitak za Rusiju ! Sirija vise ne postoji i nece ikada vise postojati u takvom obliku kakva je bila pre 2011 godine !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)