Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 18.10.2015.
12:38
Srna A
Ambasador Velike Britanije u Srbiji Denis Kif napustio je u subotu salu u "Sava centru" u Beogradu, tokom obežavanja sedam godina od osnivanja Srpske napredne stranke, u trenutku dok je za govornicom bio proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica.
Nedelja 18.10.2015.12:48
Браво Кусто. Само си рекао оно што сви Срби мисле. За разлику од Вучића, ти си слободни уметник и можеш то да кажеш, а да то нема политичке последице (какве год). У сваком случају, сви прави Срби треба да ти скину капу...........Да се разумемо таквих је на овом порталу најмање !
Nedelja 18.10.2015.16:39
Sve što ovaj čovjek kaže ja potoisujem. Bio je veoma blag prema kriminalcima koji nam se naslađuju. Moramo odmah i bez odlaganja uraditi sledeće: 1. Proglasimo okupaciju Kosova i Metohije, 2. Da uđemo u Evro-Azijsku Uniju i u sve evro-azijske sigurnosne saveze. 3. Da damo Rusiji vazduhoplovnu bazu i bazu kopnenih snaga gdje god hoće u Srbiji. 4. Da Rusiji damo bazu na Dunavu za rečnu flotu. - Tako ćemo se vratiti sigurnosti, proći će kroz naše zemlje i naftovodi i gasovodi a Rusi će po svaku cijenu štititi svim sredstvima svoj intetes i svoju investiciju. - Biće izgrađena energetska postrojenja koja če čistom energijom moći snadbijevati ove ucjenjivače koji su nas porobili. Do kraja ali ne do kraja. Tada će “zapadnjaci” nama plaćati i tek tada će nas poštovati. - Pravićemo naše fabrike, raditi u njima a sav profit će ostajati nama da gradimo naše živote i naš standard a ne da plaćamo standard zapadnih zelenaša. ================================== - Sad MORAMO pokazati kog smo kova. - Sad moramo svima pokazati jesmo li ljudi ili go/vna. - Sad se moramo suprotstaviti i izdržati sve što dolazi po cijenu svega ili ćemo jasno reći da smo ponizni robovi zapada i NATO bandita. - Sada se ne trebamo busati u prsa, ne težiti ratu, ne prijetiti nikome nego samo URADITI bez priče sve što je samo u našem interesu i izdržati. UGLEDAJMO SE NA BRATSKU RUSIJU. UGLEDAJMO SE NA ASADA. Oni su sa zemljama BRIKS_a svjetionik koji nas čuva od pdmuklih zapadnjačkih hridi na koje su kraljičini gusari navodili brodove da se razbiju da bi ih opljačkali. Oni od pljačke žive. - Ako bude potrebno, moramo Izdržati njihovu priču i njihove sankcije ako ih uvedu. - Moramo bez straha (kao Rusi) uvesti reciprocitet za sve pa šta košta da košta. Pomoći će nas više od dvije trećine svijeta. Neki zbog nas a neki zbog njih ali zaštitu i pomoć ćemo imati ako mi iuzdržimo. NEĆE SE ZA NAS NIKO BORITI AKO SE MI SAMI NE BORIMO. Kao Sirijci. Samo tako će nas zapadni kolonizatori poštovati. Prošlo je vrijeme kada smo morali da se bojimo. Više NATO banditi ne smiju da nas bombarduju i napadnu. To je i vrapcima jasno. A Šipta/rija sa našeg Kosova će polako ići svojoj kući preko Prokletija odakle su došli kod nas zajedno sa ovcama koje su doveli. Nećemo ništa njihovo ali im nećemo dati ništa što je naše.
Nedelja 18.10.2015.13:22
Eto sreće da se vratio u Britaniju i da nikoga nikada više ne pošalju . Ovako ostao je u Beogradu da pije krv Srpskom narodu .
Nedelja 18.10.2015.15:43
Ovo sto cu sada reci neznaci da podrzavam politiku Engleske prema Srbiji,ali taj ambasador je sasvim pravo postupio.Sad se nasao taj copin miljenik da nekoga kritikuje.Neznam samo gde je bio za celo vreme stradanja Srba,a o njegovim filmovima komentar nije potreban,govore sve o njegovoj dobroti prema Srbiji i Srbskom narodu.Zato je i tako dobro nagradjivan.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)