Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 16.10.2015.
18:00
J. Arsenović - Vesti A
"Pre ću otići iz Vlade nego da pokvarim prijateljstvo s Nemcima" - ovim rečima oglasio se Aleksandar Vučić preko beogradskog "Kurira", prvi put nakon neformalnog sastanka u Briselu pre dva dana, kada se, ranije nego što se očekivalo, srpska delegacija suočila sa istinom - da dalji nastavak evropskih integracija zavisi od priznanja nezavisnog Kosova.
Petak 16.10.2015.20:59
Pa idi iz vlade tvojim prejateljima-očigledno da tvoji prijatelji nisu i naši prijatelji.Svoja prijateljstva gradi u svojoj kući a ne na štetu Srbije.
Petak 16.10.2015.21:04
Вучић : " Немачка је велики пријатељ и савезник Србије ". Вучићу, Немачка је дозволила 1999.год. бомбардовање Србије .Немачка је Србији 1992.год. дала санкције . Немачка је признала Косово као државу .Немачка је напала Србију у Први и Други светски рат .Вучићу Немци су у Крајујевац стрељали невине ђаке .
Petak 16.10.2015.22:13
мајмуне изволи избриши и овај коментар.пиичка ти матеерина олошка, крв ти јеебем фашиистички .плаћен си да само бришеш коментаре како се неби видела и сазнала истина.Вараш се дебело истина је изашла на видело и народ Србије сада види истину .изволи избриши и овај коментар.ти си једно ђубре смрдљиво.
Petak 16.10.2015.22:27
Nikad Srbija nece uci u EU, jer EU ne zeli Srbiju kao clanicu. Ovo je sve iscinirano kako bi se Srbija unistila maximalno. I da Vukojeebac prihvati sve uslove, ponovo ce naci neke nove i tako u nedogled. On to vrlo dobro zna, ali zarad svog novcanika ce sve da uradi. Jeebe se njemu za Srbe i Srbiju!! Taj ce posle spakovati kofere i otici za njegovu USrA.
Petak 16.10.2015.23:34
Krvava bajka... Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, umrla je mučeničkom smrću četa đaka u jednom danu. Iste su godine svi bili rođeni, isto su im tekli školski dani, na iste svečanosti zajedno su vođeni, od istih bolesti svi pelcovani i svi umrli u istom danu. Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu umrla je junačkom smrću četa đaka u istom danu. A pedeset i pet minuta pre smrtnog trena sedela je u đačkoj klupi četa malena i iste zadatke teške rešavala: koliko može putnik ako ide peške... i tako redom. Misli su im bile pune i po sveskama u školskoj torbi besmislenih ležalo je bezbroj petica i dvojki. Pregršt istih snova i istih tajni rodoljubivih i ljubavnih stiskali su u dnu džepova. I činilo se svakom da će dugo da će vrlo dugo trčati ispod svoda plava dok sve zadatke na svetu ne posvršava. Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu umrla je junačkom smrću četa đaka u istom danu. Dečaka redovi celi uzeli se za ruke i sa školskog zadnjeg časa na streljanje pošli mirno kao da smrt nije ništa. Drugova redovi celi istog časa se uzneli do večnog boravišta.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)