Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 13.10.2015.
10:31
Tanjug A
Protiv članstva Kosova u UNESKO-u do sada su se izjasnile Rusija, Kina, Kuba, Španija, Argentina i Brazil, izjavio je srpski ministar inostranih poslova Ivica Dačić i dodao da zemlje koje nisu priznale Kosovo trpe velike pritiske.
Utorak 13.10.2015.10:45
Ako je Putin na vrhuncu svoje moci zasto ne pomogne braci Srbima da povrate Kosovo ??? Ili opet imaju Rusi preca posla ???
Utorak 13.10.2015.10:54
Руска војска је 1999.год. прва стигла на аеродром Приштина и дошли су да бране братску Србију од вас фашииста али дошли на власт плаћеници Вашингтона ДС - ђинђић и ДС је наредио Путину да Руску Војску повуче из Србије и Путин је морао да послуша ДС и повуко је Руску војску са Косова.Да ДС није дошо на власт сада би Руска војска била на Косово и неби ни једна Албанска застава била у Приштини.
Utorak 13.10.2015.13:13
Не лупај Слободане! Да можда неће руска војска да гине за Косово, а ти си повуко српску? Нису РУси већи Срби од нас, нису они дошли да бране Косово, нису ни могли кад си га ти, читај добро - ИЗДАО!
Utorak 13.10.2015.19:32
kao i uvek govoris gluposti !!! Rusi se zaletise u Berlin misleci (i nepostujuci dogovor sa Jalte tj. Potsdama) da im ceo pripadne - kad ono prc milojko 1/4 (jedan sektor) !? Tako i sa Slatinom , zaleteo se Jelcin misleci na jedan sektor kao u Berlinu!? Sad ispocetka ... , kada su se crtali i delili sektori Jelcin je morao odmah da podvije repic i curik za Moskvu. Ne govori o DS i drugim glupostima !!! Jelcin je morao odmah da napusti Kosovo !!!
Utorak 13.10.2015.12:00
Da ne bude zabune Dačić i Vučić su u Briselu potpisali saglasnost da neće praviti nikakve smetnje u članstvu Kosova u međunarodne organizacije . I šta sad ? Držite lopova ? Bilo kako bilo niko se ne trudi kao Vučić i Dačić da Kosovo postane zvanično država . Ta dvojica zlikovaca su najveće zlo u Srpskom narodu .,
Utorak 13.10.2015.17:54
Prvo: Celom svetu, osim nekih idiota ovde (Evrpoa-sad i slicne gluposti), odavno je jasno da se nalazimo u svetu koji su svetska oligarhija hteli da skroje po svojoj zelji (ne mesajte narod Amerike ili Britanije u to - oni su bili prve zrtve). Koristeci "nabujalu" moc USA i NATO, hteli su da zavladaju celom. A oni predstavljaju OGROMNU vecinu covecanstva! planetom. I da se nisu podigli Rusi, za njima Kina, a opet za njima i Brazil, Indija, Argentina, svi bi smo vec bili robovi! A oni predstavljaju ogromnu vecinu covecanstva! Ameri su u panici: Imali su 20-30 godina fore da nesto naprave (i tada im se niko ne bi mogao suprotstaviti), ali nisu iskoristili (jer i kod njih je u sustini, samo otimacina oko novca). E, sada nista od onog sto su lepo planirali nece biti moguce...Probudjeno je veca polovina planete protiv njihovog NWO (Novog svetskog Poretka, ili, kako je to Hitler zvao Neue Welt Ordnung). Kad jednom iscedis pastu iz tube, neces je nikako vratiti nazad. A Albancima bih porucio da nauce da plivaju i da odmere gde je more najplice.....Bice im potrebno...!
Utorak 13.10.2015.18:04
" A oni predstavljaju OGROMNU vecinu covecanstva" recenica se nasla usred mog teksta potpuno neplanirano i uslovljeno ogranicenim, skromnim, formatom ove diskusije. Mislim da bi PORTAL kakav su Vesti, trebalo da razmisli o tome da uvede profesionalni nivo diskusije (to pisem kao neko ko uredjuje 4 engleska portala i njihove diskusije!)
Utorak 13.10.2015.19:05
Pa, za razliku od tebe...mi necemo morati da plivamo da bi preziveli. Ali, vi veoma hocete. Ovog puta nece da se desi Tito, pa da vas postedi srpske osvete. Jer, toliko ste nas zaduzili, da ne znamo ko je vise..vi ili ustasse. Zao mi je, to sto ce se vama desiti...ce biti strasno. I ne boj se. Srbi ce i u dobru i u zlu preziveti. Mozda nista gore za vas i nije moglo da se desi, nego da Srbi odluce da se svete.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)