Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Sreda 30.09.2015.
15:32 >> 17:56h
Tanjug A
Rusija je izvela prvi vazdušni udar u Siriji, u blizini Homsa, potvrdio je jedan američki zvaničnik za američku TV mrežu CNN. Početak operacije protiv Islamske države potvrdilo je i rusko ministarstvo odbrane.
Sreda 30.09.2015.16:38
Bratko, davaj, davaj, rabotaj!!!.........Razbucaj tu bandu konjokradica, a mi cemo polako privesti licu pravde njihove konjusare, tu u komsiluku!!!..............Gospodo, amerski konjusari, igranka tek pocinje!!!
Sreda 30.09.2015.17:01
Veliki inteligentni, humani i moćni slovenski Brat je zadnja i jedina nada slobodnog sveta, neka ga od svakog zla čuvaju slovenski Bogovi, Bogovi, naših pra-pra otaca. ------- Neka ruski i srpski narod zaštite i spasu Bogovi SVAROG, PERUN i VELES!
Sreda 30.09.2015.17:04
"Zapad sе poslе jednog vеka suočio sa pravom Rusijom, zato otuda dolazi naizmenično dreka ili grobna tišina. SVI - OD BERLINA, LONDONA pa DO VAŠINGTONA - POSTEPENO POČINjU DA SHVATAJU DA SU SE SA RUSIMA DEBELO PRERAČUNALI A užasno i zamisliti da jе ogromna zеmlja čеtvrt vеka - poslе onakvе katastrofе - pokušavala da živi tuđ život, tuđе sudbinе, tuđе intеrеsе, tuđе savеtе i rеcеptе. Svе dok nijе odmahnula rukom i otkrila sеbе svеtu onakvom kakva jе bila, kakva jеstе i kakva ćе biti. Istrajala jе i vratila sе. Vratila sе i višе nеma namеru da bilo gdе odlazi. Zato što jе mi višе nikomе nеćеmo dati. Pa, zdravo Rusijo! Govorim ovo nеbеsima, zеmlji, rеkama, jеzеrima i najvažnijе - ljudima koji su ovdе i sada. I onima koji su bili i koji ćе biti. Zdravo, majčicе Rusijo, tvoj do nеba zahvalni nеsabrani sin ti sе do zеmlja klanja". Poše Sergej Roganov, filozof
Četvrtak 01.10.2015.06:30
Posle Krima proricali su sumanuti rusofili okupaciju Kijeva,Berlina,Pariza,Londona,Vasingtona ... a izgubili "bratsku" Ukrajinu za vek vekova !!! Bas nijedna zelja iz ruskog sanovnika da se ispuni !?
Sreda 30.09.2015.17:09
ЗАШТО волим Русију? ------ Онима који су са Русијом, сам Господ је поручио: „Не бој се, мало стадо!” ------ Империја на челу са Сједињеним Америчким Државама иде путем који не води никуда. Та империја је најбројнија. Она обједињује земље и људе, који понизно, бојажљиво и лукаво гледају у уста Вашингтона. Само човек безнадежно помраченог ума може да не види безочну лаж, цинизам и дрскост – те деривате неизмерне охолости – на којима је заснована политика Сједињених Држава Вероватно то виде и многи у Европи и у другим деловима света, али их везаност за богатство и „благодети цивилизације” у виду рачуна у банкама, којима званични Вашингтон може да затвори приступ у било ком тренутку, држи у табору „демократског света” ---------------------------------------------------------------- Постоји и друга Империја. ------- То је империја Добра. То је Руски свет с Русијом као авангардом и малобројни који иду за Русијом у вери да ће се спасити од царства лажи и смрада, које је успоставило власт на већем делу планете Волим Русију и зато што је непобедива. Где су сви наши непријатељи – џингис канови, наполеони, шведски, пољски и литвански краљеви, хитлери? ---- Нико од њих није на списку победника Русије. ---- И не постоји такав списак. ---- И никад и неће постојати! ---- Зашто? ---- Зато што Бог чува Русију. ---- Русија треба да опонаша Христа – да зове к себи, да позива да се буде наш брат и пријатељ, али не да тера. Ко хоће да буде део „глобалне” демократије по западном узору , нека буде. ----- Ко хоће да буде с Русијом – нека изволи ----------- Пише: Игор ПШЕЊИЧНИКОВ
Četvrtak 01.10.2015.06:31
Mitomansko sumanuti rusofilu , da li si zaista umislio da to Putin (Rusija) radi bez dozvole Amerike . Da li si toliko naivan da pomislis da bi on to SMEO da uradi bez americkog OK-a !? Pa sto nije to uradio pre obracanja tj. vesto insceniranog susreta Obame i Putina u UN-u ???
Sreda 30.09.2015.17:11
ДЕГТЈАРЈОВ: Трећи Drang nach Osten може се завршити и у - Вашингтону ------------------------ •Улазимо у фазу потпуно непредвидљивог хаоса у коме ће народи одређивати свој даљи живот: и у САД, и у Британији, Француској, и у Немачкој, и удругим земљама западног света •Главни изазивачи хаоса и нестабилности у свету нису никакви терористи, већ – Сједињене Америчке Државе. ---- Хаос у свету је – њихов циљ. ----- •Ми Руси смо навикли да све ратове завршавамо у престоницама непријатеља који нас је напао. Наполеонов напад на Русије се завршио у Паризу, а Хитлеорв - у Берлину. Ако буде потребно - то ће схватити и Вашингтон и(ли) Лондон. ---- •Русија и Кина преко Никарагве граде канал који ће спојити Атлантик и Пацифик.Биће готов до 2019.
Sreda 30.09.2015.23:34
Mitomansko sumanuti rusofilu , da li si zaista umislio da to Putin (Rusija) radi bez dozvole Amerike . Da li si toliko naivan da pomislis da bi on to SMEO da uradi bez americkog OK-a !? Pa sto nije to uradio pre obracanja tj. vesto insceniranog susreta Obame i Putina u UN-u ???
Sreda 30.09.2015.19:34
:D))) Moje komentare brisete, pa moze vam se. Ja sam bar slobodan covek dok vi i dalje ostajete cenzirano drustvance.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)