Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 21.09.2015.
16:10
Tanjug A
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je EU pokazala slabost u rešavanju izbegličke krize, preneo je RTS intervju predsednika vlade agenciji Rojters.
Ponedeljak 21.09.2015.16:21
Pa ljudi Boziji , koji su to Srbi sto glasaju za Acu ??? ,,, kad se iz vasih tekstova da zakljuciti da bas niko za njega "ne glasa" i da je u srpskom narodu omrazen i da nas narod jedva ceka izbore kako bi ga zbacili tj. smenuli !? Ne mesecima vec godinama slusam (ako se danasnji trend nastavi i doveka cu ga slusati ) kako je vreme zrelo da se Aca skloni .... Eee moji bedni i jadni Seseljevci i rusofilcici danas je njegov rejting jaci od Kim Dzong Un-ovog u Severnoj Koreji , a rusofili i Seseljevci i dalje u istu tikvu prde !!! Da li ja biram Acu ili ne biram , da li sam ja za ili protiv njega , da li ja podrzavam njegov politicki kurs ili ne podrzavam , da li sam njegov pristalica ili nisam - nevazno je !!! , ali nisam toliko ludo i mitamansko zaludjen da ne mogu da shvatim da Aca nema dostojnog politickog rivala u Srbiji !? To se iz aviona vidi , a vidi se i sta govori izborna anketa (anti-Vucijevska) na terenu .A , to sto vi sa time necete da se pomirite- eee pa to je vasa stvar .On ce dugo dugo godina biti politicki broj jedan u Srbiji i to bez dostojnog protivnika - hteo ,voleo , podrzavao to ja(vi) ili ne (narod Srbije tako bira i zeli . Tacka !!! ) . Mozda ce se jednog dalekog dana situacija promenuti (kako danas stvari stoje,prorice mu se duga vladavina Srbijom) ??? Jedno je sigurno - vasi mezimci (kucni .... naslednici zlobe ... seseljci , kostuncici ) nikada , nikada vise. A , vama i slicnim vama nista drugo ne preostaje nego da i dalje u istu tikvu prdite !!!
Ponedeljak 21.09.2015.16:44
Ко је довео Вучића на власт ??? САД су довеле на власт Вучића у србију .Ко је довео Порошенка на власт ???САД су довеле Порошенка на власт .Ко је довео ДС на власт ??? САД су довеле ДС на власт .Ко је довео садашњег Преседника Либије и Ирака на власт ??? САД су довеле на власт садашњих Преседника Либије и Ирака .Ко је довео на власт Преседницу Хрватске ??? САД су је довеле на власт .
Ponedeljak 21.09.2015.16:22
Дилетанту пошто не владаш рупама у међународном закону уништићеш државност Србије за коју су гинули наши преци. Стави прст на чело ако већ нећеш нешто друго и добро размисли ЗАШТО САМО СРБИЈА евидентира мигранте????????? Идеш у нац-европу а очи ти слепе.
Ponedeljak 21.09.2015.17:10
Дошао сам до закључка да је политика превише озбиљна ствар да би била препуштена политичарима.
Ponedeljak 21.09.2015.20:50
Sto ih ne vodis kuci kod sebe, ili posaljes Keriu i Obami.....? Treba narod da se pita a ne ti. Ovo je strasno sta ovaj covek govori.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)