Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 13.08.2015.
08:46
Tanjug A
Danas se navr[ava dvanaest godina od ubistva dvoje i ranjavanja četvoro srpske dece u Goraždevcu kod Peći, na Kosovu i Metohiji, a za taj zločin još niko nije odgovarao.
Četvrtak 13.08.2015.14:14
“Decake u “Pandi” su toga dana 14. decembra 1998.godine u 20 sati i 15 minuta u kafe baru “Panda” , kod Gimnazije u Peci ,, ub-ili sipta-rski teroristi Jablanicke operativne zone Ramusa Haradinaja . U kafic su usla dva maskirana terorista dok je treci cekao u vozilu ispred. Sa vrata su otvorili rafalnu paljbu i na licu mesta ub-ili Radevica, Trifovica, Obradovica i Gvozdenovica . U bolnici su od zadobijenih povreda preminuli i Stanojevic i Ristic. Njih dvojica su prvo prebaceni u Pecku bolnicu, a odmah potom i u Klinicki centar u Pristinu ,ali im nije bilo pomoci ,podlegli su povredama. U kaficu se nalazilo jos ljudi i neki su bili ranjeni sto lakse, sto teze . Ranjen je bio gazda kafica Sabovic Mirsad i Vladica Loncarevic. Odmah posle napada je blokirano naselje Kapisnica , svi prilazi Peckoj bolnici i svi ulazi i ulazi iz grada. Posle sahrane te dece koja je odrzana 16. decembra , su pripadnici Sekretarijatza unutrasnjih poslova Pec , 17 . decembra izvrsili raciju u naselju Kapisnica i uhapsili Agrona Kolcakua , rodjenog 1972. godine, u Peci. Rezultat te akcije je, uz navedenog , jos deset uhapsenih lica , svi Albanske nacionalnosti. Kolacakuku je pri skrivanju pomagala jos jedna osoba , koja je uhapsena. Pre toga su pripadnici policije uhapsili jos tri teroriste Ramusa Haradinaja. To su : Gazmend Bajrami i Verdjedja Vlaznimi , svi iz Peci koji su kao suizvrsioci ucestvovali u napadu na kafic “Panda”: UJUTRU 17. decembra je izvrsena akcija u selu Glodjane (inace rodnom selu Ramusa Haradinaja)i pri tom likvidirala dve osobe obucene u maskirne uniforme OVK na rukavu, naoruzane automatskim oruzjem i minobacacima kalibra 60 mm . Otkriven je stab terorista u kome je pronadjena veca kolicina oruzja ,uniformi i dokumentacije , a isto tako je pronadjeno veci deo vozila , koja su bila oduzeta i ukradena Srbima iz Peci, Decana i okoline. U popodnevnim satima 17. decembra je policija u Peci i samoj opstini Pec ,uhapsila jos 23 osobe , povezane sa zlocinom u “Pandi” i drugim zlodelima.
Četvrtak 13.08.2015.14:16
Bilnans ove akcije je bio 34 uhapsena lica i svi teroristi neposredno odgovorni za ubistvo decaka. Nacin izvrsenja ovog zlocina je je identican napadu na Srpsku kafanu “Cakor” u Decanima i jasno pokazuje da je delo jedne te iste grupacije sipta-rskih terorista. ” Sve ovo je dokumentovano, za sve postoje dokazi,policijski zapisnici sa mesta zlocina, preziveli svedoci…ali srpsko pravosudje izgleda jos uvek nije imuno na krvave sipt-arske dolare i sponzore bracnog para Draskovic.Nas izvor jos kaze -” Nemocni smo da bilo sta uradimo po tom pitanju . Draskovica stiti zapad, on je ucenjen i dokle god izvrsava njihova naredjenja bice nedodirljiv za srpsko pravosudje , a nasim bezbednosnim sluzbama komanduju nizerazredni sluzbenici iz Brisela.” Da li je moguce i da li je normalno da posle svega , ovaj umno poremeceni par decoubica i zlocinaca, danas nalazi na izbornoj listi vladajuce partije SNS i javno nastupa sa njima na predizbornim mitinzima sirom Srbije? Postavlja se logicno pitanje:Ko iz vlasti stiti ovo dvoje crnogorskih kriminalaca na cijim rukama je krv nevine srpske dece ? Kako je moguce da godinama izmicu pravdi i prolaze nekaznjeno za najgnusnije zlocine koje su pocinili u poslednjih 20 godina ?
Četvrtak 13.08.2015.14:17
Apsurdno je to sto se bas ti Danini kriminalni rodjaci iz Crne Gore danas nalaze na rukovodecim polozajima drzavnih institucija u Srbiji , zive u najluksuznijim stanovima, voze preskupe automobile , slobodno se setaju Beogradom i zive na racun gradjana Srbije , troseci nase pare.Ovaj jalovi bracni par crnogorskih krvnika, nema svoju decu, ali je radi svojih licnih i ma-terijalnih interesa spreman da ubi-ju tudju !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)