Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 02.08.2015.
08:44
Blic.rs A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić je za nešto više od godinu dana najmanje 40 puta rekao da se u Srbiji nešto dešava "prvi put u istoriji", "prvi put u savremenoj istoriji", "prvi put u poslednjih 20 godina”...
Nedelja 02.08.2015.11:08
Za one koji nisu u toku : Vučić je u stvari zli čarobnjak "Saruman". Oni koji ga bolje poznaju, kažu da se ne odvaja od one njegove "čarobnjačke kugle" kojom utiče na vremenske prilike i događaje ! Dakle, u toku je borba za "Srednje Zemlje". Trenutno se vodi "Bitka za Dve Kule", te dve kule su Donbas i Lugansk....Po svemu sudeći snage Mordora gube tu bitku, i pregrupišu se preko "Migranata" za napad na svetu zemlju Srbiju, gde će doći do konačnog obračuna....Sledi, Povratak Kralja !! Jer zna neko ko je Kralj ?!
Nedelja 02.08.2015.11:22
Prvi demokratski predsednik Srbije dr Zoran Đinđić rođen je 1. avgusta 1952. godine u Bosanskom Šamcu i da nije izvršen mučki atentat na njega, juce bi napunio 63 godine.
Nedelja 02.08.2015.11:46
to bi bilo nesto najbolje sto bi moglo Srbiji da se desi ( u politickom smoslu - naravno ) !!! Vucic je daleko i treba dosta da uci da bi postao "pravi Djindjic" . Nije Vucic (jos) toliko politicki izverziran tj. politicki autoritet da u ime srpskog interesa zaigra i sa "djavolom" -...segment "..... zalaganje premijera Zorana Đinđića, koji je u pismima upućenim liderima Velike Britanije, Amerike i Rusije Toniju Bleru, Džordžu Bušu i Vladimiru Putinu, još u februaru 2003. godine zatražio hitan razgovor o statusu pokrajine....." ( to zalaganje datira nesto pre samog atentata ) ... ( prvo status Kosova , a posle sve ostalo - ne kao sto se kasnije radilo do dana danasnjeg )..... pisao je on i licno ovom danas izignorisanom Putinu koji nije ni repom mrdnuo .... jedan odlomak tog pisma upucen Putinu "...... Poštovani gospodine predsedniče, Uveren sam da Vam je poznata složena situacija na Balkanu: neobična država Bosne i Hercegovine, vrlo netipična Federacija Srbije i Crne Gore, potpuno otvoren problem uzajamnih odnosa Srbije i Kosova, nestabilna Makedonija, previše državnih eksperimenata na malom prostranstvu. Svaki nepravilni korak može da postavi pod ozbiljnu pretnju krhku stabilnost, koju smo dobili uz pomoć ogromnih napora i velikih žrtava. Čini mi se da međunarodna zajednica, po pitanju regularizacije problema Kosova, preti ogromnim rizikom da će napraviti veoma opasnu grešku. „Spontano“ organizovanje Kosova ka nezavisnosti, na odlučnoj zabrani Srbije i Jugoslavije da učestvuje i da utiče na događaje, vode ka vrlo eksplozivno opasnoj situaciji u skorijoj budućnosti....." .... - znao je taj da stavi "svetske lidere" pred svsen cin uostalom zato je i platio "glavom" (kao sto ti -u formi zezanja-kazes)... necemo skoro mi da imamo politicara , kalibra Djindjic ....... tada je Putin bio u ljubavi sa Zapadom pa mu ni na kraj pameti nije palo da se angazuje (zameri) oko srpskog problema ... danas Putinu sluzimo za njegov " licni rat " sa Zapadom tj. samo za potkusurivanje - a tu je Vucic nazalost kalibar dijabole

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)