Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 27.07.2015.
10:21
Srna A
Vlada Rusije daće garanciju Haškom tribunalu za privremeno puštanje na slobodu nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića, saznaje "Pres Republika Srpska".
Ponedeljak 27.07.2015.11:06
e srpstvo kukavno ugašeno.... pih.... Rusija će da garantuje za naše vojnike i oficire a mi ćutimo i pravimo se ludi ?! ima li kraja ovom našem potonuću ili je u pitanju slobodan pad bez kraja ???? p.s. sreća pa će "kalifat" uskoro....
Ponedeljak 27.07.2015.16:56
Ovo je vic godine. Rusija garantuje za Ratka Mladica pred Sudom u Hagu. Treba covek da bude notarna *udala pa ta poveruje u price politickih liliputanaca o Rusiji i Mladicevom pustanju iz istog. Vrapci na grani znaju da je Rusija bez ikakvog uticaja na Haski tribunal koji je napravljen ne kao sud pravde i prava, vec kao obicna politicka institucija za igru mocnika. Ratko Mladic je prvo u Srbiji proglasen ratnim zlocincem od strane DSS (Vojislava Kostunice) DS (Zorana Djindjica, kasnije Tadica). Ovo sta se sad je desava sa Mladicem u Hagu, je macji kasalj za ono sta mu se dogadjalo u Srbiji i to ne samo njemu vec celokupnoj porodici. Snaja mu je ko zadnji klosar isterana sa VMA, sin mu je tretiran kao najveci privredni prestupnik, a supruga kao zena ratnog zlocinca koja je kriva sto se rodila. Ne sudi se Mladicu u Hagu, Mladicu je presudjeno u Srbiji sa predsednicima suda Vojislavom Kostunicom i Borisom tadicem sa sve svojim potparolima. Sad se digla kuka i motika pa svi liju krokodilske suze za Ratkem Mladicem, a jedva su cekali da ga isporuce da bi Srbija dobila bezvizni rezim, nije Kostunica izrucio dovoljno zivog mesa Haskom tribunalu pa im je falio samo jos Mladic koga je Tadic lovio ko ostrvljani lisicu. Danas se nasla jos Rusija da lelomudi sa bolesnim mladicem, dok Srbija jednog generala anmestira drugom sudi i to na isti nacin ko komunisti drazi. Boze daj im pameti ili ih oslobodi i ovog malo sto imaju.
Utorak 28.07.2015.08:59
Hrvatske održanom 2. marta 1942. godine u Opatiji, donijeta je odluka o “čišćenju“ Bosanske Krajine. Zbog toga je u ljeto 1942. godine uslijedila jedna od najtežih okupatorskih ofanziva u kojoj je bilo angažovano oko 40.000 vojnika pod rukovodstvom njemačke borbene grupe “Zapadna Bosna“. Srpski narod sa Kozare je ub/ijan ili na licu mjesta ili neposredno nakon zarobljavanja, a veliki broj naroda su ust/aše poklale ili pob/ile maljevima na obali Save kod Bosanske Dubice. Svi koji nisu pob/ijeni tjerani su ka jasenovačkim logorima.
Utorak 28.07.2015.09:02
Sa područja Kozare je tada odvedeno u sabirne logore, a iz njih upućeno u koncentracione logore ili na rad u Njemačku preko 68.500 lica. U vrijeme kozaračke ofanzive u logoru Jasenovac su klanja vršena danonoćno nad pristiglim Srbima sa Kozare. Cijele kolone nisu često ni uvođene u Jasenovac nego su direktno sprovođeni u Donju Gradinu gdje su u najkraćem roku zvjerski mučeni i ubij/ani.Je li ti to poznato?Mora Ust/asi je to ponos.Vasa Go/vna su tada celu Mladicevu familiju poklali , i sad ti glumis neki moral??Ma idi je/bi koze smradu!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)