Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 11.07.2015.
14:24 >> 18:02h
Tanjug A
Pojedini svetski mediji preneli su vest da je premijer Srbije Aleksandar Vučić napadnut u Potočarima što je primoralo srpsku delegaciju da ode sa komemoracije.
Subota 11.07.2015.18:15
Vučić je bio u potpuno privatnoj poseti Srebrnici i sam je kriv za sve što mu se dogodilo . NIKO iz Srbije mu nije rekao da ode i ponizi sve Srbe već je on pristao da ližući guzici EU banditima ponizi Srbiju . Jeftino je prošao .
Subota 11.07.2015.18:24
Da u Srbiji ima Srba dostojnih postovanja, ovako bi dzubre izdaj,nicko prolazilo svaki dan!.....Izgleda, da je ostala u Srbiji vecinom FUKARA!........Cast iznimkama!
Subota 11.07.2015.14:51
Cak ga Ni na zapadu (njegovom ) ne sazaljevaju. ...He he he, necovek, kako to jadno zvuci!
Subota 11.07.2015.14:53
"Ratovi u BiH i na KiM najvažnije što sam uradio" . Bil Klinton kaže da je rat koji je poveo u BiH, a kasnije i na Kosovu bilo nešto od najvažnijih stvari koje je uradio dok je bio na poziciji prvog čoveka SAD. Bivši predsednik SAD Bil Klinton zahvalio je predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću što je, kako je rekao, pokazao hrabrost da dođe u Potočare. Klinton je dodao i da očekuje da će to uraditi i predsednik Srbije Tomislav Nikolić. "Kao prijatelj želim da zahvalim premijeru Srbije koji je pokazao hrabrost da bude ovde. Važno je da to takođe prepoznamo", rekao je Klinton govoreći na komemoraciji povodom 20. godišnjice od zločina u Srebrenici. Pozivajuće lidere zemalja prisutne u Memorijalnom centru da rade zajedno, Klinton je rekao da želi da u Srebrenici vidi i predsednika Nikolića jer bi, kako je rekao, to označilo neki početak. "Možda neće funkcionisati kako je zamišljeno, ali videćemo šta će se desiti. Molim vas da ne dopustite da ovaj spomenik nevinim žrtvama bude tek uspomena na jednu tragediju", rekao je Klinton i istakao da su razgovoru u Dejtonu učinili da budućnost bude bolja. Bil Klinton upisao se danas u knjigu žalosti povodom 20-te godišnjice zločina u Srebrenici. "Počastvovani smo što možemo da delimo ovaj trenutak sa vama. Nadamo se da će vaša odlučnost da se oporavite i poštujete voljene inspirisati stvaranje budućosti mira, napretka i saradnje za sve", napisao je Klinton. Ispod ove poruke potpisali su se još nekadašnja šefica američke diplomatije Medlin Olbrajt i ostali članovi američke delegacije. On je rekao da je rat koji je poveo u BiH, a kasnije i na Kosovu bilo nešto od najvažnijih stvari koje je uradio dok je bio na poziciji prvog čoveka SAD. Klinton je na komemoraciji u Potočarima povodom 20. godišnjice zločina u Srebrenici rekao da je zahvalan aktuelnom predsedniku Baraku Obami što ga je poslao da predvodi delegaciju SAD na ovom dogadjaju. Zadovoljan je što je BiH i 20 godina kasnije mirna zemlja, blizu članstva EU, učesnik mirovnih misija... "Ja sam zahvalan za sve to. Ali rat koji sam ovde poveo kao predsednik tada, i kasnije na Kosovu bilo je nešto od najvažnijih stvari koje sam uradio", rekao je Klinton zažalivši, ipak, što je bilo potrebno tako dugo vremena da se postigne jedinstvo. Klinton, koji je bio na poziciji predsednika SAD u vreme rata na prostoru bivše Jugoslavije, poželeo je da se Memorijalni centar u Potočarima proglasi svetim mestom. Inače, Klinton je prvi putu Potočarima boravio 2003. godine.
Subota 11.07.2015.18:21
Toliko su mizerni i puni mržnje da čak i na tudjem jeziku viču BOG JE VELIKI , koji ni sami ne razumeju.
Subota 11.07.2015.18:24
Dok te tvrde bošnjačke gleve ne shvate da za žrtve u Srbrenici nisu krivi Srbi već Naser orić, Izetbegović i Klinton, ponašaće se kao životinje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)