Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Četvrtak 28.05.2015.
19:03
Tanjug A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak da poseta nemačkog saveznog ministra za ekonomsku saradnju i razvoj Gerda Milera predstavlja "predvorje" dolaska kancelarke Angele Merkel u Beogradu i istakao da Srbija bez podrške i pomoći Nemačke ne bi uspela u reformama koje sprovodi.
Četvrtak 28.05.2015.19:21
"Повод за стрељање у Крагујевцу били су немачки губици на путу Крагујевац – Горњи Милановац, а све је почело када су че*тници и партизани 29.09. ослободили Горњи Милановац и том приликом заробили део немачке посадне чете. У трећи покушај ослобађања ових војника кренуо је 14. октобра III батаљон 749. пука, под командом капетана Фрица Фидлера. Тамо више није било њихових заробљених војника, па су војници III батаљона спалили град, покупили таоце и кренули назад. Негде на пола пута, на Думачи, између села Бара и Љуљака, дошло је до борбе са че*тницима и партизанима. У овој борби било је мртвих на свим странама, али немачки губици, 10 мртвих и 26 рањених војника, одредили су судбину Крагујевца. Наредбу о одмазди за ове губитке донео је територијално надлежни командант 749. пука са седиштем у Краљеву, мајор Ото Деш. Задатак да спроведе акцију одмазде поверен је мајору Паулу Кенигу, команданту I батаљона 724. пука, као највишем немачком официру у Крагујевцу."
Četvrtak 28.05.2015.22:02
Вучић честита народу Србије на стрпљењу .Вучић обећава да ће доћи бољи живот и народ верује у те бајке .
Četvrtak 28.05.2015.23:02
Pa verovali ljudi i tebi svojevremeno, sećaš se kad si obećavao da će budemo ko Švedska i Švajcarska, pa smo bili ko Bangladeš. Pa ono tvoje čuveno - niko ne sme da vas bije, pa nas bio kuj je kako stigo! Ista ste vi fela, izdainici sas pedigre!
Četvrtak 28.05.2015.23:14
Да нас САД ,НАТО и ЕУ нису напали сада би били и јачи од Шведске .Свака држава која је сама себи газда је јака .САД су напале Србију како неби напредовали у Индустрији и Војно .Сада САД су дале санкције Русији како би се Русија зауставила у напредку Индустрије и Војно .САД су зауставиле напредак и Либије,Сирије,Ирак и још многих других држава света .САД желе да они буду газде света .Док је био Слободан Милошевић 1 евро = 48 динара а сада 122 динара.Док је био Слободан Милошевић Србија је била дужна 16 а сада смо дужни 29,5 милијарди евра .Док је био Слободан Милошевић незапошљеност је била 12% а сада 29,5%
Petak 29.05.2015.10:18
da neje bilo slobodana ne bi nas dobile u rat ni amerika udruzena sa englesku francusku i nemacku a kamol sipptari i hrvati. srbia je tukla austriuugarsku nemacku bugarsku sa sipptari i hrvati i pola mobilisane evrope odjedared. a ti ustasso samo jedi gomna. odavno si provalan. idi zidai mu spomenik na trg bana jebbacica
Četvrtak 28.05.2015.23:31
Слободан Милошевић је био под рат и санкције и Србија тада није банкротирала а сада је мир а Србија је банкротирала . " Не нападају Србију због Милошевића већ Милошевића због Србије ". Нека је лака земља Српском хероју Слободану Милошевићу . Шешељ је положио цвеће на гроб Слободана Милошевића .Ни један Српски политичар ни једна сРпска странка никад нису изговорили да је нешто Слободан Милошевић лоше урадио по Србију .
Petak 29.05.2015.00:17
Al ti imaš savršeni izgovor za svaku Slobodanovu brljotinu. Uvek je neko drugi kriv, Slobodan ništa nije kriv, ništa nije izdao, pokrao i upropastio, za sve su krivi NATO, SAD i EU. Svaki poraz je u stvari pobeda, svaka izdaja je u stvari podvig! Alal ti vera Miki, ovako nešto u životu nisam video! Po toj logici ni Vučić ništa nije kriv, on sve oće dobro za Srbiju, al ne daju mu dušmani. Nemam reči... ti si izgubljen slučaj.
Petak 29.05.2015.00:39
Дали је сада Путин крив за полупразне продавнице и инфлацију у Русији ???? Дали је Гадафи био крив за рат у Либији и за инфлацију и празне продавнице у Либији ??? Дали је сада Асад крив за рат у Сирији и за убиства многих људи и децу ??? Дали је Киро Глигоров крив што је извршен атентат на њега ??? Онај човек који не одговара Америци тај човек се бори за добро свог народа .Није вам био добар Слободан Милошевић и скинули сте Милошевића и како сада живимо ???Сада смо робови Вашингтона и Брисела .Народ Румуније је скинуо свог Преседника Чаушеску и сада народ Румуније горе живи и сада су робови запада .
Petak 29.05.2015.01:39
Ma Slobodan je srpski heroj! Sve je bilo super dok on nije pao s vlasti! Pobeđivali smo u ratovima, širili srpske teritorije, ekonomski prosperirali, napredovali u svakom smislu! E sad kad ga dušmani skinuše, e sad propadosmo! Bravo Miki, vidi se da si iz Toponicu!
Petak 29.05.2015.07:57
Док је Слободан Милошевић био на власт све је било лоше .А зашто је било лоше ??? Па било је лоше зато што је Србија била под санкције од 1992 - 2000.год . и било је лоше зато што је Балкан био под рат од 1991 - 2000.год. сада је лоше у Русији зато што је Русија под санкције и зато што је рат у њеним границама .У Русији су полупразне продавнице и инфлација је и дали је Путин крив за тежак живот сада у Русији .Путин уопште није крив за тежак живот сада у Русији већ су криве санкције запада и крив је рат у Украјини .Кажеш нисмо побеђивали у рат док је био Слободан Милошевић .Одговори ти мени да САД ,НАТО и ЕУ нису били иза леђа шииптара,бошњака и хрвата ко би тада победио ??? Па Србија би победила али су САД,НАТО и ЕУ бранили шииптаре,бошњаке и хрвате.Јачи увек побеђује и пише историју .Партизани у Други светски рат су били јачи од Четниика и победили су и писали су историју .Кажеш нисмо могли да ширимо своје територије .Тачно нисмо могли да ширимо своје територије јер то нису дозвољавале САД,НАТО и ЕУ .САД су се унапред договориле са Хрватском,бошњацима и шииптарима како да иде рат и како да се заврши .Хрватска,Албанија су колоније Лондона .Све државе Балканског полуострва су колоније Лондона .Кажеш нисмо економски просперилали и то је тачно а зашто нимо напредовали па нисмо напредовали због санкција и ратова .У свакој држави света где је рат и где су санкције нема напредка .Зашто сада Русија не напредује ??? Па коче је санкције .Србија је била изолована није могла нити да извозимо нити да увозимо и зато је дошло до инфлације .Народ Србије је окривио Слободана Милошевића да је он крив са инфлацију у Србији и да је он крив за санкције .Па дали је сада Путин крив за инфлацију у Русији и за санкције Русији ??? Путин није крив уопште и није био крив ни Слободан Милошевић .САД својим санкцијама уништавају и скидају сваког Преседника неке државе.САД су дале санкције свим државама света које нису слушале њихово наређење .
Petak 29.05.2015.10:19
ama pejco to je ustasski prolivkator. ja sam onai pravi slobodan koj te pokro i unisteo. sta da gi ti radem sto si osto u nis. ja sam u sibirske sume sa moju miru i troskamo pare lagano i nece ih potrosimo nikad jer miliarde nesu dugme. pa neje veliko izdaistvo bilo djaba mislis. ne mrzem ja srbi samo malo vise volem hrvati.
Četvrtak 28.05.2015.23:27
Ја мислим да су Вучић и поштовање 2 различита појма! Ко још поштује изд-ајнике своје земље, ало? Претворио си Србију у туђу прћију, продао си Космет и ти наравно говориш и поштовању! Нема стида ни срама човек! Али разумем донекле, ипак је продана и пала душа у рукама сотоне! Зато имаш избор или се склони или ћемо те ми склонити! И овај пут нас нећеш преварити као на изборима!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)