Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 26.05.2015.
14:00 >> 14:09h
B92 A
Rusija toliko želi da sakrije učešće svoje vojske u Ukrajini da je kupila mobilne krematorijume kako bi uništila tela svojih poginulih vojnika, piše Blumberg.
Utorak 26.05.2015.14:15
Ovi nacikauboji više ne znaju šta da izmisle kako bi oprali sebe. Sledeća vest iz naciamerike će biti "... Rusi su istr-ebili indijance..." U ovu i sve njihove vesti veruju samo ljudi sa promajom u glavi.
Utorak 26.05.2015.14:50
Gdje ima dima ima i vatre. Poznavaoci zapadne propagande mogu vrlo lako da prepoznaju sta ova vijest moze da znaci. Nevjerujem da su ovo plasirali samo zato da na bezobrazan i glup nacin optuze Ruse. Prije ce biti da Ukrainska hunta po uzoru na svoje idole (iz drugog rata) koristi te kamione da sakrije svoje z/locine i vrlo moguce da se rijesi svoih poginuli dobrovoljaca iz razni zemalja pa ce onako zausput da okrivi Rusiju za nestanak istih. Slicno kao sto hrvatska potrazuje od Srbije "zarobljene i nestale" vojnike koi su poginuli napadajuci u Bosni Srbske polozaje.
Utorak 26.05.2015.17:05
Čak se to ne bi moglo pripisati ni Ukrajincima,jer ni oni bez obzira na današnje prilike nisu dušom toliko ogrezli u zlu kao besramni faššisti ameri.Njihova crna duša i izvitoperen mozak može smisliti ,jedino oni mogu i uživaju u tome,takve gadosti i perverzije.Oni su i satkani od zlla i perverznosti.Ameri Sodoma i Gomora 20 i 21 veka.
Utorak 26.05.2015.15:22
Ma da. Kako da ne. Rusi su tako lose obuceni i opremljeni, pa ginu kao musice u sukobu sa "sjajno obucenom, viskog morala", Majdanskom vojskom! Pa zbog toga moraju da dovoze mobilne krematorijume! Sizofreni Ameri vise ne znaju gde udaraju. Pa pustili masti na volju. A i malo da ohrabre sebe, jer, ako Rusi tako ginu kao musice protiv Ukrajinaca, kako bi ih tek kauboji sredili. Ko Bata Zivojinovic Nemce :-)
Utorak 26.05.2015.16:53
Више него сигурно је да ће Британија потонути исто као и Америка. То чека и Јапан. Разлози потонућа леже у чињеници да је Британија угњетавала народе и државе широм земаљске кугле. Огрезла у злу неможе избећи Божју казну. Све је повезано са допуштењем Бога који је дао СВ. Јовану у " Откривењу". Америка ће изгорети јер она царство зла. Бог зна ко је створио Америку и шта све раде призивајући оног. Први концентрациони логори везани су за Енглезе. Они који људе окивају у ланце немају шансе да избегну казну. Да ме погрешно не разумете ја не желим зло. Тако дивних људи има у тим земљама али нажалост они су у великој мањини. Колике су патње милиона људи широм планете изазване од твораца НСП. Неможе се проћи некажњено. Нека им Је Бог на помоћ-
Utorak 26.05.2015.16:55
Kada bi se to znalo-istina ko i hladnjače u Srbiji koje nokad nisu pronadjene i dokazane,koje se bile samo pogana propaganda dosmanlija.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)