Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 23.05.2015.
13:14
Tanjug A
Gej brakovi u Irskoj, iako zvanični rezultati istorijskog referenduma još nisu objavljeni, biće najverovatnije legalizovani, a lider kampanje protiv legalizacije istopolnih brakova i direktor katoličkog instituta Iona Dejvid Kvin priznao je poraz.
Subota 23.05.2015.13:27
Neka se satanisti sa zapada trpaju u bu lju,ali sto dalje od nase ciste zemlje i vere. Jasno je kao dan da se bolesnici kod nas nikada nece setati slobodno i prokleto zagadjivati iskonsku cistocu pravoslavlja.
Subota 23.05.2015.14:31
Kada covjek vidi dva" muskarca" da idu ulicom i drze se za ruke ostane u soku sa pomjesanim osjecajem gadjenja i tuge. Dali da ih zali zbog njihove bolesti ili da zali sebe a ponajvise svoju djecu koja u buducnosti ce biti gradjani drugog reda. Posto se ide na to da se svim bolesnicima daju veca prava od vecinski normalnog naroda sa ciljem ubijanja slobode, osjecaja pravde i duhovnosti. Nije problem kako se prestavlja da oni imaju pravo na zivot i slobodu vec je je upravo suprotno sto se to pravo i sloboda uskracuje 90% ostalih. Njima se daju veca prava od normalni ljudi i oni ce se pozvati na zakon ako roditelj pokusa da zastiti svoju djecu od te posasti. Eto i u Irskoj je doslo vreme da bake i djedovi nece moci prosetati svoje unuke a da im unuci negledaju sodomiju po parkovima i ulicama. Nece im moci objasniti sta te cike rade jer ce ih skolski sistem kontrolisati i postace "jeretici" i prestupnici ako im se djeca izlanu u skoli da su cike bolesne. Dobro oprobani recept komunisticki diktatore. Ostace im samo mogucnost da se pred tom "slobodom" povuku u svoje kuce i mole se bogu za najmilije.
Subota 23.05.2015.15:57
Pa bolesnici i vladaju svetom danas-šta očekivati drugo nego ovakve i slične situacije.Nemam ništa protiv gejj populacije,ali sam protiv da se to naglašava kao vanost pod 1 i da se promoviše kao normalna pojava jer ona to nije.Svak nek se ponaša u skladu sa svojim osećanjima ali nek ne traži od drugog da mu zato tapšu.Gejj čovek je ljudska anomalija i ne vidim nikakav problem da se normalno ponaša i ne skreće pažnju na sebe.Briga koga ko s kim i kako.
Subota 23.05.2015.18:52
Koja veća prava imaju osobe LGBT populacije? Kao drugo, homoseksualizam nije bolest, i da je jeste zašto onda malo je zaj-ebavaš osobe obolele od raka, celebralne paralize.... Objasni mi , po čemu si ti kao heteroseksualna osoba ugrožena od strane homoseksualne osobe? Inače, baš te osobe koje su najglasnije u osudi pripadnike LGBT populacije su uglavnom latentni homosekasualci

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)