Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 03.05.2015.
12:41
Tanjug A
Članovi porodica stradalih, preživeli zločina i zvaničnici Republike Srpske odali su počast vojnicima nekadašnje JNA, ubijenim 1992. godine, u Dobrovoljačkoj ulici.
Nedelja 03.05.2015.13:04
Zašto niko od SNS vođstva "nije stigao" da oda poštu stradalima ? To je neviđena bruka Srbije . Da li će tako biti kada se bude obeležavala Srebrnička prevara? Ko je odgovarao za Dobrovoljačku i traži li Bruno Vekarić krivce za zločine u Dobrovoljačkoj ?
Nedelja 03.05.2015.14:07
Рат у Босни и Херцеговини су изазвали САД ,НАТО и ЕУ .Ратове у свим државама света су изазвали ФАШИИСТИ .СМРТ фашиизму слобода народу .Нека је лака земља свим невиним погинулим .
Nedelja 03.05.2015.19:08
све је тачно што си рекно. ратови у босни је изазво НАТО бато. али НАТО никад не би могно изазове ратови да у ове земље неје имо свои агенти милошевић тућман и алиа. тућман и алиа су на своје народе дали своје воиске и своје дрћаве а милошевић неје дао српску воиску и на крај је издо свои народ свуде и у краине и у косово и у сараево. данас у сараево нема ни један србин после слободанову издау али цела босна има НАТО базе а има и косово. милошевић је наивећи издаица и смрад у историу на срби
Nedelja 03.05.2015.19:18
Ни један Српски политичар ни једна Српска странка никад нису изговорили да је СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ нешто издао.Шешељ је положио цвеће на гроб СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА и изговорио :"Слободан Милошевић је Српски херој и дао је живот за народ Србије". Све што си написао није тачно.Увек тврдиш да сам ја устаашки провокатор то сви знају да то није тачно .Тврдиш да је СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ издао Српску Македонију . Македонију није издао СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ већ је Македонију издао народ . Пре 500 година Македонија је била Српска и Скопље је био главни град Србије и Краљ Душан је у Скопље писао законе али дошли су Турци на Балкан и Срби прешли у друге вере и сада у Македонији као Срби се изјашњавају само 2% . Значи Срби су издали пре 500. година Српску Македонију а не Слободан Милошевић .Кажеш да је Слободан Милошевић издао Српску Крајину то није тачно . Хрватска је постала суверена држава 25 јуна 1991.год. и одмах су је признале све државе света и Русија фебруара 1992.год. Хрватска је постала члан УН 22 маја 1992.год. значи Хрватску као суверену државу су браниле све државе света и УН и ЕУ .Кажеш да је СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ поклонио Косово шииптарима .Па ако је СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ поклонио Косово шииптарима зашто онда Брисел и шииптари моле сваки дан Србију да призна Косово као државу, то довољно говори да Слободан није поклонио Косово никоме јер и у Уставу Србије и у УН пише да Србија има Покрајину Косово и Метохија .Кажеш да је Слободан Милошевић поклонио бошњацима државу.И то ниси у праву јер у Босни и Херцеговини живе 65% бошњака и хрвата а 35% су Срби и зато не може читава Босна и Херцеговина да се зове Србија .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)