Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 26.04.2015.
10:21
Tanjug A
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u nedelju ujutru da će se MUP konsultovati sa tužilaštvom u vezi sa eventualnim ponovnim pokretanjem slučaja samoubistva prijatelja ombudsmana Saše Jankovića, koje se dogodilo 1993.
Nedelja 26.04.2015.20:11
Mali skot od Miljacke je u decembru, uz saglasnost premijera Srbije, potpisao dokument IPAP (Individual Partnership Action Plan) i tako Srbiju, bez znanja javnosti i bez ikakve javne rasprave, praktično uveo u zlikovačku vojnu organizaciju NATO koji nas je, ako su to sadašnji političari zaboravili, a narod sigurno nije, nemilosrdno 78 dana bombardovali osiromašenim uranijumom i tako Srbiju doveli na sam rub biološkog opstanka.
Nedelja 26.04.2015.20:11
Zašto su nas bombardovali? Zašto su nas bombardovali bombama sa osiromašenim uranijumom, koje ne mogu da se razlažu ni posle dve hiljade godina? Zašto su na Srbiju bacili 13.000 tona osiromašenog uranijuma i tako ispraznili svoje magacina?Zar Milošević nije bio njihov igrač? Glavni faktor mira na Balkanu? Zašto su ubili 2.000 civila i 1.008 vojnika? Zašto su ranili 5.000 civila? Zašto su ciljevi NATO zlikovaca bili mostovi u gradovima Vojvodine? Zašto su nam napravili štetu od 130 milijardi dolara, koju nikada nisu platili?
Nedelja 26.04.2015.20:12
Zašto su dozvolili da se sa Kosmeta protera 200.000 Srba? Zašto su čitavu akciju perverzno nazvali Milosrdni anđeo? Kakva je to demokratija koja se uvodi bombama sa obogaćenim uranijumom?Samo politički idioti i plaćene sluge stranih obaveštajnih službi mogu da traže da Srbija postane članica NATO saveza za disciplinovanje nacija i država. Samo politički debili i srpski odrodi ne vide jednu te istu liniju zločina prema nama, koja se proteže kroz čitav dvadeseti vek.
Nedelja 26.04.2015.20:15
Ako neprijatelji žele da nas unište, zašto im mi sami pomažemo? Zašto srpski političari toliko mrze svoj narod da ga guraju u sve veće tragedije? Izaći na megdan oružanoj sili 19 najmoćnijih zemalja, koje vas gađaju sa 15 km. bombama sa osiromašenim uranijumom, dok vaš PVO ne može da dobaci do 4 km, ludilo je psihopata na vlasti.Ali, još veći ludaci i bolesnici su oni NATO zlikovci koji su nas gađali i ubijali kako bi uveli demokratiju u Srbiju. A najveće hulje su srpski političari koji su prizivali bombardovanje, koji su pobegli iz zemlje i koji su se radovali da se despotski režim uništi po svaku cenu, makar i bombama sa osiromašenim uranijumom.
Nedelja 26.04.2015.20:18
Šta reći o današnjim izdaj/nicima i prevarantima koji nas krišom uvode u NATO? Šta reći o tim moralnim protuvama koji su životima nevinih žrtava branili Kosovo i tražili da se nastavi rat sa NATO do poslednjeg Srbina? Danas isti ti političari prodaju Kosmet i nasilno nas uvode u NATO. I svi političari na vlasti i oni skotovi u opoziciji, koji su ove prve doveli na vlast, zalažu se da uđemo u NATO.Građani Srbije, braćo i sestre, građani i građanke, ustanite u odbranu naše nezavisnosti i slobode za koju su živote dali naši slavni preci. NE NATO! NE NATO - zato što su nas za/tro/vali osiromašenim uranijumom i danas svake godine 30.000 ljudi oboli od najtežih bolesti. To su nove žrtve NATO agresije. NE NATO- zato što će naši sinovi da ginu za interese Velikog Brata svuda po svetu gde ih pošalju Vol Strit špekulanti da intervenišu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)