Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Sreda 22.04.2015.
14:33
Srna A
Patrijarh srpski Irinej poručio je da zločin u Jasenovcu hrišćani moraju da oproste, ali da to stradanje ne sme da bude zaboravljeno.
Sreda 22.04.2015.14:45
Хрвати су нас убијали у Првом свестском рату. Онда је дошла НДХ и Јасеновац. Па Бљесак и Олуја. Остави се тих глупости, док ми опраштамо, они нас побише!
Sreda 22.04.2015.14:51
Izmedju Izvornih Hriscana/Srba-Russa i laznih/katolika.......+ Nikada dok ovaj svet postoji Mira biti nece!!!!!! Sad su Opet krenuli ka Russiji, katolici nikada se promenit nece, isto ko islamska drzava....isis.....ista bagra !!!.......Samo znaju da ubbijaju, nista vise.......A da da lazu katolici to znaju jako dobro....fukare latinske !!!!!
Sreda 22.04.2015.16:05
Treba oprostiti svakom hrvatu koi se pokaje za zl/ocine u ndh i za one prije i poslije. Ja sa moje strane prastam svima radi sopstvenog mira. Mrznja je zlo za covjekovu dusu. Sa druge strane zaboraviti niti zelim niti hocu. Cak sto vose o tome govorim svakom Srbinu( koi nije upucen a hoce da zna) o monstruoznosti i velicini z//lo/cina. Samo sa Kozare je odvedeno 30 ooo djece od koih je kako kazu 9 000 dato na usvajanje "pocudnim" hrvatima . ostala su djeca pobi/jena. tito je zabranio da se sprovodi istraga gdje je tih 9 ooo djece. Vampir je jos u smrdljuvoj kuci "cvijeca " u Beogradu. Talijanski istoricari su objavili podatke za 40 000 po/bijeni Srba na stratistu Jadovno. Tamo su zemni ostaci i mnogih moih rodjaka. Sam grad Jasenovac je blo Srbsko mjesto od 8 000 dusa. Najprije su vecinu po/bili i u ciglani napravili krematorijum za spaljivanje onoga sto je nakon nevidjene torture preostalo od tih nesrecnika. Sistem Jasenovacki logora se nalazio na vise od 200 km kvadratni. Neprekidno je proizvodio smrt 5 godina. To je bila hrvatska tvornica smrti. Ako su za samo par mjeseci u Jadovnu pobili desetine hiljada Srba onda je vise nego jasno da broj od 700 000 nije uvecavanje nego umanjivanje zrtava. Svaki pokusaj napada na usrase u tim logorima sprecio je broz . Partizanima je zabranjivao te napade a na pokret Ce/tnicki jedinica prema Jasenovcu on je slao u susret partizane. Vecina partizanski vojnika nije ni znala za razloge. Nikada zaboraviti.
Sreda 22.04.2015.16:07
Osnova hrišćanstva je ljubi bližnjeg svog i praštanje (ko tebe kamenom, ti njega hlebom). Ja ne razumem šta ste vi učili na času veronauke i kakvi ste vi to hrišćani. Kada ja kritikujem SPC odma me vređate, a vi ste ispljuvali vašeg verskog poglavara od glave do pete. Ili niste dobri hrišćani ili vas nisu naučili u crkvi o moralnim vrednostima valjano.
Sreda 22.04.2015.16:36
Pa nije ni RKC tvoja, pa je pljuješ (izvini ako grešim, al' većina jeste). Ja samo ukazujem na to, da ne postoji razlika u učenja Isusa Hrista u hrišćanskim crkvama. Zaključio sam, da se mnogi busaju u grudi da su pravoslavci (hrišćani) a da se uopšte tako ne ponašaju. Ne tvrdim za sebe da sam dobar vernik, čovek i hrišćanim, ali ne potenciram svoju hrišćansku veru a da se ponašam nehrišćanski, kao što to mnogi ođe rade.
Sreda 22.04.2015.22:39
А одакле ти знаш шта су они чинили свесно а шта не?! Оправдавање злочинаца је врлина свих који су били и сада на власти! Зато нам се понавља историја по ко ѕна који пут! Ја тебе не признајем као патријарха нити било кога из ваше цркве! Кратко и јасно!
Sreda 22.04.2015.22:43
Pa ne brini,papa,a i on je hrišćanin,je oprostio Jasenovac čak šta više i blagosiljao graditelje tog monumentalnog hrvatskog herojskog zdanja.Samo ne zna Patrijarhu naš,-bog prašta a ljudi nažalost pamte.
Sreda 22.04.2015.23:44
Знаш за сотонину жељу да буде Бог?! Е то се крије иза тога! То је у ствари њихов бог! Мета им је прави Бог! Он не може бити бог (не Бог) док прави Бог не падне! Зато се својски и из петних жила труде да заробе људску душу! Сад им је или никад!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)