Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 18.04.2015.
08:00
B. Božin - Vesti A
Gostovanje poslanika SPD-a u Bundestagu Josipa Juratovića u emisiji "Veto" na Jabuka TV izazvalo je negativne komentare nekih medija u Srbiji i naročito ministra za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandra Vulina, koji je Juratovića optužio za rasistički stav prema kome, kako je rekao, "Srbi u Hrvatskoj ne bi trebalo da imaju pravo glasa".
Subota 18.04.2015.08:57
Ja nisam za uskkracivanje nikakavih sloboda narodu , za mene je svaki Srbin podjednako vazan sa bilo kojeg dela planete i netrba mu uskracivati elementarno pravo glasa.To pokrepljujem cinjenicom da su Srbi u inostranstvu mnogo vise informativniji nego Srbi u Srbiji od kojih se skrivaju informacije.Evo banalnog primera: pokusajte napisati nesto sto mislite da nije dobro odradio premijer u Kuriru.To nikada nece biti objavljeno a druge novine koje to mozda i objave dobice na stotitne minusa jer postoje aktivisti SNS-a koji su zaduzeni da lupaju minuse tako da se stvori slika onih koji citaju da je njihov "veliki vodja"nepogresiv.Tako formiraju javno mnenje i da jednostavno narod nema sansu da drugacije misli a sto je najvaznije da to i napise na nekom sajtu.Eh bas zbog toga bi trbalo dopustiti da i dijaspora glasa ali samo elektronskim putem , jer secam se za DS-a na glasackim spiskovima u konzulatima i ambasadama RS su se nalazili Srbi koji ce samo za njih glasati.
Subota 18.04.2015.12:48
Pa kad je Slobodan izdao Krajinu i ustašše preuzele vlast, sad se može svakoj šuši da daje ovakve izjave i da blati sve što je srpsko.
Subota 18.04.2015.13:05
Слободан Милошевић није издао Крајину.Зашто сада Путин не уђе са Руском војском у Украјину и да присвоји источну Украјину Русији .Па неможе Путин да уђе у суверене државу Украјину и да узима њену територију исто тако ни Слободан Милошевић није могао да улази у суверену државу Хрватску и да узима њену територију .Хрваска је постала суверена држава 25 јуна 1991.год. и све државе света су признале Хрватску и Русија је признала Хрватску фебруара 1992.год. па како онда Слободан да узима туђу територију .Хрватска је постала члан УН 22 маја 19992.год. па како онда да Слободан од суверене државе да узима њену територију .Русија је дала санкције Србији зато што се Југословенска војска није повукла из суверене државе Хрватске па како онда да се Слободан бије са Русијом , САД,НАТО ,ЕУ и УН .
Subota 18.04.2015.13:47
Rusi su uveliko ušli u Ukrajinu, si s Marsa pao bre, čitaj malo vesti, nemo samo da lomotiš ko pokvarena vodenica jedno isto! Novorusija postoji još uvek zato što je brani Putin, a Krajina gu više nema zato što si je branio ti! De si ti branio Srbi sad tamo Srbi više nema! I posle pričaj da nisi izdainik...
Subota 18.04.2015.14:09
слободан неје издо само краине: издо је САО краине ударео санкцие на дрину на нашу браћу у краине у босну издо је српско сараево дао је српску македониу на американци и шипптари дао је приштину на американци и шипптари издо је и нас у србиу јер је рекно ће једемо корење ал неће се преадемо а онда ијако смо победили НАТО чим га притегли одма је потпису што су трађели од њега и пустео НАТО да уће на косово повуко воиску и полициу нашу. отеро је после све наше србе у хаг јер је ОН потписо сарадњу са хашки трибунал. НАТО му обећо да њега неће дира а онда га слаго и пустејо низ воду. мали је овде место колико је он издаица бео. ники са њега не мош се мери.
Subota 18.04.2015.13:28
Чуј ово! Хрват у Бундестагу говори о Србима! Да није смешно било би тужно! Ајде ус-ташо поједи го-вна мало биће ти лакше!
Subota 18.04.2015.13:41
А то да је Вулин обичан изд-ајник, то сами видимо! Не треба нам ус-таша да нам отвара очи! То вама само користи, никако не штети! Довео је толико крватских фирми у Србију, а ти тако о њему!
Subota 18.04.2015.14:52
Tо да је Вулин обичан изд-ајник, то сами видимо! Не треба нам ус-таша да нам отвара очи! То вама само користи, никако не штети! Довео је толико крватских фирми у Србију, а ти тако о њему!
Subota 18.04.2015.16:05
шта год да рекне не слућајте га он је лагач и провокатор подментут од љубеницу усташшу. слободан херои је проворкатор на усташше

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)