Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 05.04.2015.
12:18
Tanjug A
Predsednik grčke vlade Aleksis Cipras posetiće Srbiju početkom maja na poziv premijera Aleksandra Vučića, javlja grčka agencija ANA, pozivajući se na izvor vlade.
Nedelja 05.04.2015.12:31
li, izveštaji američkih diplomata i drugih službenika iz Beograda ukazuju da stanje u Srbiji izmiče kontroli. Naime, Mađarska razvija sve snažnije ekonomske odnose, te imajući u vidu da je sa Rusijom bila decenijama u istom savezu, dve vlade se lakše razumeju. Iz tih razloga Mađarska ne želi da učestvuju u napadu na teritorijalni integritet Srbije. Ekonomska situacija u Srbiji je kataklizmična, a njena podanička vlast nema nikakvu ideju kako da iz haosa izađe. Američka ambasada nije ni profesionalno ni stručno osposobljena da upravlja razorenom Srbijom, a njen sumanuti premijer je, sa svojom pljačkaškom grupom, opsednut otimanjem para, smatrajući da njegovo vulgarno manifestovanje služenja američkim diplomata, predstavlja za njega dovoljnu sigurnost za opstanak na vlasti.
Nedelja 05.04.2015.12:31
Sumanutosti srpske Vlade nema kraja. Njen Vođa nema nikakvu predstavu na koji način može spasiti zemlju od raspada, rasula, gubitka polovine stanovništva u kratkom roku. S a druge strane, Srbi su nepredvidiv narod, koji je već palio američku i nemačku Ambasadu u Beogradu. Bes je danas kod građana veći nego ikad. I potpisivanjem Ugovora o kapitulaciji, kap je koja može da prepuni čašu.I dok Vučić pretvara Vladu Srbije u najgoru javnu kuću, bordel kojim marširaju strani okupatori, u susednoj Mađarskoj, koja je članica Evropske unije, Vlada je donela istorijsku odluku, da svu svoju prehrambenu i energetsku strategiju usmeri u pravcu Rusije. Efekti su već vidljivi. Mađarska je izašla iz recesije i uspela iz svog dvorišta da najuri Međunarodni monetarni fond (MMF).
Nedelja 05.04.2015.12:32
Istovremeno, građani Srbija se nalaze pred sudbonosnom odlukom: da li će dozvoliti da ih Vučićeva vlada satre do kraja, ili će, svom snagom, pružiti otpor nasilju koje traje pune dve godine, a čiji se epilog sprema. Kao i NATO pakt, i Međunarodni monetarni fond, gazi po Srbiji kako hoće. Sva su mu vrata otvorena. Sa još dva velika poverioca (Evropska banka za rekonstrukciju i Svetska banka), MMF drži ruku na dve trećine srpskog spoljnog duga.Prema jednom skorijem izveštaju ministarke Kori Udovički, Srbija će morati "da se oslobodi" čak pola miliona radnika!
Nedelja 05.04.2015.12:34
Nedavno se u Srbiju iz Amerike vratila i odmah sa Dverima započela političku karijeru, prof. dr Jasmina Vujić. Biografija ove žene je zaista impresivna. Od Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu do Berklija u Kaliforniji i mesta dekana koje je tamo imala. Takođe, ova žena već više od trideset godina radi na razvoju nuklearnog programa u Sjedinjenim Američkim Državama..Dakle, žena za svaki primer, što potvrđuje i CIA koja je detaljno proverila kako bi joj pre nekoliko decenija poverila mesto jednog od ključnih naučnika za razvoj američkog nuklearnog programa. Analize CIA-e koje su tada urađene, potvrdile su da je prof. dr Jasmina Vujić, od glave do pete idealan američki čovek i da joj se, shodno tome, mogu poveriti najdelikatniji poslovi.
Nedelja 05.04.2015.12:34
Prvih godina se dr Jasmina Vujić bavila samo razvojem nuklearnog programa u SAD, ali je kasnije od CIA-e počela da dobija i drugačije zadatke koje je takođe radila na najvišem mogućem nivou. Jedan od zadataka je bio i taj da razbije srpsku dijasporu u Americi. Ovo je izvršila inženjerski precizno, tako da od Kongresa srpskog ujedinjenja, jedne od najaktivnijih organizacija Srba u SAD, nije ostalo ništa! Onog trenutka kada se Jasmina Vujić pozabavila njima, ova organizacije se, tako reći, raspala.Koliko je ova grupa jaka, govori i to da su uspeli da zabrane Bugarskoj da u punom kapacitetu koriste svoje nuklearke, a sada aktivno rade na satanizaciji Viktora Orbana, premijera Mađarske, koji je sa Ruskom federacijom potpisao ugovor o revitalizaciji nuklearne elektrane, vredan čak 15 milijardi evra.
Nedelja 05.04.2015.12:35
Dr Jasmina Vujić i njena lobistička grupa pod kontrolom CIA-e, nikada neće oprostiti Orbanu saradnju sa Rusijom i gledaće da u stručnim krugovima izvrše pritisak kako bi se razni „zeleni" pokreti u Mađarskoj pobunili i krenuli u aktivno rušenje sporazuma sa Rusijom.Novi zadatak koji je od CIA-e dobila Jasmina Vujić, je da se u Srbiji uključi u aktivno bavljenje politikom i to u okviru takozvanog „patriotskog bloka", kako bi omogućila Americi da ima uticaj na desnu političku scenu.Ona je taj delikatan zadatak uspešno izvršila, i to tako što već nekoliko godina parama CIA-e finansira rad Pokreta Dveri, a za uzvrat su Dveri u Srbiji o njoj gradile sliku dobroćudne žene i velikog srpskog rodoljuba.
Nedelja 05.04.2015.12:37
Takođe, Dveri su insistirale i na tome da prof. dr Jasmina Vujić bude jedan od potpisnika takozvanog „Božićnog proglasa", kojim je započeto formiranje koalicije DSS-Dveri, a što je omogućilo potpunu legalizaciju političkog uticaja ove žene na srpskoj političkoj sceni.Posebno je interesantno da se koalicija DSS-Dveri navodno zdušno zalaže za saradnju Srbije sa Rusijom, a u svojim redovima, i to na najistaknutijem mestu, imaju visoko rangiranog agenta CIA, koji već decenijama direktno i vrlo otvoreno radi protiv interesa Rusije.Dr Jasmina Vujić je svojim radom za CIA do sada oštetila Rusiju za više milijardi evra, time što je potisnula rusku nuklearnu tehnologiju iz brojnih država Istočne Evrope, i to joj ruski FSB nikada neće oprostiti.Uloga ove žene je veoma mračna i očito će u narednom periodu ona biti proglašena za jednog od predvodnika „nacionalne opcije" u Srbiji, čime će Amerika biti sigurna da za nju radi i vlast, ali i najveći deo opozicije!Što bi rekao Đuro Čvorović, iz legendarne Kovačevićeve komedije „Balkanski špijun": „CIA, snajka, CIA!Upropastili su pola sveta!"

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)