Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 29.03.2015.
11:02
Globus.hr A
"Da nije bilo Tita, Jugoslavija bi bila obnovljena kao monarhija s jakim pročetničkim elementima, a Hrvati bi bili potčinjeni kao nacistički kolaboracionisti". To je krajem prošlog veka govorio Franjo Tuđman, nekadašnji predsednik Hrvatske, piše zagrebački nedeljnik "Globus".
Nedelja 29.03.2015.12:19
Da nje bilo tog vampira bilo bi danas par miliona Srba vise. Imali bi svoju drzavu i nebi nas vodili njegovi nasljednici i sinovi udbasa cije su ruke okrvavljene stotinama hiljada Srbski mucenika. Takozvani ustanak su pokrenuli poslije Srbskog ustanka protiv usrasa da bi im omogucili i pomogli u unistenju Srbstva.
Nedelja 29.03.2015.12:22
Bilo je Hrvatske i pre i posle Tita, a bilo je Hrvatske i nakon Miloševića i Šešelja i njihovih sumanutih planova. Više od RH me zanima kako mu je palo na pamet da otera Nemca i dovede Bosanca u Vojvodinu, a opet s druge strane, u njegovo doba smo imali Dan ustavnosti, 25. februar (1974.), dan kada smo definisali granice Vojvodine. Te granice naravno nisu na svom mestu i treba ih vratiti na Savu i Dunav, ali imali smo makar od čega krenuti. Onda je došao onaj heroj što je Stambolića bacio u kreč i Bracika da baš ne bi bilo da samo Kosovari i Srbijanci ruše Vojvodinu, usledila je zamena Kosova za Vojvodinu u okviru Srbije, Paastor, Čanak, Kostreš, Pajtić i ostali koji sede u Banovini, a na platnom spisku su u Nemanjinoj...
Nedelja 29.03.2015.12:37
Da nije bilo tite nebi moj komsija umro u njegovom zatvoru. Nesrecnik je par godina poslije rata sreo partizanskog oficira koi je licno njegovu trogodisnju cerkicu, zajedno sa ostalom Srbskom djecicom skuva u kazanu i posluzio kao jelo njihovim zarobljenim majkama. To je cinio kao pripadnik hrvatske vojske 1941 da bi ga na kraju rata tito proizveo u partizanskog oficira i postavio kao zapovjednika u gradu koi dobro poznaje. nesrecni otac ga je ub.o kad su se sreli. Komunisticke vlasti ga osudjuju na robiju gdje i u.mire.
Nedelja 29.03.2015.12:56
Da nije bilo tite nebi bilo pljacke ,silovanja, u.bi.janja , odtudjuvanja imovine Srbskim porodicama , koje je trajalo do blize sezdeseti godina. Do sedamdeseti godina proslog vijeka jedini "tajkuni" u bivsoj jugoslaviji su bili partijski funkcioneri, udbasi i njegovi oficiri. Davani su im stanovi i imanja oteti od imucniji gradjana. Blagostanje koje pominju bivsi Srbi i ostali ostrasceni Srbomrsci na ovom sajtu za narod se pocima desavati krajem sedamdeseti kada je pocela kampanja nekontrolisanog trosenja zapadni kredita.
Nedelja 29.03.2015.13:29
Da nije bilo tite nebi bilo A. P. Kosova i A.P. Vojvodina. Nebi Srbima bio otet dio Srbskog Vojvodstva i poklonjen hrvacanima. Nebi bilo izmisljeni nacija i republika koje su nastale na Srbskom etnickom i istorijskom teritoriju koji je ociscen od Srbskog naroda zahvaljujuci dobrim djelom titinim partizanima. Nebi bilo preseljavanja Srbskog stanovnistva iz Bosne i Hercegovine, hrvatske u srbiju. Te "seobe" hrvatska demografija biljezi kao i popisi u Bosni i Hercegovini (naravno pravljeni da se umanji broj Srba) ali nigdje ne biljezi ni jedan popis u Srbiji. Izgleda da su se te stotine hiljada Srba dam/aterijalizovale kao u ostalom i danasnje izbjeglice sa Kosova i Metohije, hrvatske i bosne.
Nedelja 29.03.2015.14:19
Zbog svih zl/ocina koje je pocinio mi moramo maknuti tu lesinu iz "kuce cvijeca" i prestati bacati novac na njeno odrzavanje.
Nedelja 29.03.2015.16:39
To sto su i kako stradali pod ruskom represarijom pocinjeni narodi od Poljaka do Bugara je za nauk celom covecanstvu (rusofili su prvi pobegli na Zapad za boljim zivotom - a danas ni da prismrde na gastarbajtsku rabotu u Rusiji ) . Te teske komunjare nisu prezale ni da svoj narod zaviju u crno - do dana danasnjeg
Nedelja 29.03.2015.16:56
max-u ..... ---- 8. decembar 2006. | 16:44 Indijansko pleme Seminole sa Floride saopštilo je da će za 965 miliona dolara preuzeti poznati ugostiteljski lanac Hard Rock Cafe, koji uključuje i ogromnu kolekciju originalnih predmeta iz istorije rokenrola.
Nedelja 29.03.2015.17:27
Poslije gluposti i pohlepe Kralja Aleksandra da ih uopšte primi u krilo, Tile je završio posao kao veliki majstor, dao im je državu nastalu na srpskoj krvi !
Nedelja 29.03.2015.17:30
tačno tako... kralj započeo - ćopavi dovršio... Zaključak - Da nije bilo debilnog kralja - ne bi bilo ni hrvatske....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)