Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Nedelja 22.03.2015.
11:08
b92.net A
Nekadašnjem voditelju i portparolu Protivterorističke jedinice Radomiru Počuču, koji je pristupio proruskim borcima u Ukrajini i koji je zarobljen, na osnovu dokaza preti streljanje. To mu je rekao Dejan Berić, srpski dobrovoljac na ratištu u istočnoj Ukrajini, koji je objavio snimak uhapšenog Radomira Počuče i uhapšenog Vladimira Stanića, a kojeg je Počuča, navodno, trebalo da likvidira.
Nedelja 22.03.2015.11:23
Nije dzabe neko davno zapisao "CCCC - samo sloga... " video je koliko su Srbi slozni. Jednostavno sramota!
Nedelja 22.03.2015.11:29
Jajare. Igrali se malo rata i pozirali za Fb. Eto, to su vam te junačine koje ste dizali u nebesa zadnjih nekoliko meseci.
Nedelja 22.03.2015.11:39
Njima je vaznije da se medjusobno istaknu,da budu centar paznje,heroji.Vise vremena provode na fb nego na ratistu (naravno ne svi).Rat nije igra.A ne cudi me da iza svega ovoga stoje neki iz vrha Srbije,da likvidiraju Berica posto je previse iskreno pricao o njima.
Nedelja 22.03.2015.12:40
Tu se ocito radi na ruzenju Srbski dobrovoljaca i pokusaju da se na taj nacin spreci daljnji dolazak. Ceme snimak na internetu? Ovaj mladji momak odlazi da radi u Francusku (na fizicki rad ) sa laznim pasosem koi prolazi sve kontrole i zavrsava na ratistu? On je tu kao neki svijedok pokajnik koi cas treba a cas netreba da likvidira nekoga. Ruzna prica u koju su ocito umjesane neke" sluzbe". "Nase" obavjestajne sluzbe su jos iz vremena udbe sklone koristenju sitni kriminalaca a i odavno su inficirane stranim sluzbama. Zao mi je casni momaka koi su sa iskrenim srcem nasli otisli da se bore i nasli se u toj prljavoj igri.
Nedelja 22.03.2015.12:50
Upravo tako, oni koji su pošli iz časnih razloga nisu se slikavali za fb. i hvalili kako su pobili mnogo Ukra kao ova vucibatina od snajperiste.. Ali kada se to napiše na portalu odmah smo izzdajnici, uslijede psovke, a niko ništa od njih argumentovano ne napiše.. e to je problem ove imperijalističke mreže iinterneta, široko je dostupan...
Nedelja 22.03.2015.13:49
Njima je vaznije da se medjusobno istaknu,da budu centar paznje,heroji.Vise vremena provode na fb nego na ratistu (naravno ne svi).Rat nije igra.A ne cudi me da iza svega ovoga stoje neki iz vrha Srbije,da likvidiraju Berica posto je previse iskreno pricao o njima. Najbolje bi bilo da je dostupan samo tebi?
Nedelja 22.03.2015.14:23
Pronašao si se u nečemu što tebi nije upućeno. Kako god da okrenem simpatičniji mi je Počuča nego neki snajperista koji likuje nad vezanim čovjekom.. Mislim da je snajperista lažov...
Nedelja 22.03.2015.12:37
Izvesni nalogodavac je izdao naradejenje, onaj prvi je potvrdijo celu pricu ! Ekipa koja se zaklela(!).......Mora da izvrse istragu ukoliko je " Glavni Kriv za dogadjaj iz 2000-godine ! Po svemu sudeci " Misterija " se odvija !
Nedelja 22.03.2015.12:46
E sada da je i neko planirao da ide u Donbas odustaće od toga... Taj Dejan snajperista je umišljeni Vasilij Zajcev ili Simo Hejhe je obična vucibatina i ovako snimanje je sramno.. naravno da se neće objaviti bilo šta što je protiv umišljenog snajperiste.. uglavnom bruka nad brukama..
Nedelja 22.03.2015.13:48
Vi koristitte reci ko vucibatina itd.....u prethodnim vasim komentarima nijesam zapazijo takvu vrstu reci !!! Kritikujete na primitivan nacin " eksponiranje" i samo zbog toga vredjate Coveka koji je Otisao da brani Civile od Opasnosti Naccissticke !!!!!! + Dejan Beric Heroj je bijo zarobljen od ukre.........Odlikovan za svoju neprekornu Profesijonalnost..........Odlikovan izmedju ostalog za vrhunske snajperisticke vreline..........+ Ja vas pitam a i sve druge " Zasto ste tako bolesno ljubomorni "?
Nedelja 22.03.2015.16:36
Bas smo se lepo zabavljali i naidje neki ajvan i prekide film. Od gospodina Pocuce je pokusan u pojedinim medijima da se napravi neki novi srpski Robin Hud, koji je otiso u Darkvud na nahrani gladne a malo da drpne od bogatih. Kad ono umesto u Darkvud Pocucu *eznu pa ga siknu u "Novo Rusiju. Nagledali smo se fotografija i naslusali bajki, vise je palo ukrajinaca od srpske ruke nego od svih ostalih "Djulu ratnika". Pisani hvalospevi razvijana Srpska trobojka, na ovom portalu su dolazili razni truli eksperti pretili Ukrajincima Ruskim gasom i zimom naravno i Srpskim borcima. Kad ono pet Srba osniva Puk i oni petorica oce da se Uniste ko ce da bude komandant ladje. Nista cudno nije u ovoj prici, jedan je samo ispao pametan pa dvojicu jurisnika prijavio nekom slicnom njima i eto sledbuje hapsenje junaka mnogih stranica i uzvisenih clanaka. Danas Srpskog "Dzems Bonda" ispituju u baraci na slomljenoj stolici u novo nastaloj truloj Drzavi Novo - Rusiji. Ispituje ih "brat" Srbin koji im prica da ih ceka "metak" mozda i u potiljak, da sve ovo nije smesno bilo bi zalosno. Nevidim mnoge ratne eksperte da komentarisu svoj slom u prognozama ali me i ne cudi nisu imali obraza i casti ni tad, nemaju ga ni sad.
Nedelja 22.03.2015.17:46
Gde si najveca gluperdo portala? Nema te odavno, verovatno si smisljao tekst, koji ti uvek lici na buncanje pijanog majmuna! hahahahahahahahahahahahahahahahahahehehehehehehehehehihihihihihihihihi!!!!!!!!!!!
Nedelja 22.03.2015.18:56
Ko je gluperda pokazalo je vreme i dogadjaji koji su se dogodili, veoma mi je drago da ste ovde mogli da iznesete sve svoje gluposti i prognoze koje vam ni pas u maslu nebi pojeo. Pogledajte samo sad vase junake sa bojnog polja kako junacki optuzuju sami sebe, mala im bila Srbija pa su otisli u Rusiju da pokazu svu svoju pamet iflozofiju, navodno boreci se za neku nepostojecu samo njima znanu Novo-Rusiju, ispada da su se borili ko ce vise alkohola da izdere i ko ce pre sa bojista da pobegne. Ispada da su vasi junaci sirili zastave sam 200. kilometara od linije fronta da bi vi mogli da balavite na raznim portalima i da se glupirate sa takvim glupostima gde ni svog smrdljivog imena ni prezimena niste smeli da stavite vec se i danas krijete iza Staljina i njemu slicnih maloumnika.
Nedelja 22.03.2015.17:05
Čini mi se da celaa ova priča ima samo jedan cilj:baciti ljagu na časne ljude koji su otišli da pomognu svojoj braći u nevolji.
Nedelja 22.03.2015.18:48
ovaj decko desno sve priznao..svaka cast..a ovaj Pocuca g.o...n.o jedno smrdljivo...sramota jedna..zatvorio bih ga da ne vidi dan 20 godina... Deki svaka cast tebi...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)