Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 17.03.2015.
14:23
Tanjug A
Nedavni pokušaji da se prekroji istorija Drugog svetskog rata i uloga Rusije u njemu nisu ništa drugo nego cinične laži čiji je cilj da se naša zemlja liši statusa pobednika, izjavio je u utorak predsednik Rusije Vladimir Putin.
Utorak 17.03.2015.14:34
Zlocinacka nemacka mora da plati odstetu svim zemljama koje su bile pod njenom okupacijom i koje su pretrpele Najzlocinacko Masinu Za Ubbijanje........"Nemacku ". Kad pocnu grcima da placaju i kad se nastave tuzbe..........taj preostali zlocinacki sljam.......danasnja nemacka..........Nikada vise iz dugova izaci nece !!!!!!!! Ako grckoj duguju izmedju 269-360 milijardi onda koliko duguju tek Russiji i Srbima ? Postavlja se pitanje: koliko duguju usstasse za genocid nad Srbima !!!???
Utorak 17.03.2015.14:44
Nemacki kukasti krst je bombardovao Srbe 3 put u 100 godina, poslednji put 98/99.........Kad smo se branili od terorista !!! Mozete li to da zamislite..........posle 1 sv.rata......posle nevidjenog genocida i razaranja 2.sv rata..............nemci su se osudili da bombarduju opet.........? Naccista Sreder Spd !............kojeme njegov naccisticki caca pade ko soldat vermahta, a on nasledijo gene pa nastavio ! Ta koplilad, te monstruozne ubbice hladn okrvne, njima ide najvise u prilog demonizacija i Srba i Russa !!! Taj Sljam fasi8stiucki neoprani, sada sankcionisu Jedinu Zemlju koja je uz Ogromne Zrtve + Spasila Covecanstvo + 11 miliona civila+15 miliona vojnika............ +Russijo Tebe Covecanstvo Duguje Vecno Postovanje +
Utorak 17.03.2015.14:51
Zamislite kako je Srbski Narod Napadan...........Sa svih strana........arbanasi-ss skenderbeg...........bosljaci-ss handzar...........madjari-SS Hunyadi...........krvati-ussrasse...........bugari- SS (Bulgarisches Nr. 1)............milogorci-zelenasi drljacevci/ravni usstassama..............rumuni-SS (Rumänisches Nr. 1)..............slovenci-Slovenia, SS-Oberführer Adolf Wagner, 1944–1945................. + Sa svih strana +
Utorak 17.03.2015.14:56
Krenuli su svi zajedno Na Russiju..........Iznenada.........Svi ukljucujuci balticka plemena letonci i onaj drugi sljam estonci-litvanci.........I svi se smrzose u stalingrad...........300.000 hiljada zarobljenika naccisticke vojske............ Postavlja se pitanje: Kako je ikada smeo taj bagljivac flekavi gorbacov da napusti nemacku ? Zato ih sada i napadaju, ta nemacka pascat, da su baze jos na pravom mestu i hiljade tenkova, nebi ovako lajali preko ograde !!!!!!!!!!
Utorak 17.03.2015.14:59
Istina strasno boli, bolesno susedno pleme koje pliva preko ramena u krvi........Kad se okrene ploca na Svetskom Stolu..........Imate da platite.............+ Za Svaku Zrtvu +...........usstasse zasto ne kopate ?..............Kostur i zubi ne propadaju, sta se plasite, ubbicce krvave ............A
Utorak 17.03.2015.15:05
Svako ko se ikada..........Ikada....... ogresijo nad Srbima..........Russima.........Jevrejima...........taj ce biti uhapsen i poslat u gulag sibirski !!!! Sta vi uopste mislite, da ce agresija nad Russijom ostati nekaznjena, ima da budu puni centri Sibirski............Sve nato vojnici, oni koji prezive, oni koji su dali zivot za bankare i rotsilde itd...........Oni su polozili svoje smrdljivo postojanje za Novi pokusaj..........................Drang nach Osten !!!! I opet se ti paraziti skupljaju, al oviput zadnji put !!!!!! + Trazimo Pravdu koju nijesmo dobili..........Trazimo Nasu Zemlju koju su naccisti zauzeli/ndh/uck-handzar !!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)