Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 12.03.2015.
09:51
Tanjug A
Članovi Vlade Srbije, predvođeni premijerom Aleksandrom Vučićem, u četvrtak ujutru odali su poštu i položili venac na spomen - ploču u dvorištu vlade gde je 12. marta 2003. godine ubijen premijer Zoran Đinđić. Vučić je položio venac na mestu ubistva.
Četvrtak 12.03.2015.09:57
????????? Postavljaju stranim spijunu venac......sa drzavnim udarom su dosli na vlast i drze Srbe pod okupaciju ?????????????
Četvrtak 12.03.2015.10:05
5 okt. prokleti je izbacijo ceo izdajjnicko-prodani sljam koji radi dan i noc protiv Srba......Da nije bilo 5 okt......nebi povukli tuzbu protiv nacci-nato.....nebi se setali umnobolni sidasi kroz Ponosni Srbski Beograd.......nebi se Vojska unistavala........nebi odustali od vracanja vojske i policije na Srbsko Kosovo......nebi bilo ucenjivanja i kredita od vampira zapadnih.......nebi izrucivali i hapsili Srbe koji su branili Narod od povampirenih usstassa-ballija-arbanasa..........Nebi se raspala + Slavna SCG......Nikkada +.........Taj 5 oktobarski zarazeni sljam je kriv po svim tackama optuznice.......Zavera protiv Naroda Srbskoga.....Sa ciljem da ga kompletno uniste ! + Boze Milostivi Oslobodi nas te bolesti koja je nas napala i preti nam unistenju + +Tvoj Krsnonosni Narod Srbski +
Četvrtak 12.03.2015.10:36
Koliko je metaka ispaljeno? jos se ne zna????? Ko stoji iza ubistva? jos se ne zna! Sta se zna? Zna se da svi oni koji su bili u vlasti posle Djinjdjiceve smrti kao i ovi danas na vlasti pocevsi od Zorana Zivkovica pa do Aleksandra Vucica, nisu ucinili nista kako bi se otkrila istina do kraja a to je: ko stoji iz tog ubistva. Ali to je donekle i logicno jer ako se to pretvori u prostu pricu izgleda kao da je "neko" dosao, usmrtio Djindjica jer nije bio poslusan i na njegovo mesto postavio mnogo nesposobnije ljude ali mnogo poslusnije koji su dobili naredjenje da prikriju pozadinu ubistva. I kako tad tako i sad, nista se nije promenilo.
Četvrtak 12.03.2015.10:55
Gospodin Zoran Djindjic je dao zivot za Republiku Srbiju! Tih, vredan, kulturan, inteligentan! Covek koji se borio za promene, za srecu, za mlade, za bolji zivot. Danas se obelevaza 12 godina od smrti, dok dana je krenuo da zagrli cerkicu i sina, ali...nazalost nikada nije stigao :(
Četvrtak 12.03.2015.11:58
Danas se navrsava godisnjica smrti TUTORA Zorana Djindjica,stranog placenika, Hochstaplera, Izdainika. Covek,koje se u vreme NATO agresije nad Saveznom Republikom Jugoslavijom zalagao da " drzava mora biti bombardovana toliko dugo dok god Slobodan Milosevic ne potpise". Covek koji je za kratko vreme opljackao i ojadio Srbiju ostavisi posle njegove smrti preko 180 Mio. Euro, apartman u Becu ,privatan avion u Zürichu, vlasnik je bio nekoliko firme u Nemacku poput Pforzheimu i Dortmundu. Covek,koji je na najgrupsi nacin dva puta krsio Ustav Savezne Republike Jugoslavije, prvo ILEGALNO izrucio Predsednika Slobodana Milosevica u Haag potom ILEGALNO i zajedno sa MACKAREM Vojislavem Kostunicem izbrisao Saveznu Republiku Jugoslaviju. Ali sve to nije mogao da ucini,da nije tada dobio ovlascenje blesavog naroda, koji je PUCEM 5.oktobra njega u njegove izdainike doveo na vlast.
Četvrtak 12.03.2015.12:03
ma koji narod ? Kad je narod odlučivao o bilo čemu ? Kupili su vojne i policijske glavešine i završili priču.... kakav crni narod....
Četvrtak 12.03.2015.12:17
ђинђић је плаћеник Вашингтона како би се скинуо Слободан Милошевић а онда окупација Србије.ђинђић је исто као Порошенко и Кличко. ДС су плаћеници запада .
Četvrtak 12.03.2015.19:13
Ja sam ponosan zato sto su ga koknuli na moj Rodjendan!Kao drugo sta je to on uradio za Srbiju osim sto je idao Zemlju i radio po americkom i njeamckom Nalogu??!!!
Četvrtak 12.03.2015.11:49
jel postoji bre neko dno u koje će ovaj debil konačno da udari i da kaže - NE ?? Kolike su to pare u pitanju kad trpi ovolika poniženja ? Da li STVARNO postoji takva suma ? a na sve to - ima i decu ? katastrofa....
Četvrtak 12.03.2015.15:30
Bratski, plaćenik plaćeniku polaže vijenac ! Interes i samo interes, naravno lični, ni u kojem slučaju nacionalni ! Mislim da ni ovaj pokojni nije radostan da mu ovaj sadašnji polaže vijenac....što sve govori o ovome ši/ptaru, bivšem bulevaru Ratka Mladića....tip je spreman na sve, džon obraz ! Nego, da si ti meni živ i zdrav Bratski.....polaganja vijenaca...bit će još !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)