Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
26
Četvrtak 05.03.2015.
08:42
blic.rs A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić gostovao je u utorak uveče u emisiji Upitnik na Radio televiziji Srbije gde je između ostalog govorio i o društvenim mrežama. Njegovo objašnjenje zašto nije aktivniji na ovim platformama ostaviće vas bez teksta.
Četvrtak 05.03.2015.08:52
Moj narode koga si izabrao ? Nepogrešivo kao i uvek najgore od najgorih . Dokaz za to su pre svih Vučić i Nikolić .
Četvrtak 05.03.2015.08:59
pa druze,ovaj se javno zakleo u Boga,da ce da brani KIM.narod mu poverovao,a on reko pa poreko,ne plasi se taj Svevisnjeg.nije svestan kazne.
Četvrtak 05.03.2015.09:38
Народ Србије није изабрао Николића за Преседника Србије.Унапред се знало ко ће бити Преседник Србије и које ће странке бити у Скупштини Србије. САД су у 16 часова честитали Николићу на победу за Преседника Србије значи унапред се знало ко побеђује.Сада нико ништа не пита народ шта хоће и шта жели већ Србијом диригује Вашингтон и Брисел . Зашто 2000.год. није био други изборни круг. Па САД су знали да ће СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ обавезно победити у други изборни круг јер би РАДИКАЛИ гласали за Слободана а не за ДОС .ДОС је био од 18 странака и добили су 2,2 милиона гласа а сам Слободан 1,9 милиона гласа а РАДИКАЛИ су добили 550 хиљада гласа значи Радикали би у други изборни круг гласали за Слободана и тако ДОС неби дошо на власт .Србија је од 2000.год. колонија Вашингтона и Брисела.
Četvrtak 05.03.2015.09:50
pokret otpor je najvise izmanipulisao narod.svuda su po srbiji lepili plakate "gotov je"ko je to finansirao?usa naravno dok sloba nije ni reagovao omamljen vlascu i svojom vesticom babom,
Četvrtak 05.03.2015.09:56
Слободан Милошевић је био миран,културан и борио се за мир уопште није желео рат као Шешељ који је узео пушку и отишо да ратује.Сада Путин исто не жели рат као Обама већ Путин жели наћи неко мирно решење да не гину невини људи и деца .Слободан и Путин се боре да победи ПРАВДА .Зашто Проруси у Доњецк Републику носе слику Слободана Милошевића па носе зато што је Слободан био против ширења фашиизма ка истоку .
Četvrtak 05.03.2015.10:04
izdade krajinu i narod postrada golemo.nektede da prihvati Z3 i nastade egzodus.ne poslusa generale da napravi blic-krig na KIM i unisti tzv ovk,nego ginuse svakodnevno milicajci ki glineni golubovi.blokada na drini...jedino sto je uradio dobro je 89-te kad ukide autonomije...ali nije sloba samo kriv za KIM i krajinu...to je grobar ludi kralj najvise kriv, pa onda srbski komunisticki sljam 74-te sto cutao kad nam komadali srbiju..jedino je tada od srbskih intelektualaca dr kostunica bio protiv...to je bila hrabrost u ono vreme kod ustas/kog broza..
Četvrtak 05.03.2015.10:16
Ти си недоказан и поново ћу писати исте реченице али ти нећеш разумети уопште. Као прво ако је Слободан издајица онда је и Путин издајица. Зашто сада Путин не може источну Украјину ( Доњецк Републику ) да узне и присвоји Русији. Не може Путин да узима од суверене државе Украјине њену територију исто тако ни СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ није могао од суверене државе Хрватске да узима њену територију. Хрватска је постала суверена држава 25 јуна 1991.год. а Срби из Хрватске нису желели да живе у државу Хрватску па су створили 19 децембра 1991.год. Српску Крајину али не може Слободан да узима од суверене државе Хрватске њену територију.Европска заједница је признала Хрватску 15 јануара 1992.год. Русија је признала Хрватску фебруара 1992.год. Хрватска је постала чланица УН 22 маја 1992.год. значи суверену државу Хрватску су бранили САД ,НАТО ,ЕУ ,УН и РУСИЈА. Русија је дала санкције Србији 1992.год. зато што се Југословенска војска није повукла из суверене државе Хрватске значи и Русија је бранила Хрватску. Понављам ти још једном ако можеш да сватиш.Као сада што Путин не може да одвоји Доњецк Републику и да је присвоји Русији исто тако није могао ни Слободан Милошевић да присвоји Српску Крајину Србији.Вама се испунила жеља и скинули сте СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА и како сада живите.Испунила вам се жеља и скинули смо и Комунизам . Ма све жеље што сте хтели добили сте.
Četvrtak 05.03.2015.12:26
опет лагаш гомно усташшко. хрватска је постала призната тек на 1992.годину. дотле је слободан имо више од године дана да поапси туђмана и месића и освои загреб ако треба. па месић данас каже да му никад неће бити јасно што то није урадео. месић данас каже да се уплашео страшно кад је дошо у београд и он и тућман јер је слободан имо уставно право да га уапси ко терористу 1991.годину. па слободан је за туђмана имо само најдобре комплементе и брнуто и заједно са њега је направео велику хрватску у комунистичко усташкке границе. заједно са њега је протеро сви срби из хрватску са нож у леђа и неје им дао да се бране. хрвати и шипптари који никад ники победили нису у историју су победели нас који смо сами добивали највеће војне силе на цер и колубару. мрш гомно једно надби гомнима комуњарским и устташким!!! мрш!!
Četvrtak 05.03.2015.10:23
Хрватска је прихватила Z - 4 док истовремено Книнско руководство није ни желело примити план од 53 странице и неколико анекса,а Милошевић је исто одбио.А зашто је одбио ? Зато што применом начела плана Z - 4 сигурно би резултирало преиспитивањем статуса Косова,Војводине и Санџака,односно могућем рестаурацијом аутономних покрајина и тежњама ка независности што би неминовно водило детронизацији.
Četvrtak 05.03.2015.12:18
то му неје сметало да укине аутономију косова по наредбу ЦИЕ да инклистира на рат и што више уништи србиу. де је слободан бранео срби више нема срби!! усташше мрш из србиу!!
Četvrtak 05.03.2015.12:22
И Гадафи је бранио Либију али сада је Либија окупирана . И Садам Хсеин је бранио Ирак али и Ирак је сада окупиран.И Виктор Јануковуч је бранио Украјину али је сада и Украјина окупирана .САД и НАТО су најачи на свету и раде шта им је воља,Бомбардују кога хоће и нико им ништа не може.УН су у рукама САД и НАТО.Нико не може да тужи и да суди на САД и НАТО.
Četvrtak 05.03.2015.12:40
само знаш да лупеташ минуси и плуси и глупости. гадафи је радео за америку и хусеин и милошевић. то свако зна сем тебе. једино што је разлика је што они несу упропастили своје земље као милошевић. милошевић је гледо само свој џеп. гадафи је на свој народ трошио милиарде а милошевић је од нас покро милиарде уз помоћ америку их изно из земљу. једи гомна
Četvrtak 05.03.2015.10:28
Кривиш СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА за проблеме у Србији.Одговори ти мени дали је Гадафи крив за рат,санкције и бомбардовање Либије ??? Одговори ти мени дали је Садам Хусеин крив за рат,санкције,бомбардовање у Ирак ???? Одговори ти мени дали је Асад крив за санкције,инфлацију,бомбардовање и гладовање у Сирији ???? Дали је Виктор Јанукович крив за рат,санкције,гладовање у Украјини ???? Ни један Преседни тих држава није крив већ су криви САД ,НАТО и ЕУ који желе све државе свето под своје ноге .Испунила вам се жеља и скинули сте СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА и сада живите као у рају.
Četvrtak 05.03.2015.11:12
Брате мили баш си смешан.Па одговори ти мени где се сада налази ћерка Путина и шта ради .Деца Путина се налазе у Холандији у Вили и уживају дебело.Шта раде три сина Шешеља ??? И они уживају у Вилу коју је Шешељ направио .Сва деца свих политичара уживају сва права и живе као у рају.Да си и ти неки политичар исто би и твоја деца уживала сва права и само би певали .Деца Гадафија дали уживају или пате ??? Исто уживају јер све имају што им душа воли.
Četvrtak 05.03.2015.11:26
Комуњари су лоши......комуњари су лоши......СССР је била Комунистичка али су први освојили Свемир и комунистичка СССР је била Војно најача на свету. Комунистичка СССР је била индустријско најача на свету . Кина као комунистичка па је освојила Свемир и Војно и индустријски је међу најаче државе на свету.Није важно дали је нека држава Комунистичка или Капиталистичка већ је важно да буде самостална да буде саме себи газда и какав је газде те куће.САД је капиталистичка али они су највише задуженија држава на свету и сваки дан штампају доларе.Немачка је капиталистичка али и Немачка је дужна 185 милијарди евра .Француска је капиталистичка али и Француска је дужна зато запад жели рат како би се отписали стари дугови.Није важно дали је нека држава комунистичка или капиталистичка већ је важно какав је газде те куће и дали има слога у тој кући.
Četvrtak 05.03.2015.12:42
први су освели свемир ал су пре тога побили милиони своји најпаметнији људи да би владали исто ко и тито твој и слободанов идиол. само што руси има 150 милиони а ми смо остали на 6 милиони због тавки гомна ко што си ти.
Četvrtak 05.03.2015.12:21
КРИВИ СУ! гадафи је био амерички човек којуг је поставила ЦИА да сфргне либиског краља да би добивали нафту. због гадафиа америка је добиала нафту на рецку од либиу и кад је дуг нарасто на билиони и гадафи тражио новац онда су га потепали. исто тако су садама довели да ратова против хомеиниа и кад је почо им смета пустели га низ воду. слободан је најгори од њих јер је једини агент ЦИА који је упропастео СВОЈ народ. а ти си ћубре устташко само ти пиши овде коментари на крају ће изедеш све што си искењо гомно једно усташшко пу јбо те туђман
Četvrtak 05.03.2015.12:28
каку везу има путин са слободана буддало једна има везу ки наполеон са тебе. идиоотте један ретродирани. путин је сам добио американци освојео све што је тео руси су задржали власт и народ де год су се борили а тамо где се борио слободан нема више ни срби ни србију буддало даби буддало
Četvrtak 05.03.2015.12:50
а куј финансиро смену од коштуницу??? куј финансиро смену од тадића??? куј финансира ацу вучића??? америка!!! ако су сменули тадића за вучића шта то по тебе значи да тадић неје радео за њи??? сви су радели за њи и сменули су слободана као и остали кад им више није требо. али је слободан први направео курс који ће србија да иде а то је НАТО бато којем је шатро пружо отпор а овамо на крају радео СВЕ што су од њега тели. од највећу мућу бре понизио нас бре да нас шипттари и хрвати добиу. иди укуцај највећи порази у историју света ће нађеш заједно са битку код саламомине и колубару што је један од највећи порази у историју јер је мала србиа добила велику аустроугарску. и после дође слоба херои и пукнемо од хрвати и шипптари. пу!!
Četvrtak 05.03.2015.09:59
Председник, мртав хладан каже да страни центри моћи држе све конце у нашој држави и могу да мењају власт како им се прохте. Дословно, "да ли заиста верујете да осим у десетак земаља у свету ..... центри не могу да ураде шта год хоће". Значи, да гасимо светло?
Četvrtak 05.03.2015.12:32
значи да вас усташше погасимо свуде. комуњарски и устташки наследници владају на србиу: слободанова школа: вучић дачић вулин усташшка школа: чеда тадић чанак сви заедно једу и пију и друже се јер су заједнички у тепању срби
Petak 06.03.2015.21:03
Dobro da ga nisu pitali da posalje hotmail i verovatno bi reko da je posta zatvorena.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)