Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Utorak 03.03.2015.
12:33
Tanjug A
SAD planiraju da pošalju oko 300 vojnika u Ukrajinu u periodu od marta do oktobra da bi obučavali ukrajinsku vojsku, što se može videti na osnovu tendera za pružanje logističkih usluga vojnicima koji je objavljen na veb sajtu američke vlade.
Utorak 03.03.2015.13:49
САД је крив за сви ратови у свет. да нема САД не би био ратови. да нема САД не би било издаице као што је порошенко, кличко и наивећи од сви ја слободан милошевић кој сам продо сви срби за амерички долари
Utorak 03.03.2015.14:10
Сад ћу ја да браним Слободана исто како га Мики брани - здушно, ватрено и надасве аргументовано. Пази сад: - Лажеш! Све лажеш! Све што си написао лажеш! Зашто лажеш? Зашто толко лажеш? Зашто си толки лажов? Зашто си ДЕБЕО ЛАЖОВ? - Онда иде празна парола и флоскула: Слободан Милошевић је српски херој! - А затим следи ласцивна музичка нумера са лажног профила "Зрењанин": youtube.com/watch?v=9mGZlD-O2_g Ко нема стомак да слуша, ради се о неком скарадном поређењу између Милошевића и Карађорђа... ево већ ми је мука! - Онда идемо мало на агресију: Само ти на мене рокај минуси а на тебе плуси, уста те смрдљива, ал истину немож сакријеш, Слободан Милошевић је српски херој! - Онда мало патетике: Ете, испунила ви се жеља, скинули сте Слободана, сад је Србија роб на НАТО, САД и ЕУ. Слободане нек ти је лака земља. - И враћамо се на почетак: ТИ СИ ДЕБЕО ЛАЖОВ! Занимљив неки лик, а? :D
Utorak 03.03.2015.14:28
лагам лагам и лагам све друг пасуљ ја све лагам!!! мене је бре посо да лагам! једино нисам слаго кад сам реко ники неће вас бије јер вас стварно није туко нико него сви. и кад сам рекно да ће једете корење а нећу се предам ту сам рекно мало истине јер сте јели корење и даље ги једете. то да ме се присетите понекад.
Utorak 03.03.2015.21:05
А ма није вам се свиђао СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ и ви сте га скинули а довели сте ДОС на власт довели сте демократију и сада сте презадовољни са својим животом .Није вам био добар ни Комунизам и скинули смо Комунизам а дошо је Капитализам ма све жеље су вам испуњене све оно што сте тражили то сте и добили .ЖИВЕЛА ДЕМОКРАТИЈА .
Utorak 03.03.2015.22:40
Ама забога људи сватите једном Слободан уопште није крив за проблеме у Србији.Дали је сада Путин крив што су празне продавнице у Русији.Дали је сада Путин крив што је инфлација у Русији .Дали је Путин крив што је све већа незапошљеност у Русији . Путин уопште није крив већ су криве санкције фашииста и тако Русија не може да извози нити да увози робу и зато је дошло до инфлације и до веће незапошљености.Дали је крив Гадафи за рат и за санкције и инфлацију у Либији.Није крив уопште Гадафи већ су криви САД који су изазвали рат и дали санкције Либији.Дали је крив Садам Хусеин и Асад за проблеме у својим државама .Нису криви .Слободан исто није уопште крив већ су криве санкције читавог света и чак Русије Србији.Читав свет је дао санкције Србији и тако нисмо могли нити да извозимо нити да увозимо.Запад је санкцијама претисно Србију и народ није био задовољан својим животом и народ је изашо на улице и скинули смо слободана а дошли су на власт плаћеници Вашингтона. " Не нападају Србију због Милошевића већ Милошевића због Србије ".
Sreda 04.03.2015.01:40
Слободан не само да је крив него је најкрив. путин неје крив што му продавнице празне али јесте одговоран јер је на власт. ово ти неје комунистички суд па куј крив куј није. одговоран је. али је путин ДОБАР за свој народ јер те продавнице нису ни изблиз празне ко наше де леба и млека било није. русија има несташицу и то је то ништа више. али путин НЕЈЕ издо руси јер све за шта су се борили је у руске руке. Слободан де је бранео срби тамо више НЕМА срби. поредиш путин и слободан. па то је ко да поредиш вучића и наполеона. ти си изгубљет случај комуњара и то је то.
Sreda 04.03.2015.08:37
Кажеш Путин је одговоран јер је на власт . Па чекај Бре па јесте Путин на власт али Путин ништа лоше није урадио.Путин никог није напао па зашто је онда одговоран . Уопште Путин није крив није ни одговоран јер уопште није крив.Запад је чиста мира дао санкције Русији и ту Путин уопште није одговоран.Кажеш да је Слободан крив за празне продавнице у Србији .САД ,НАТО и Русија су наредили да се Југословенска војска повуче из државе Хрватске али Слободан није желео да повуче Југсловенску војску из Хрватске и тада је читав свет дао санкције Србији чак и Русија је дала санкције Србији јер се није повукла Југословенска војска из државе Хрватске.Пошто смо добили санкције Србија није могла нити да извози нити да увози и зато нисмо имали бензин,нафту итд.Слободан да је повуко Југословенску војску из Хрватске неби Србија добила санкције читавог света.Значи Слободан уопште није крив што је Србија добила санкције читавог света.Либија,Ирак,Сирија,куба су исто добили санкције од САД и питамо се дали су криви Садам Хусеин , Гадафи , Асад за санкције.Ја кажем да исто нису криви већ су криви САД ,НАТО јер желе цео свет под своје ноге.
Utorak 03.03.2015.22:49
Кривите Слободана што није узео читаву Македонију читаву Црну Гору читаву Босну и Херцеговини и пола Хрватске и да је то све присвојио Србији . Хтели сте да се зове Велика Србија . У Македонији као Срби се изјашњавају само 2% па како онда да Слободан присвоји читаву Македонију.У читаву Босну и Херцеговини живе 35% Срба а 65% су муслимани и хрвати.Муслимани и хрвати не желе да живе са Србима и зато је морало доћи до поделе Босне и Херцеговине.Хрваска је постала држава 25 јуна 1991.год. и Срби из Хрватске нису желели да живе у Хрватској па су 19 децембра 1991.год. створили Српску Крајину.Као сада што Путин не може да одвоји источну Украјину и да је присвоји Русији тако исто није могао Слободан да од суверене државе Хрватске одвоји и присвоји Српску Крајину.
Sreda 04.03.2015.09:50
Косово Србија није дала .Србија има Покрајину Косово и Метохија.Косово је тренутно окупирано. Либија , Ирак ,Украјина су исто сада окупиране државе .
Sreda 04.03.2015.09:54
То је твоје мишљење али грдно се вараш.karudijan више воли Слободана Милошевића од мене али karudijan не воли и не жели да се свађа и зато ћути али увек је мени написао да воли Слободана .Многи воле и поштују Слободана али не воле да се свађају и зато ћуте.Само ја и ти волимо да се расправљамо .
Sreda 04.03.2015.13:02
карудиан је патријота и господин човек он је овде писо коментари против комунисти са докази и податци ти лагаш он не воле слободана он воле срби и ћути јер виде да си ти упоран ко пицајзла и да ће га буташ са минуси
Utorak 03.03.2015.13:50
само бришите коментари али истину не можете сакриете. слободан милошевић је највећи издаица у историу на срби
Sreda 04.03.2015.09:55
Слободан Милошевић није издаајник није ништа издао . Слободан је био Преседник Србије и 2000.год. Слободан је оставио читаву Србију .
Utorak 03.03.2015.13:50
само бришите коментари али истину не можете сакриете. слободан милошевић је највећи издаица у историу на срби
Utorak 03.03.2015.16:25
Лево јаје ће да обучава десно јаје. Када их се Руси дохвате опет кајгана од смрдљивих мућкова.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)