Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 11.02.2015.
14:00
Srna, Vestionline A
Kako su se to Nemci i Amerikanci ponovo našli na suprotnim stranama? Naime, zajedno su zdušno podržavali Kijev, kritikovali Putina i njegovu "agresorsku politiku", uveli Rusima sankcije i ograničenja na sve i svašta. A onda se Angela i Fransoa nađu pametni da ponude tamo neki mirovni plan. Kao da su Evropi potrebni mir i stabilnost! I to baš u momentu kad su Ameri bili na korak od odluke da pošalju oružje Ukrajini...
Sreda 11.02.2015.14:44
Како сад ово? Па Обама рече да су јединствени и сложни у ставовима, против Русије.
Sreda 11.02.2015.14:49
Толико бљувотина и ружних речи су Амери упутили Ангели и Оланду, а они не смеју ни да прдну.
Sreda 11.02.2015.15:13
I onda je Cr,nu,čuga pozvao baba- meri na raport i ona Čorbina-Ispred b,kuće ruke širi Meri ja joj kažem daj ne se,ri...........
Sreda 11.02.2015.17:59
Christopher Bollyn je jedna od vodećih ličnosti istraživačkog novinarstva u USA. Nemačka i dalje okupirana Tiha i diskretna okupacija od strane SAD i saveznika traje već 69 godina Potsdam, Nemačka -Saveznička okupacija Nemačke je počela pre 69 godina i u očima mnogih Nemaca još nije završena. Strane armije su i dalje prisutne na nemačkom tlu i najveća i najprosperitetnija evropska "demokratija " i dalje nema ustav čak ni formalni mirovni ugovor o završetku Drugog svetskog rata. Za Nemačku , Drugi svetski rat , nije završen , jer mirovni sporazum nikada nije potpisan između saveznika i Nemačke.
Sreda 11.02.2015.18:01
Nemačka je VAZALNA TVOREVINA tj. TERITORIJA --------------- Christopher Bollyn je jedna od vodećih ličnosti istraživačkog novinarstva u USA. Kristofer Bollin: Nemačka je i dalje okupirana Tiha i diskretna okupacija od strane SAD i saveznika traje već 69 godina -Saveznička okupacija Nemačke je počela pre 69 godina i u očima mnogih Nemaca još nije završena. Strane armije su i dalje prisutne na nemačkom tlu i najveća i najprosperitetnija evropska "demokratija " i dalje nema USTAV a ni formalni mirovni ugovor o završetku Drugog svetskog rata. Za Nemačku , Drugi svetski rat , nije završen , jer mirovni sporazum nikada nije potpisan između saveznika i Nemačke.
Sreda 11.02.2015.18:02
Akt o pokornosti Americi (tj. vlasnicima Amerike) koji su posle Drugog svetskog rata potpisali svi vodeći državnici savremene Nemačke, i dalje je na snazi Nekada su feudalni gospodari svojim kmetovima nalagali da polože zakletvu da će biti pokorni, a to od 1945. do danas, od svih nemačkih kancelara PRE STUPANJA na funkciju zahtevaju vazalne vlasti Sjedinjenih Američkih Država. U „Aktu o pokornosti", Sjedinjene Američke Države, kao jedna od četiri sila pobednica u Drugom svetskom ratu, tražile su od SVAKOG nemačkog kancelara NE samo bezuslovnu poslušnost, već i to da on NE radi, shodno ustavu i zakletvi, za dobrobit nemačkog naroda, već isključivo u interesu Sjedinjenih Država! Nemački pisac i istraživač Udo Ufkote, specijalizovan za praćenje rada tajnih službi, smatra kako su svi kancelari koji potpisali „Akt o pokornosti", pa tako i sadašnja kancelarka Angela Merkel, time počinili veleizdaju.
Sreda 11.02.2015.18:03
I za kraj --------- Savezna Repiblika Nemačka jе AD (akcionarsko društvo). --------------- Građani Nеmačkе su osobljе, --------------- Izvršni odbor jе Savеzna vlada, uključujući i savеznog kancеlara. --------------- Nadzorni odbor jе Evropska unija (EU), ------------ vlasnici su GOSPODARI SVETA ( FAMILIJA) koji upravljaju Nemačkom uz pomoć vazalne SAD, Vеlike Britanije i Francuske.
Sreda 11.02.2015.18:05
GDE JE NEMAČKO ZLATO? --------------------------- Činjenica je da je direktor nemačke Centralne banke Karl Blesing svojevremeno bio primoran da potpiše saglasnost u vezi sa zlatnim rezervama Nemačke (oko 120 milijardi evra), koje se čuvaju u SAD. Nemačka nema pravo da uzme svoje rezerve dok god se na njenoj teritoriji nalaze američke vojne baze. Blesing je pred smrt 1971. godine izjavio u intervjuu Špiglu da taj posleratni sporazum važi i dalje. On je, po svemu sudeći, na snazi i danas.
Sreda 11.02.2015.18:07
Ovo je SPORAZUM o kome govori Blesing pred smrt 1971 u Špiglu -------------------------- NEMAČKA KARTA ------------------------------ Prošle su godine od kada je bivši general nemačke vojne kontraobaveštajne službe Gerd Helmut Komoza kod jednog malog austrijskog izdavača objavio knjigu Nemačka karta. U knjizi, koju niko u njegovoj otadžbini nije smeo da objavi, nalazi se sledeća tvrdnja: „Tajni međudržavni ugovor potpisan 21. maja 1949. od strane BND dobio je pečat ‘strogo poverljivo’. U njemu su navedena osnovna ograničenja koja su pobednici nametnuli suverenititu Savezne Republike Nemačke do 2099. godine, o čemu sada malo ko zna. Uz to, u dokumentu su zapisana i ograničenja koja se tiču novina i sredstava masovnog informisanja koja deluju do 2099. Tajkođe, zlatne rezerve SR Nemačke saveznici drže kod sebe kao svojevrsni zalog“.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)