Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Ponedeljak 19.01.2015.
13:29
Beta A
Odliv kapitala iz Rusije, na koji su uticali kriza u Ukrajini i slabljenje rublje, dostigao je 151 milijardu dolara 2014. godine, saopštila je danas ruska Centralna banka.
Ponedeljak 19.01.2015.14:15
Дали је Путин крив за инфлацију у Русији ? НЕ .Дали је Путин крив за редове пред продавницама и несташицу по продавницама ? НЕ .Дали је Путин крив за чекање плата и пензија ? НЕ .Путин није уопште крив за проблеме у Русији већ су криве санкције САД,ЕУ,Аустралије,Јапана и других држава.Санкције су Русију изоловале и тако не може да извози ни увози као пре две године.Путин није уопште крив.Србија је добила санкције од читавог света 1992.год. и тако Србија је била изолована није могла нити да извози нити увози.Плаћеници запада ДОС су одмах оптужили Слободана Милошевића да је он крив за санкције и несташицу нафте,бензина итд.Слободан Милошевић исто није крив за инфлацију у србији већ су криве санкције запада.
Ponedeljak 19.01.2015.15:09
Ni ti nisi bio kriv za sankcije Srbiji. Za stanje u drzavi su krivi oni sto je vode: Medvedev i Putin, oni su vodili pricu da sankcije nemogu nista rusiji, nemogu njima dvojici, ali narod je taj koji ispasta i koji ce tek da ispasta.
Ponedeljak 19.01.2015.15:27
todoroviću па забога молим те ко Бога дај истину да напишемо.САД су дали санкције Либији да би скинули Гадафија .Па дали је Гадафи крив што је Либија добила санкције.Ја кажем Гадафи није крив.САД су дали санкције Ираку због Садама Хусеина како би га скинули и тако окупирају Ирак .Дали је Садам Хусеин крив што је Ирак добио санкције.Ја кажем није Садам Хусеин крив.Србија је добила санкције 1992.год. па дали је Слободан крив што је Србија добила санкције.Ја кажем да Слободан није крив што смо добили санкције.Русија је добила санкције али ја кажем да Путин није крив за санкције.САД и НАТО и ЕУ дају санкције оним државама које желе да окупирају.Прво дају санкције а затим потплате неког да дигне револуцију у тој држави а затим долази окупације те државе.
Ponedeljak 19.01.2015.17:26
Danas nemamo sankcije zahvaljujući Aleksandru veličanstvenom, koji nam je osigurao put prema onima koji su nas izolirali, mučili glađu, bombardovali i ostalo, da bi danas narod živio 10 puta gore nego prije 20 godina ? Jel to neka specijalna politika, nauka, ekonomija..., nešto vanzemaljsko !? Daj nam objasni...., ili su samo laži samozaljubljenog i tebe u njegovoj službi ?
Ponedeljak 19.01.2015.16:04
Tako je bre, Slobodan ni za šta neje kriv! Izdao Krajinu, Slobodan je sprski heroj! Uveo sankcije na R.Srpsku u sred rat, Slobodan je srpski heroj! Puštio Kosovo na NATO i Šipptari, Slobodan je srpski heroj! Opljaćkao deviznu štednjul, Slobodan je srpski heroj! A de su Pejčine marke od deviznu štednju? Nema veze, Slobodan je srpski heroj!
Ponedeljak 19.01.2015.16:50
Србима није био добар комунизам и скинули смо комунизам.Србима не одговара ни Слободан Милошевић .За Србе су изздајице и ДС .Српском народу су лоши и Тадић и Динкић и Стефановић и Вучић и Дачић и Николић и Чеда и Вук Драшковић .Па чекај Бре па за вас Србе су сви издајниици.Нико вам не одговара сви су лоши.Није вам био добар комунизам а сада вам није добар ни капитализам.Па чекај Бре па шта ви хоћете.Какав народ таква власт .
Ponedeljak 19.01.2015.17:18
Šta oćemo? Oćemo da nam zemlju više ne vode izddajnici i lopuže, eto to oćemo! I tačno, nije valjao ni komunizam, ni Slobodan ni DOS! I šta ti nije jasno kad ti reknem da si suklendža?! Zašto si ti bio dobar? Zašto si ti bio drugačiji od sve lopuže od '90-tu pa do danas? Zašto si ti heroj, šta si učinio za Srbi pa da budeš heroj? Pare da mi vrneš, lopurdo!
Ponedeljak 19.01.2015.15:06
O cemu sam vam pricao jos na pocetku uvodjenja sankcija Rusiji, nema drzave koja moze da izdrzi izolaciju i to od strateskih partnera. Sta je danas bilo 151. milijarda dolara otisla u vetar, odliv kapitala i novca. Sda jos uvek mudrujete ko nekakve usedelice koje su dosadile sebi i selu.
Ponedeljak 19.01.2015.15:29
Дали би могле САД ,ЕУ и НАТО да издрже а да не банкротирају ако не пљачкају читаву Земљину куглу ? САД неби издржале и одмах би банротирали ако неби пљачкали свет.
Ponedeljak 19.01.2015.15:49
Чист си Србин и из Србије си а волиш Америку.Одговори ми зашто волиш САД које су бомбардовале твоју Србију .
Ponedeljak 19.01.2015.16:08
ne bi oni bombardovali Srbiju da je Milosevic posle Dejtona (dobio na poklon Republiku Srpsku) pristupio Nato-u ili dozvolio neki "Bonstil" na teritoriji Srbije (na ovom svetu nista dzabe) - danas bi Kosovo bilo srpsko , a Albanija Sirija !
Ponedeljak 19.01.2015.16:16
То је тачно да је Слободан Милошевић хтео Србију у ЕУ и НАТО уопште неби било рата на Балкану али Шешељ и Слободан су били против уласка Србије у ЕУ и НАТО.Србија жели да буде независна држава као Швајцарска .Српски народ жели да Србија буде сама себи газда не желимо неко да нам буде газда.Газда Бугарске,Румуније....су САД .
Ponedeljak 19.01.2015.16:22
У Z - 4 пише да Хрватска даје Покрајину Србима у Хрватској али Срби из Српске Крајине нису желели да живе у државу Хрватску.У Z - 4 пише да и шииптари имају права за референдум за одвајање од Србије. У Z - 4 пише да и Мађари из Војводине имају права за референдум за одвајање од Србије.Значи САД су дали права Србима у Хрватској али су дали и права шииптарима и мађарима за одвајање.
Ponedeljak 19.01.2015.16:25
vazne tacke mirovnog sporazuma Z-4 потпуну монетарну независност, која би укључивала фискалну политику и засебну монету; Крајина би била зона слободне трговине без царина, чиме би се охрабрио економски раст; елементи државности би укључивали грб, заставу, химну и полицију; 11 општина у којима су Срби имали већину према последњем југословенском попису из 1981. године имале би посебан статус и чиниле би „Српску Крајину“; Источна Славонија, Барања и Западни Срем не би били укључени у аутономну Крајину, али би имали одвојене процесе реинтеграције уз присуство међународних мировних снага; Устав и закони Републике Хрватске би важили на територији Крајине, али би претходно морали бити одобрени од представника Крајине; Крајина би имала изборе за председника Крајине; Крајина би била демилитаризована, а хрватска војска би могла ући само на позив председника Крајине; Ниједан званичник Крајине не би био одговоран ниједном званичнику Хрватске.
Ponedeljak 19.01.2015.16:32
Потпуно је тачно све што си написао али али та иста права морала је и Србија да да шииптарима на Косово и мађарима у Војводини.Пише лепо да после 6 месеци шииптари имају права на референдум од одвајања од Србије .
Ponedeljak 19.01.2015.16:42
zato je Srbija (a Milosevic da bude vispren ) trebalo da uvidi i pridje , za nju u tom momentu najbolja solucija ,Nato-u bez da je na to neko prisiljava ! Ovo je moj licni stav : "Srbija bi imala izlaz na more , Kosovo bi bilo srpsko , a sipt ari bi imali status kao isti u Makedoniji , a Krajine bi se vremenom prikljucile Republici Srpskoj"

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)