Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 03.01.2015.
14:12
Beta A
Ministar odbrane Bratislav Gašić negirao je danas optužbe nekadašnjeg ministra Dragana Šutanovca da je vojni budžet nedovoljan za funkcionisanje Vojske Srbije i ocenio da su oružane snage sada u mnogo boljem stanju nego u njegovom mandatu.
Subota 03.01.2015.15:12
Ovo je naravno notorna laž koju po Mom naređenju plasira ovaj nepismeni keramičar... pardon, gospodin ministar odbrane Gašić. Ja sam dobio zadatak od Zapada da uništim Vojsku Srbije i tako će i biti! Pa šta ako sam izdajjnik, kao da Sam jedini?!?!
Nedelja 04.01.2015.09:31
NATO pakt još nije završio sa Srbijom. Jeste je bombardovao, ali je nije dovoljno dokracijo. Prava likvidacija desila bi se privođenjem žrtve zločincu. Zato u Srbiji deluje jedna posebna grupa ljudi koja se bavi promocijom ove vojne alijanse. Među istaknutim promoterima NATO pakta, svakako je i Jelena Milić, žena koja živi od evroatlanskih agitacija i propagande.Ova histerična zagovornica novog porobljavanja Srbije svojevremeno je bila pomoćni član Međunarodne krizne grupe (MKG) za Balkan, član za prikupljanje podataka sa terena (špijuniranje), u vreme kada je šef MKG bio agent CIA Džejms Lajon.Lajon je uvek boravio na mestima odakle su Srbi morali da odu, od zapadnih delova Bosne do Istočne Slavonije i Kosova.
Nedelja 04.01.2015.09:32
Izveštaji MKG bili su po Srbiju uvek vrlo nepovoljni, antisrpski stavovi MKG nisu se ni krili, a po pitanju Kosova MKG sa Džejmsom Lajonom u svojoj neobjektivnosti dostigla je vrhunac. Lajonova "pratilja" Jelena Milić posebno se isticala. Kasnije je, kraće vreme, i nasledila Lajona. Njeni agresivni i u svemu antisrpski nastupi, nespremnost da se uvaže argumenti zdravog razuma i netrpeljivost prema svemu što je srpsko odavno su uočeni među njenim kolegama iz američke CIA-e u Lengliju.Jedan poznati vojni komentator, svojevremeno je dobio zadatak da pročita pamflet koji je rasturala ova službenica američkog obaveštajnog mraka. Budući da je bio dobro upoznat sa "rasporedom snaga na terenu", odmah je prepoznao i "rukopis" odgovarajuće Službe.
Nedelja 04.01.2015.09:33
Naravno, tu je bio i "nadređeni" Jelene Milić, Luis Sel, nekadašnji sekretar ambasade SAD u Beogradu, odnosno "šef stanice" CIA za Balkan, koji je delovao uoči raspada Jugoslavije.Od Luisa, preko Džejmsa, pa sve do današnjih dana, promenila je Jelena mnogo šefova. Ali, godine idu, a priča postaje zamorna. Osnovala je i "udruženje građana" pod imenom Centar za evroatlantske studije (CEAS) u Beogradu, koji "prati i analizira liberalne trendove u zapadnim demokratijama i zalaže se za punopravno i aktivno članstvo Srbije u EU i NATO". Od njegovog osnivanja 2007. godine, špijunske apanaže iz SAD su sve manje. Kriza je zahvatila i takvu aždahu kakva je CIA.
Nedelja 04.01.2015.09:34
Dok je trajalo DOS-ovo ludilo, gospođa Milić, bivša supruga visokog policijskog funkcionera Nenada Milića (potpredsednika LDP i "čuvara Čedinog obraza") radila je protiv Srbije. Dok je Nenad bio zamenik ministra Mihajlovića, Jelena je često tražila pomoć policije, jer je Nenad sa njom razgovarao pesnicama. Ona je razumela samo taj jezik.I ovih dana, Jelena nam na svoj način poručuje da je NATO bio u pravu što je bombardovao Srbiju! Da je to rekla u bilo kojoj drugoj zemlji, završila bi u zatvoru. Ali, u ovoj zemlji oni koji treba da je hapse, isti su kao i ona.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)