Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 02.01.2015.
13:14
S. Ban A
Omiljena tema teoretičara velikih zavera je sletanje Apola 11 na Mesec, 1969. godine. Naime, postavlja se pitanje da li su zaista, 16. jula pomenute godine američki astronauti napravili istorijski korak i nogom kročili na Mesec, ili je, kako neki tvrde, Apolo 11 samo kružio oko Zemljine orbite, dok su čuveni snimci rezultat dobro izrežiranog i snimljenog filma u holivudskim studijima.
Petak 02.01.2015.13:40
Све што изговоре американци је ЛАЖ .Нису слетели на Месец .Лагали су за обарање Малезијског авиона,Дубровника,Рачак ,Сребрницу, демократија ...ма све лажу и тачка.
Petak 02.01.2015.18:08
Dobro. Ovo je jedna od mnogih "omiljenih" tema na internetu. Mogu samo da kazem da su Rusi, vrlo intenzivno pratili taj let i da je bilo bilo kakvih "anomalija", oni bi, bez dileme, odmah objavili i raskrinkali tu laz. Ali nisu. Ovo je jos jedna od laznih "teorija zavere" dizajnirana da ljudima skrene paznju sa PRAVIH zavera, koje se, odmah, po definiciji, svrstavaju u istu korpu, kao ova. Kao sto mnogo puta napisah: Lansira se gomila idiotskih "teorija zavere" upravo zato da se i one, gde se radi o dokazanim cinjenicama, svrstaju u istu vrecu. Da od sume ne vidimo drvo.
Petak 02.01.2015.22:44
Ma da, zasto bi rusi bilo sta objavili pa cak i da nije istina kao sto i nije. Sta je sa X zracima? Jos niko nije uspeo da im se suprostavi tako da je besmisleno da sve ostalo komentarisemo. Jednostavno ne postoji odelo za kosmonaute koje sprecava X zrake. Prema tome let na mesec nije nista drugo nego notorna laz, i sto je najgore finansiarana je od strane poreza gradjana Amerike. Sto je jos crnje i bednije! A i sve drugo sto se kao odigravalo na mesecu poput lelujanja zastave sajli iznad kosmonauta i cistih papucica od apola bez i trunke prasine govore da se radi o holivudu.
Subota 03.01.2015.01:02
Vidis, ti si klasican primer nekog ko je vrlo slabo obavesten (obrazovan), a daje sebi za pravo da donosi zakljucke. O kakvim ti X-zracima pises? Da ti objasnim, sine, postoje razlicite vrste kosmisckih zracenja. Jedan deo (onaj smrtonosan) zaustavlja nas ozonski omotac i elektromagnetno polje nase planete. Te zrake uspesno zaustavljaju kosmicka odela koja se i danas koriste na Kosmickoj stanici Mir (iznutra oblozena olovom i zlatom). Drugi, visokoenergetski zraci prodiru kroz sve, cak i kroz nasu celu planetu i nisu stetni niti smrtonosni. A Rusi su svo vreme imali letelicu na teleskopu i u vreme zestoke propagandne borbe ne bi, ni slucajno, propustili priliku da od Amera naprave lazove. Ali, ti se tada nisi bio ni rodio..ne mozes znati. I konacno, ovo sto ti i ja sada radimo - diskutujemo o jednoh glupoj "teoriji zavere" je ono sto su njeni tvorci i hteli: Da nam odvuku paznju sa istinskih, dokumentovanih zavera (GMO, Skytrails, Novi Svetski Poredak, Monsanto, False flagoperacije...itd.). Budi uvek skeptican i ne veruj svemu na prvu loptu...
Subota 03.01.2015.11:28
Hahah Zakljucke sam doneo na odnosu mnogobrojnih kako dokaza tako i proverenih ispitivanja. Zar ces ti da mi zabranis da ja donosim svoje zakljucke? Koji si ti pacer ha? Obrazovanost je relativna stvar a ti to dokazujes tvojim primitivnim komentarom. Moz da imas 300 diplome kad si osto glupson. Da nisi ti bio mozda van zemljine atmosfere pa znas tacno kojih zraka ima tamo. Cak i NASA i ostale organizacije neznaju ni 1% o kosmosu a ti meni solis pamet. Moguce je provoditi vreme u svemirskoj stanici naravno a da covek u duboki svemir izadje van kao sto je to na mesecu bilo kao, to nije. Ako nisi obavesten X zraci su zraci radijacije i te kako su smrtonosni i ne lupaj inteligenciju jer samog sebe si ovim komentarom sprcio. Da takva odela postoje, mogla se spreciti radijacija i na cernobilu i do skora u Japanu! A u vezi ono SINE, izvini burazeru al dok sam ja uzivo gledao lansiranje istog laznog sranja ti si bio kod tate u jajovodu!! Prvo se doooobro informisi pa prosipaj pamet, a i ta tvoja pamet koju prosipas izvire bas iz interneta tako da je takodje relativna stvar!!
Subota 03.01.2015.11:58
Sine, bukvar u ruke i nauci sta znaci interpunkcija (znas, to su oni cudni simboli, koje ljudi nazivaju tacka (.), zarez (,), uzvicnik (!) i upitnik (?). Ima ih jos, ali za pocetak bi trebao nauciti osnovno). Inace, mnogo igras igrice. Izgleda. Naucnici nemaju pojma o kosmosu. To je tacno. Ali jako dobro znaju kojim smo sve kosmickim zracenjima izlozeni. A ima ih, kao sto rekoh, mnogo vise od tih tvojih x-zraka. I tako, dok se malo ne obrazujes i za pocetak naucis, bar, gramatiku i pravopis, prekidam svaku diskusiju sa nepismenim glupsonima, kao sto si ti.
Subota 03.01.2015.12:34
Hahaha eto dokazao da si skolovaniji-primitivniji-debilniji itd. Jer nemas vise argumenata pa se branis primitivizmom zvanom gramatika hahahha. Ne stavljam ni tacke ni zareze jer mi tastatura ne funkcionise kao tvoja. A da se sa tobom nema sta diskutovati, jer ti je IQ minus 130 nemam potrebe da ti odgovorim na tvoj debilski kometar. Zadrzi bukvar za sebe tebi je potrebniji! Sin tati ne mozes nikad da budes, prema tome mali ne kenj..... i idi poljubi staru Pozdrav tata!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)