Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 31.12.2014.
14:20
Beta A
Predsednik Partizana Zoran Popović rekao je danas da je finansijska situacija u tom fudbalskom klubu alarmantna, kao i da crno-beli zaslužuju da budu vodeći u zemlji i šire.
Četvrtak 01.01.2015.19:57
U čemu je odgovornost Srbije? Iako su Albanci očigledni inspiratori i organizatori incidenta koji je doveo do prekida utakmice i skandala o kome govori međunarodna fudbalska i politička javnost, potrebno je utvrditi našu odgovornost za događaje u noći 14. oktobra u Beogradu.Možda je pitanje svih pitanja: Zašto FSS nije tražio od UEF-a da se izbegne eventualno žrebanje Albanije i Srbije u istoj grupi? Ako je to bila stvar samo fudbalske organizacije, onda celokupno rukovodstvo Fudbalskog saveza nije doraslo vođenju ove organizacije (što potvrđuje na drugim pitanjima i sadržajima) i zaslužuje najhitniju smenu! Međutim, ako su zvaničnici FSS imali takvu nameru, ko je tražio ili drugačije odlučio uzimajući u obzir bremenitost odnosa između dve države i njihovih naroda?
Četvrtak 01.01.2015.20:01
Pod logičnom pretpostavkom da je postojao uticaj predstavnika državnih organa, onda se otvaraju druga pitanja u domenu procene koja je morala da postoji kada se radi o svim drugim mogućim scenarijima van fudbalske arene.Očigledno je da utakmica nije na najbolji način pripremana. Za razliku od naših igrača koji su pokazali izvanrednu pribranost u delikatnoj situaciji štiteći one koji to (možda) nisu zaslužili zbog svoje upetljanosti u scenario sa političkom pozadinom, bezbednosni organi su podbacili. Bili su na nivou najvećih Neznalica. Dozvolili su unošenje petardi i baklji, upad nekolicine navijača u teren i obračun sa onima koji su to zaslužili, ali ih fudbalske propozicije štite, zbog čega će naš Savez odgovarati pred Evropskom fudbalskom birokratijom.
Četvrtak 01.01.2015.20:03
Kako je moguće da je dron sa zastavom velike Albanije mogao da se nađe u grotlu stadiona Partizana? I Tomislav Nikolić se pita šta bi bilo da je u mesto zastave bila prikačena eksplozivna naprava? Za razliku od njega, svaki svestan građanin uz ovu pretpostavku postavlja pitanje šta Ministar policije čeka sa svojom ostavkom? Zar nije njegova najveća odgovornost za sabotažu koja je mogla biti katastrofična?U mesto ostavke, Doktor Stefanović je lamentirao nad Premijerom Vlade Srbije kome se "RTS nije izvinuo zbog nečuvene uvrede" jednog koji je upao u kadar direktnog prenosa pa mu videsmo lice među hiljadama onih koji su skandirali: "Vučiću p.....u, izdao si Srbiju!".
Četvrtak 01.01.2015.20:03
Pa Doktore Stefanoviću, ako nisi podneo ostavku zbog sumnje da si prošvercovao akademsku titulu uz svoje ime, moralno je da to učiniš sada nakon što si jeftino prošao bez paklene mašine u mesto velikoalbanske zastave! Moralno je i zbog cehova za naš fudbal, jer si prvi odgovoran što će "ova zabava" ponovo biti na tapetu međunarodnih fudbalskih foruma. Nije tvoje da zanosiš jaja Premijeru, već da brineš o bezbednosnom sistemu u Srbiji. I ne brini, još uvek je dosta onih koji zanose Premijerova jaja sve do "lakat krivine" kojoj se opasno približava.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)