Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 31.12.2014.
12:00
Beta A
Predsednik Češke Miloš Zeman je na optužbe Čeha iz kampanje "Pošaljimo predsedniku poruku" da vodi prorusku politiku, poručio da je evrofederalista, a ne ruski sluga ili prijatelj predsednika Rusije Vladimira Putina.
Sreda 31.12.2014.14:48
Aleksandar Navaljni čovjek kojeg se Vladimir Putin boji više od svih. Analitičari govore da se radi o karizmatičnom ćoviku koji sad već odgovara formiranom ruskom političkom biću.Ni Bori Nemcov, ni Mihail Kasjanov, ni Anatolij Čubajs ni neki drugi kioji su se često samoproglašavali Putinovim nasljednicima. vrlo je ambiciozan i simpatičan, ali i dovoljno ciničan i muškarc koji odgovara ruskim predožbama : otac dvoje dice,nije neporočan a ni asket, arijevskog izgleda, plavokos, šta znači da je "čiste krvi i neupitan Rus",obrazovan je pravnik doškolova se na Yaleu i dobrog je i podobnog porikla, otac je bija oficir sovjetske armije, pa je prihvatlji i s te domoljubno-velikoruske strane. Največi je zagovornik borbe protiv korupcije i prokazivanja ttrpanaj državnog novca u žepe. Sad ga je sud u rusiji proglasio krivim zbog pronevire na štetu francuske podružnice Yves Rocher iako su iz Rochera odgovorili da nema nikave pronevire, ta se po ovome vidi da Putin se boji da mu ne ugrozi izbore 2018. Njegovo biračko tilo je jasno profilirano: urbano, mlađe obrazovano stanovništvo veliki gradova ta srednji sloj koji se naša na udaru antiputinovski sankcija. Osin toga on je gotovo mesijanski uspijau samo nekojiko miseci 2010. godine okupiti na prosvidima od nekoliko iljada do čak 200 iljada nezadovoljni prosvidnika da po prvi put zabrinu Kremlj svojin pozivima "Putine, odlazi".
Sreda 31.12.2014.15:45
Lep i simpatičan prikaz i z d a j n i k a Rusije i ruskog naroda, svaka ti čast na trudu da svinju uviješ u svileni ogrtač.
Sreda 31.12.2014.16:31
Nebi se složija stobon ali tu i jesmo da izminimo različita gledišta, evo i tebi nek je sritna i beričetna Nova Godina!
Sreda 31.12.2014.19:34
Prvo, Srećna i tebi nova godina ! Što se tiče ovog drugog, ne radi se tu o nekom mom posebnom mišljenju. Pokušaj stvari da posmatraš čisto logički - 1) Da li je trenutni odnos Zapada (čitaj EU) prema Rusiji prijateljski ili neprijateljski....ako si i malo objektivan reći ćeš neprijateljski. 2) Da li je Navalni čovek Zapada ili nije...opet ako si imalo objektivan reći ćeš da jeste. Iz ovoga nesumnjivo sledi da je Navalni i z d a j n i k, očigledno za debele pare, jer nije jednostavno srušiti Putina. Razmisli malo !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)